Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در حال حاضر سیر بیماری کرونا در استان نزولی است، چرا که توجه به مسائل پیشگیرانه توسط مردم رفته رفته افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حامد روحانی‌زاده معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران ظهر امروز در حاشیه جلسه مسؤولان قرارگاه جهادی موسی بن جعفر (ع) با نماینده ولی فقیه در مازندران که در مصلی مرکز مازندران، اظهار کرد: در حال حاضر سیر بیماری کرونا در استان نزولی است، چرا که توجه به مسائل پیشگیرانه توسط مردم رفته رفته افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با شکل‌گیری این قرارگاه جهادی، حال و روز اموات کرونایی که پس از فوت عزیز از دست رفته دچار تعلقاتی بیش از حالت نرمال می‌شدند بهتر شد، چرا که  نگران عدم رعایت مسائل شرعی بعد از فوت نبودند، در این خصوص وزارت بهداشت بعد از فوت اموات کرونایی طی تماس تلفنی آگاهی لازم را ارائه می‌دهد‌.

روحانی‌زاده خاطرنشان کرد: در خصوص جزییات قبر دستورالعمل از روز اول کندن قبر با عمق دو متر بود، و این همان استاندارد در حوزه بهداشت در بخش بیماری‌های مسری است، از کسانی هم که در غسال‌خانه‌ها کار می‌کنند هر چند روز یک بار تست کرونا گرفته می‌شود تاکنون مورد مثبتی نداشتیم.

این مسؤول عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تأمین لباس برای روحانیون در حین تغسیل اموات کرونایی همکاری دارد، برای شهرستان‌هایی که تعداد متوفی بالاتری دارند تهیه دستگاه مکانیزه شست‌وشو در اولویت است.

گزارشی مبنی بر انتقال ویروس از طریق آب‌های زیرزمینی ارائه نشد

در ادامه پرفسور زوزلی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به مسائل علمی در بحث تغسیل اموات کرونایی گفت:  با توجه به اینکه خطر اموات در سرایت بیشتر از افراد زنده است تأکید اصلی روی قطع زنجیره انتقال بیماری است، این بیماری از نوع انتقال درجه دو محسوب می‌شود.

وی افزود: استانداردها همیشه سخت‌گیرانه است، جنازه‌های کرونایی در بیمارستان گندزایی می‌شوند و در ادامه نظر کارشناسان بابد لحاظ شود، در بحث تغسیل اموات کرونایی در مازندران اوایل رعب و وحشت ایجاد شد ولی الان اوضاع کمی بهتر است، روحانیون مراقب باشند در حین شست‌وشو میت پرتاب ترشحات صورت نگیرد.

زوزلی ابراز کرد: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر انتقال ویروس از طریق آب‌های زیرزمینی ارائه نشد،  در خصوص لزوم ریختن آهک در قبر باید گفت: این ماده خاصیت گندزدایی دارد و چون کلر فرار است و زود از بین می‌برد اگر ویروسی باشد با آهک از بین خواهد رفت.

تهیه سبد حمایتی برای ۶۵ هزار خانواده بی‌بضاعت

در ادامه سرهنگ فضلی به نمایندگی از سپاه کربلای مازندران، به بیان گزارشی از مجموعه عملکرد سپاه در مازمدران پرداخت و گفت: در این دوران که مردم با شیوع این ویروس دست و پنجه نرم می‌کردند، سپاه مازندران اقدام به تهیه سبد حمایتی برای ۶۵ هزار خانواده بی‌بضاعت مقداری پول نقد و کالا کرده است.

وی افزود: به‌کارگیری ۱۱۰ هزار بسیجی برای تولید ماسک و گان ضدعفونی معابر و اماکن در مازندران آماده‌سازی دو واحد سیار بیمارستانی، شناسایی مراکز احتکار ماسک الکل و موارد بهداشتی از اقدامات دیگر حمایتی این مرکز بوده است.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران دانشگاه علوم پزشکی سیر وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اموات کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۱۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران