Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، آنتونیو گوترش روز پنج‌شنبه با اشاره به گزارش صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) افزود: همزمان با شیوع همه‌گیری کووید-۱۹ در سراسر جهان، شاهد الگوی نگران کننده‌ای هستیم. فقیرترین و آسیب پذیرترین اعضای جامعه، هم به دلیل همه‌گیری و هم در پاسخگویی، به سختی مورد اصابت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به خصوص نگران زندگی آسوده کودکان جهان هستم.

وی ادامه داد: خوشبختانه، کودکان تاکنون به طور عمده از شدیدترین علائم بیماری به دور بوده‌اند اما زندگی آنها به طور کامل در حال دگرگونی است. من از خانواده‌ها در همه جا و رهبران در همه سطوح درخواست می‌کنم: از فرزندانمان محافظت کنید.

دبیرکل سازمان ملل متحد به مساله آموزش در این شرایط اشاره کرد و گفت: اکنون تقریبا همه دانش آموزان از مدرسه به دور هستند. برخی مدارس، آموزش از راه دور ارائه می‌دهند اما این در دسترس همگان نیست. کودکان در کشورهایی که دارای خدمات اینترنتی کند و گرانند به شدت ناتوان هستند.

گوترش به موضوع غذا هم اشاره کرد و ادامه داد: شوک‌آور است که ۳۱۰ میلیون بچه مدرسه‌ای - تقریبا نیمی از کل جهان - برای داشتن منبع تغذیه‌ای روزمره به مدرسه متکی هستند. حتی قبل از کووید-۱۹، جهان با نرخ ناپذیرفتنی سوء تغذیه و رشد ناکافی کودک روبرو بود.

وی درباره ایمنی کودکان در ایام همه‌گیری کرونا هم اظهار کرد: با کودکان خارج از مدرسه، اجتماعات آنها قرنطینه شده است و رکود جهانی عمیق‌تر می‌شود، سطح استرس خانواده افزایش می‌یابد. کودکان هم قربانی و هم شاهد خشونت خانگی و سوءاستفاده هستند. با بسته شدن مدارس، مکانیسم مهم هشدار اولیه وجود ندارد.

دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به خطراتی که می‌تواند متوجه دختران در خارج از مدرسه شود، تاکید کرد: ما نباید از خطرات فزاینده‌ای که کودکان از خشونت اینترنتی، سوءاستفاده و استثمار با آن روبرو هستند، چشم پوشی کنیم. شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی برای محافظت از اقشار آسیب پذیر، مسئولیت ویژه‌ای دارند.

گوترش با تاکید بر سلامتی کودکان یادآور شد: کاهش درآمد خانوار، خانواده‌های فقیر را وادار می‌کند تا از هزینه‌های اساسی برای سلامتی و غذا کم کنند، به ویژه بر کودکان، زنان باردار و مادران شیرده تاثیر می‌گذارد. فعالیت‌های واکسیناسیون فلج اطفال به حالت تعلیق درآمده است.

وی افزود: کارزارهای واکسیناسیون سرخک حداقل در ۲۳ کشور جهان متوقف شده است و با خسته شدن کادر بهداشتی، کودکان بیمار توانایی دسترسی به مراقبت‌های کمتری دارند. با افزایش شتاب رکود جهانی، در سال ۲۰۲۰ می‌تواند صدها هزار کودک به کشته شدگان اضافه شوند. اینها فقط برخی از یافته‌های گزارشی است که امروز منتشر می‌کنیم. نتیجه گیری آن مشخص است. اکنون باید روی هریک از این تهدیدات برای فرزندانمان اقدام کنیم.

دبیرکل سازمان ملل متحد از رهبران جهان خواست تا همه تلاش خود را برای کاهش تاثیر بیماری همه‌گیر به کار گیرند، ادامه داد: آنچه به عنوان یک فوریت بهداشت عمومی آغاز شده است، گلوله برفی سهمگینی برای آزمایش وعده‌های جهانی شده است تا کسی پشت سر نماند.

منبع: تقریب

کلیدواژه: دبیرکل سازمان ملل سازمان ملل متحد همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • ۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • عکس/ آقای دبیرکل، لطفاً درِ خروجی را نشانشان دهید!
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • از حق اعتراض مسالمت آمیز مردم آمریکا حمایت می‌کنیم
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل