Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جهادی شهید میثمی برگرفته از تعدادی طلبه و روحانی جوان از اقصی نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد است که این روزها جهادی متفاوت از گذشته انجام می‌دهند.

خبرگزاری فارس یاسوج؛ نسرین عابدیان‌پور- این روزها که روز جنگ تمام عیار با یک دشمن نو پدید به نام ویروس کرونا با همان کوئید 19 است مردم ایران یک بار دیگر حضور خود را در صحنه جنگ و جهاد به منصه ظهور گذاشته‌اند  و وارد میدان شده‌اند تا دشمنی دیگر را از خاک خود بیرون کنند و دوباره زندگی همراه با امنیت و سلامت را جشن بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس؛ دشمن کنونی تفاوت‌ها و شباهت‌های زیادی با دشمنان ملت ایران در این 40 سال اخیر داد تفاوت ویروس کرونا با دیگر دشمنان در این است که غنی و فقیر، مسلمان، مسیحی و یهودی و ایرانی و آمریکایی و ایتالیایی نمی‌شناسد، در گلو و ریه هر انسانی فرو رفت به قصد کشتن رفته است.

با شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع در استان کهگیلویه و بویراحمد جهادی دیگر شکل گرفت و گروه‌های جهادی و مردمی همپای مسوولان کشوری و استانی برای رفع بلا دست به کار شدند و شب و روز نشناختند.

گروه‌هایی که از مال و زندگی و وقت و شب و روز خود گذشته‌اند و در حال خدمت به مردم هستند و گاه در همین عرصه جان خود را تقدیم به مردم کشور خود کرده‌اند که نمونه‌های زیادی از این مسیر شهادت‌گونه را در 2 ماه اخیر دیده و شنیده‌ایم.

گروه‌های جهادی تنها محدود به جوانان بسیجی نمی‌شود بلکه همه اقشار از استاد دانشگاه گرفته تا کارگر کارخانه و دانش‌آموز دبیرستانی، دانشجو و طلبه پای کار آمده‌اند تا مردم هر چه زودتر از شر ویروس کرونا خلاص شوند.

یکی از این گروه‌های جهادی گروه شهید میثمی است که طلاب و روحانیون جهادی در استان کهگیلویه و بویراحمد با همه توان پای کار آمده‌اند و این روزها جهاد و مبارزه را در مقابله با ویروس کرونا دیده‌اند.

به گزارش فارس، گروه جهادی شهید میثمی که برگرفته از تعدادی طلبه و روحانی جوان از اقصی نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد است ابتدا اماکن فرهنگی مثل مساجد و کتابخانه‌ها را در نیمه‌های شب ضد عفونی و گندزدایی می‌کنند.

 

در یکی از شب‌های کرونایی و در پاسی از شب که مشغول تهیه خبر و گزارش بودیم متوجه صدای زنگ دفتر خبرگزاری شدیم و از پنجره که نگاه کردیم تعدادی طلبه جوان ماسک به صورت و با تلمبه‌های سم‌پاشی به دوش دیدیم که مشغول ضد عفونی کردن درب و راهروی دفتر خبرگزاری هستند، سپس زحمت درون دفتر را هم کشیدند و ساده و بی‌ریا نقطه به نقطه دفتر خبرگزاری را ضد عفونی کردند.

 

 

حجت‌الاسلام بهشت مسوول گروه جهادی شهید میثمی در پاسخ به این سوال که چرا کار را به دیگران واگذار نمی‌کنید و با لباس مقدس روحانیت در حال انجام چنین کاری هستید این گونه جواب می‌دهد که لباس روحانیت بر تن بهترین مخلوق خداوند و اشرف مخلوقات یعنی پیامبر عظیم‌الاشان(ص) بود و آن حضرت هیچگاه فخرفروشی نکرد و با همان لباس و با همان مقام و مرتبه والا که تاکنون در وجود هیچ انسانی نبوده برای رفع مشکلات مردم آستین بالا می‌زدند و امروز الگوی همه ما در خدمت به خلق پیامبر اکرم(ص) است.

 

حجت‌الاسلام بهشت به رسالت خبرنگاران در این زمان که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها در خط مقدم این جنگ هستند رسانه با خبرها و گزارش‌های اثرگذار نقش مهمی در پیشگیری و فرهنگ‌سازی دارد.

 با اصرار ما همراه با حاج آقا بهشت و سایر همکاران جهادی روحانی به یکی از مناطق پایین‌ دست شهر یاسوج یعنی محله شرف‌آباد رفتیم تا کار جهادی این عده طلبه و روحانی جوان را در منتهی‌الیه شهر و در انتهای شب مشاهده کنیم.

از طلبه جوان می‌پرسیم بار سنگین تلمبه و مواد ضد عفونی کننده به دوش شما سنگینی نمی‌کند و خسته نمی‌شوید که در جواب می‌گوید: برای خدمت به مردم هیچ خدمتی سخت و سنگین نیست.

از او می‌پرسیم چرا شب را برای خدمت انتخاب کرده است ساعتی که مردم خدمت شما را نمی‌بیند و ناشناس هستید که در پاسخ می‌گوید: کار برای مردم و محض رضای خدا نمایشی نیست اجر و پاداش کار خیر هنگامی بیشتر است که برای ریا و نمایش نباشد ائمه و معصومین و بزرگان دین هم برای خدمت به مردم شب را انتخاب می‌کردند.

 

طلبه جان دیگر عضو گروه جهادی شهید میثمی که بی‌توجه به گزارش ما محو در کار جهادی است جواب سلاممان را می‌دهد و در پاسخ به این سوال که چرا از روی منبر و با وعظ و خطابه به جنگ کرونا نمی‌روید و با فرهنگ‌سازی مردم را نسبت به این ویروس خطرناک آگاه نمی‌کنید با لبخند ملیحی جواب می‌دهد از کجا می‌دانید آن را هم انجام نمی‌دهیم؟.

 

طلبه جوان جهادی می‌گوید اگر خدا راضی باشد در طول روز هم اقدامات دیگری انجام می‌دهیم و با همین بضاعت اندکی که داریم شریک در برخی اقدامات خیرخواهانه هستیم.

این جهادگر جوان و معمم با بیان اینکه انقلاب در طول 41 سال اخیر با کار جهادی و با تفکر و همت جهادی استمرار داشته می‌گوید: اگر کار جهادی نبود بی‌شک دشمنان از همان ابتدا به راحتی ریشه انقلاب را از جا در می‌آوردند اما با درایت امام راحل و بنیان‌گذار کبیر انقلاب و در ادامه هدایت حکیمانه و مدبرانه مقام معظم رهبری و حمایت از گروه‌های جهادی در برابر طوفان‌های سهمگین و تیرهای زهرآگین دشمان ایستاده‌ایم.

انتهای پیام/82009

 

منبع: فارس

کلیدواژه: یاسوج جنگ ویروس ایران خبرگزاری فارس کهگیلویه و بویراحمد بهشت استان کهگیلویه و بویراحمد گروه های جهادی ویروس کرونا کار جهادی ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته بیش از ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل بند ب تبصره ۱۸ توسط بسیج سازندگی پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سرهنگ امیرحمزه خزائی در نشست خبری که امروز در بسیج سازندگی استان برگزار شد با اشاره به هفته بسیج سازندگی اظهار داشت: شعار این هفته در امسال «همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی» است و از 15 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شهادت امام صادق(ع) آغاز می‌شود و تا 21 اردیبهشت ماه همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در این هفته 330 ویژه برنامه در استان توسط نواحی و اقشار اجرا می‌شود عنوان کرد: برپایی ایستگاه صلواتی، دیدار جهادگران و گروه‌های جهادی با مسئولان و محلی، اعزام حداقل 200 گروه‌ جهادی به مناطق محروم، توزیع اقلام معیشتی و بهداشتی، برپایی نمایشگاه عرصه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی، افتتاح پروژه‌های آبرسانی و ساخت منازل افراد نیازمند از جمله برنامه‌های این هفته است.

خزائی گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی برای گروه‌های جهادی، اعزام گروه‌های جهادی پزشکی به مناطق محروم، احداث جاده‌های بین مزارع، برپایی میزهای خدمت جهادی، برگزاری همایش تجلیل از طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی، افتتاح پنل خورشیدی، احداث صندوق‌های قرض‌الحسنه جدید التأسیس جهاد سازندگی، صعود جهادگران به صورت منسجم به بازی دراز و حضور منسجم جهادگران در نماز عبادی سیاسی جمعه از دیگر برنامه‌ها است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیج به عنوان گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور همراه با مردم و برای مردم است گفت: بسیج در تمام بحران‌ها و حوادث از جمله سیل و زلزله همراه مردم بوده است و گروه‌های جهادی به عنوان حلقه‌های میانی بیشترین وظیفه خدمت رسانی را بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه دو قرارگاه مهم از قرارگاه‌های یازده‌گانه بسیج بر عهده بسیج سازندگی است افزود: با توجه به شعار سال وظایف همگانی با اولویت بسیج و گروه‌های جهادی افزایش می‌یابد و در استان کرمانشاه 2200 گروه جهادی سازماندهی و در سامانه اطلس جهادی ثبت شده که تعدادی مجوز را دریافت کرده‌اند و فرایند صدور مجوز برای تعدادی دیگر در حال انجام است.

خزائی با بیان اینکه سال گذشته 200  گروه جهادی در قالب رزمایش فاطمی در عرصه‌های سازندگی و غیرعمرانی خدمت‌رسانی داشتند گفت: امسال نیز 160 گروه جهادی در قالب 2300 نفر اردو در امورات مرمت منازل نیازمندان، مسائل عمرانی و غیرعمرانی و جهادی تخصصی فعالیت داشتند.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: در عرصه عمرانی تا ابتدای امسال 1341 پروژه عمرانی در زمینه مرمت، ساخت منازل نیازمند، مساجد، خانه عالم و غسالخانه با اولویت مناطق روستایی و محروم انجام شده است.

وی با اشاره به آسفالت بیش از 30 کیلومتر راه روستایی و بین مزارع، آسفالت یادمان‌های شهدا و مناطق حاشیه نشین با همکاری شهرداری‌ها عنوان کرد: مشارکت در احداث 200 باب منزل با مشارکت کمیته و بنیاد مسکن از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی است که 95 درصد به اتمام رسیده و مابقی نیز تا دو ماه آینده انجام می‌شود.

خزائی با بیان اینکه بسیج سازندگی به عنوان یکی از دو معین قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) گفت: در هفت مجتمع آبرسانی 51 مخزن، 15 ایستگاه پمپاژ و 193 کیلومتر خط انتقال آب به مناطق روستایی با پیشرفت بیش از 95 درصد انجام شده و تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد و مابقی نیز تا اوایل تیر ماه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های غیرعمرانی و مردم یاری گفت: توزیع بیش از 2500 جهیزیه به نوعروسان، توزیع بیش از 56 هزار بسته آموزشی و کمک آموزشی و لوازم التحریر، توزیع بیش از 100 هزار قلم پوشاک و کفش، توزیع 1800 قلم اقلام دارویی و بهداشتی و 9800 متر فرش سجاده‌ای برای مساجد مناطق محروم از دیگر اقدامات انجام شده در دو سال گذشته است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه افزود: سال گذشته از محل اعتبارات تسهیلات بند ب جز سه تبصره 18 حدود 238 میلیارد و 600 میلیون تومان به بانک عامل معرفی و برای اشتغالزایی 1065 نفر بیش از 145 میلیارد و 600 میلیون تومان جذب شده و برای جذب مابقی نیز منتظر همراهی بانک‌ها هستیم.

خزائی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در زمینه جذب اعتبارات سومین استان کشور محسوب می‌شود عنوان کرد: در سال 1401 نیز 1241 میلیارد و 780 میلیون تومان تسهیلات جذب و سبب اشتغالزایی 1846 نفر در استان شد.

وی با بیان اینکه در زمینه جهاد روشنایی 20 نیروگاه خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مناطق محروم و کمک به تأمین انرژی احداث شد گفت: کاشت 300 هزار اصله درخت با همکاری و مشارکت جهادگران بسیج در استان، ایجاد 1504 صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت بالغ بر 48 هزار نفر و ایجاد 89 تعاونی از دیگر فعالیت‌های بسیج سازندگی است.

خزائی با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه‌های امنیت غذایی افزود: احداث و لایروبی انهار کشاورزی، برگزاری همایش و تحلیل از گله‌بانان و شبانان، احداث و توزیع 100 سرویس بهداشتی کانکسی تاشو و قابل حمل بین عشایر، واکسیناسیون دام‌ها با هدف پیشگیری از بیماری‌های دامی در 109 نقطه عشایری و روستایی و سم پاشی 300 هزار مترمربع جایگاه نگهداری دام از فعالیت‌های جهادی بسیج سازندگی است.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه دهکده اقتصاد مقاومتی جزو نخستین دهکده‌های بسیج در کشور است عنوان کرد: این دهکده در زمینی بیش از 23 هکتار در جاده بیستون 10 کیلومتری به طرف سنقر و کلیایی قرار دارد و 22 واحد تولیدی با اشتغالزایی مستقیم 150 نفر در آن فعالیت دارند و تجهیز آن توسط یا با کمک بسیج انجام شده است.

وی با بیان اینکه حق شارژ بسیار جزئی از غرفه داران در این دهکده دریافت می‌شود گفت: در این دهکده واحدهایی از جمله تولید ظروف یکبار مصرف، تولید قارچ، تیرچه بلوک، پرورش پرندگان زینتی، جوجه کشی و بسته بندی حبوبات فعالیت دارند و تولید آن‌ها به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان کرد: در صدد هستیم که یک دهکده اقتصاد دیگر در نقاط شرقی استان احداث شود و مکاتباتی برای تخصیص زمین انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم