Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه پس از شیوع کرونا نیروی زمینی ارتش با استقرار در مبادی ورودی و خروجی گیلان غربالگری را در دستورکار قرار داد، گفت: ماموریت اصلی ما در خروجی شهر(عوارضی امامزاده هاشم) بود و طی ۳۶ روز، ۲۱۰ هزار نفر را غربالگری کردیم که ۹۵ نفر آنان مبتلا به کرونا بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرسرتیپ علیپور در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت فرارسیدن روز ارتش، اظهار کرد: نیروهای مسلح باید همیشه آماده باشند و  در این راستا نیروی زمینی همواره در همه اتفاقات و حوادث به عنوان اولین یگان با تمام توان حضور می‌یابد و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کند، حتی در این ایام که با ویروس کرونا درگیر هستیم نیروی زمینی ارتش با اعزام تجهیزات و تولیدات خود به کانون کرونا سعی در مهار این ویروس دارد.

معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در نیروی زمینی ارتش به خودکفایی کامل رسیده‌ایم، افزود: در اموز زرهی، هوانیوز و حتی تولید پوشاک نیروی انسانی به خودکفایی رسیده‌ایم.

امیر سرتیپ علیپور ادامه داد: باتوجه به نیاز امروز جامعه و مراکز درمانی به ماسک و لباس‌های حفاظت شخصی، کارگاه‌های نیروی زمینی که تا قبل از این بحران پوشاک تولید می‌کردند اکنون اقدام به تولید ماسک، گان، اقلام پزشکی و بهداشتی می‌کنند. در نیروی زمینی به مواد ضدعفونی کننده اصلا نیاز نداریم که از بیرون وارد کنیم و تولید مواد ضدعفونی در نیروی زمینی ارتش در حال انجام است.

وی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم غفلت کنیم زیرا غافلگیری ما باعث وارد خسارات به کشور می‌شود، گفت: همیشه آماده باش و گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا هستیم.

معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: با توجه به شیوع کرونا در قم و گیلان همراه همرزمان پرتلاشم با کلیه امکانات و تجهیزات مبارزه با حملات شیمیایی و میکروبی، با استقرار در مبادی ورودی و خروجی گیلان کنترل، پایش و غربالگری سلامت و همچنین ضدعفونی خودروها انجام شد.

علیپور یکی از اقدامات نیروی زمینی ارتش را تجهیز و راه اندازی مراکز نقاهتگاهی دانست و خاطرنشان کرد: ماموریت اصلی ما در خروجی شهر(عوارضی امامزاده هاشم) بود و طی ۳۶ روز، ۲۱۰ هزار نفر را غربالگری کردیم که ۹۵ نفر آنان مبتلا به کرونا بودند و از خروج یا ورود آنان جلوگیری شد.

وی از دیگر اقدامات نیروی زمینی ارتش در گیلان را گندزدایی و ضدعفونی معابر و روستاها عنوان کرد و گفت: در مدت زمان حضور در گیلان ۴۸۴ شهر، روستا و دهستان گندزدایی شدند، همچنین ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی توزیع شد، ۹۰ هزار خودرو هم ضدعفونی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نيروي زميني ارتش نیروی زمینی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش رژیم صهیونیستی: ظرف ۷۲ ساعت تکلیف روشن می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «ینت نیوز» در گزارشی مدعی شد که «هرزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی آخرین جزئیات طرح حمله به رفح و برپایی اردوگاه پناهجویان در مرکز نوار غزه را نهایی کرده است.

این رسانه صهیونیستی که برای ادعای خود از هیچ منبع موثقی نام نبرد، در ادامه این گزارش از تجمع تانک‌های اسرائیلی در مرز غزه و آمادگی آنها برای ورود به باریکه در صورت گرفتن چراغ سبز برای شروع تهاجم زمینی در رفح خبر داد.

این رسانه مدعی شده که تهاجم زمینی به رفح به‌صورت مرحله‌ای طراحی شده و چنانچه گشایشی در توافق تبادل اسرا با حماس حاصل شود، امکان تعلیق یا تعویق آن وجود دارد.

همچنین، ادعا می‌شود که از منظر حصول توافق تبادل اسرا یا آغاز تهاجم زمینی به رفح، ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده، تکلیف مشخص می‌شود.

 روز گذشته، هیئتی از حماس برای بررسی پاسخ اسرائیل به طرح آتش‌بس ارائه‌شده از سوی قطر و مصر به قاهره رفت.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که در توافق جدید آزادی ۳۳ گروگان زنده و آتش‌بس در نوار غزه پیشنهاد شده است. گفته می‌شود که هیئت حماس پس از رایزنی‌های روز دوشنبه، قاهره را ترک کرده است و با پاسخ مکتوب بازمی‌گردد.

این طور برآورد کرد که رژیم اسرائیل از گزینه «حمله قریب‌الوقوع به رفح» به‌عنوان اهرمی برای ترغیب حماس به قبول تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس که همین حالا مشغول بررسی آن است، استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • مراسم هفته عقیدتی سیاسی در نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • واکنش فرانسه به تصمیم اسرائیل برای حمله به رفح
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • نیروی زمینی، سه امتیاز تا جشن قهرمانی
  • نیروی زمینی یک برد تا جشن قهرمانی 
  • هشدار جدی فرمانده ارشد ارتش به دشمنان: جواب هر تجاوز و نگاه نامناسبی را با قدرت می دهیم /پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • ارتش رژیم صهیونیستی: ظرف ۷۲ ساعت تکلیف روشن می‌شود
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است