Web Analytics Made Easy - Statcounter

انگلیس با ۴، ۶۱۷ مورد، ایتالیا با ۳، ۷۸۶ روسیه ۳، ۴۴۸، آمریکا با ۲، ۶۸۵ و اسپانیا با ۲، ۱۵۷ جز کشور‌هایی بودند ظرف ۲۴ ساعت گذشته بیشترین تعداد مبتلایان جدید به کرونا را داشته اند.

آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهد می‌کنید، این آمار دقیقه‌ای به روز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




تصاویر و منابع از سایت ورد اُ میترز که آمار لحظه‌ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می‌کند.



آمریکا

به گزارش سی ان ان، ایالات متحده آمریکا که در صدر کشور‌های پرتلفات جهان به شمار می‌رود با مشکل رفع محدودیت‌های تدریجی و نگرانی از موج بعدی همه گیری ویروس کرونا روبرو شده است. در همین حال شهروندان ایالت میشیگان آمریکا با توجه به مقررات سخت گیرانه قرنطینه دست به اعتراض زده اند. تصویر زیر برخی معترضان را نشان می‌دهد که خواستار پایان قرنطینه و مقرارات آمد و شد شده اند.



این در حالی است که طبق آخرین خبر‌ها آلاسکا به طور تدریجی از برخی محدودیت‌ها کاسته است. نمودار زیر که توسط گاردین منتشر شده است به مقایسه وضعیت آمریکا با دیگر کشور‌ها از زمان آغاز همه گیری ویروس کرونا پرداخته است:



به گزارش خبرگزاری فرانسه با افزایش انتقاد‌ها از ترامپ بابت مدیریتش، او  به استفاده از یکی از اختیاراتش طبق قانون اساسی و تعلیق کنگره آمریکا به منظور پیشبرد روند انتصاب مقام‌ها تهدید کرد. رئیس‌جمهوری آمریکا با متهم کردن قانونگذاران به "تخطی از وظایف" و "دغل بازی" برای "ترک شهر در زمان بحران" گفت: چنانچه مجلس نمایندگان آمریکا با تعلیق موافقت نکند، از اختیاراتم طبق قانون اساسی استفاده می‌کنم تا دو مجلس کنگره را تعلیق کنم.  آمریکا تا این لحظه ۶۵۳، ۳۹۷  مبتلا دارد که با اضافه شدن ۸۱۷ مورد فوت دیگر تعداد کشته هایش در کل به ۳۳، ۴۰۵ تن رسیده است.  



انگلیس

از این کشور نیز خبر می‌رسد که مقررات منع آمد و شد تا اواسط ماه بعدی میلادی ادامه خواهد داشت.  به گزارش ایندیپندنت، این مطلب را دومینیک راب وزیر خارجه انگلیس اعلام کرده که تا زمان بهبودی کامل بوریس جانسون نخست وزیر این کشور مدیریت کابینه انگلیس را برعهده دارد. وی در خصوص هر گونه تغییر مقررات در خصوص فاصله اجتماعی هشدار داده است و گفته که چنین تصمیمی ریسک بزرگی خواهد بود چرا که ممکن است موج فزاینده‌ای از انتشار ویروس کل کشور را در برگیرد. وی همچنین گفته است آمار تعداد مبتلایان آنگونه که انتظار می‌رفته کاهش نیافته است. انگلیس تا این لحظه ۱۰۳، ۰۹۳  مبتلا دارد که با اضافه شدن ۸۶۱ مورد فوت دیگر تعداد کشته هایش در کل به ۱۳، ۷۲۹ تن رسیده است.  

روزنامه دِ سان با ارائه نموداری به بررسی تعداد مبتلایان و کشته شدگان در هر روز از ماه مارچ تا آپریل دارد. تصویر اول مربوط به تعداد مبتلایان در هر روز و تصویر دوم مربوط به جان باختگان در هر روز دارد.

 

ایتالیا

در این کشور شمار مبتلایان کاهش یافته و برخی مشاغل از چند روز پیش فعالیت خود را آغاز کرده اند. نمودار زیر میزان مبتلایان را کشته شدگان را از مارچ تا آپریل نشان می‌دهد. منحنی قرمز زنگ نشان دهنده موارد ابتلای جدید و ستون‌های تیره نشان دهنده فوتی‌های روزانه در این کشور است. این کشور تا کنون ۱۶۸، ۹۴۱ مبتلا داشته است که با مرگ ۵۲۵ تن دیگر در مجموع تعداد جان باختگان به ۲۲، ۱۷۰ تن رسیده است.

 

اسپانیا.

اما اسپانیا  شاهد افزایش در مبتلایان بوده است.  به گزارش بلومبرگ دولت اسپانیا مدعی شده که در این هفته بر پیک کرونا را کنترل و بر آن غلبه کرده است. لازم به ذکر است که علی رغم رفع برخی محدودیت‌های شغلی مقررات تا ۲۵ آپریل ادامه خواهد داشت و پدرو سانچز نخست وزیر این کشور گفته است می‌خواهد آن را گسترش دهد.   این کشور تا کنون ۱۸۲، ۸۱۶ مبتلا داشته است که با مرگ ۳۱۸ تن دیگر در مجموع تعداد جان باختگان به ۱۹، ۱۳۰ تن رسیده است. این تصویر پارکینگی در بارسلونا را نشان می‌دهد که به محلی برای ذخیره تابوت تبدیل شده است.

 

این نمودار نیز مانند کشور ایتالیا وضعیت اسپانیا را نشان می‌دهد:

 

روسیه

شمار مبتلایان در این کشور نیز روز به روز افزایش می‌یابد. در پی این افزایش دولت به مردم دستور داده است تا در خانه هایشان بمانند.  به گزارش مسکو تایمز نمودار زیر وضعیت مبتلایان و جان باختگان را نشان می‌دهد. رنگ آبی تعداد کلی مبتلایان و قرمز موارد ابتلای جدید. روسیه  ۲۷، ۹۳۸ مورد ابتلا دارد که به مرگ ۳۴ تن دیگر تعداد جان باختگان به ۲۳۲ اتن رسیده است.

 

ژاپن

روزنامه «یومیوری» چاپ ژاپن امروز (پنجشنبه) گزارش داد که «آبه شینزو» نخست‌وزیر این کشور با هدف مهار هرچه بیشتر ویروس «کووید۱۹»، دستور گسترش وضعیت اضطرار ملی به تمام استان‌های ژاپن را صادر کرد.  به نوشته خبرگزاری «رویترز» آبه در تاریخ هفتم آوریل در هفت استان از جمله توکیو، به دلیل افزایش سه برای شمار مبتلایان به ویروس کرونا، به مدت یک ماه وضعیت اضطرار ملی اعلام کرده بود. بر اساس گزارش یومیوری، وضعیت اضطرار ملی سراسری در ژاپن به مدت مشابه یک ماه اعلام شده است. ژاپن تا کنون ۸، ۶۲۶ مورد ابتلا درا دو مجموع کشته شدگانش به ۱۷۸ تن می‌رسد.



عربستان

به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی،  وزارت بهداشت عربستان از ثبت ۵۱۸ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر داد. با ثبت موارد جدید ابتلا به کرونا، آمار مبتلایان در عربستان تا امروز پنجشنبه به ۶۳۸۰ نفر افزایش یافته است. وزارت بهداشت سعودی همچنین از ثبت چهار مورد فوتی جدید و افزایش آمار فوتی‌های کرونایی به ۸۳ نفر خبر داد.



ایران

 در ایران نیز جهانپورسخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی ۱۶۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۷۹۹۵ نفر رسید.     متاسفانه  در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. وی ادامه داد:تا امروز ۴۸۶۹ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر دربین ما نیستند و  تا کنون ۵۲۲۲۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند. وی گفت: ۳۵۹۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. او در پایان اضافه کرد: تا کنون ۳۱۰ هزار و ۳۴۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر کرونا شیوع کرونا کرونا ویروس کرونا در جهان آمریکا چین ایران تعداد مبتلایان نشان می دهد تن رسیده ویروس کرونا جان باختگان تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • وضعیت جاده‌ها/ کندوان یک‌طرفه شد