Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@10:10:34 GMT

بنگلادش مسلمانان روهینگیایی را به میانمار بازمی‌گرداند

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۱۹۸۳

بنگلادش مسلمانان روهینگیایی را به میانمار بازمی‌گرداند

به گزارش خبرگزاری "ای ان آی" ، "کمال حسین" معاون فرماندار منطقه کاگس بازار که اردوگاه‌های بزرگ روهینگیا در آن قرار دارد ، گفت: مسلمانان روهینگیایی که توسط نیروهای مرزی به دلیل ورود به خاک بنگلادش بازداشت شده‌اند به میانمار بازگردانده خواهند شد. 
به گزارش رسانه‌های بنگلادشی ، بیش از ۳۰۰ پناهجوی روهینگیا در طول روزهای چهارشنبه و پنجشنبه با استفاده از قایق وارد منطقه "تکناف" در جنوب بنگلادش شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد به دست گارد ساحلی و همچنین مرزبانان بنگلادشی بازداشت شدند. 
به گفته مقامات بنگلادشی ، این گروه شامل چند زن و مرد و همچنین بیش از ۵۰ کودک دختر و پسر روهینگیایی می‌شوند. 
یک مقام بنگلادشی گفت: در صورتی که ما این گروه را به میانمار بازگردانیم، آن‌ها از یک نقطه مرزی دیگر وارد بنگلادش خواهند شد زیرا میانمار هیچ گاه روهینگیا را نخواهد پذیرفت. 
مردم محلی در منطقه کاگس بازار از مقامات بنگلادشی درخواست کرده‌اند که با توجه به شیوع ویروس کرونا، مهاجران روهینگیا باید در قرنطینه قرار گیرند و از آن‌ها آزمایش کرونا گرفته شود. 
"نورعالم" یک فعال اجتماعی در بنگلادش گفت: اردوگاه‌های روهینگیا به شدت شلوغ است. اگر فردی در این اردوگاه‌ها به کرونا مبتلا شود، کنترل وضعیت بسیار مشکل خواهد بود. بیش از ۶ میلیون از مردم محلی در مناطق کاگس بازار و تکناف با هراس از مقابل اردوگاه‌های روهینگیا عبور می‌کنند. 
مقامات بنگلادشی همچنین اعلام کردند که این گروه ۳۰۰ نفره از مسلمانان روهینگیا، حدود ۲ ماه پیش با استفاده از قایق به سوی مالزی حرکت کرده بودند اما به دلیل نرسیدن به مقصد خود، به سوی بنگلادش بازگشته‌اند. 
ماه گذشته بیش از ۵۰ روهینگیایی به دلیل غرق شدن قایقشان در سواحل بنگلادش جان خود را از دست دادند. 
در حالی که شیوع ویروس کرونا بر زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان تاثیر گذاشته است و جهان را به سوی یک بحران اقتصادی سوق می‌دهد، فعالان اجتماعی و سازمان‌های انسان دوستانه، از وضعیت بیش از یک میلیون روهینگیایی که در اردوگاه‌های شلوغ مهاجران در بنگلادش و میانمار زندگی می‌کنند ابراز نگرانی کرده‌اند. 
بسیاری از مردم میانمار روهینگیایی‌ها را مهاجرانی غیرقانونی می‌دانند و لذا این مردمان از تبعیض‌هایی که علیه‌شان می‌شود در رنج هستند. دولت میانمار با روهینگیایی‌ها همانند مردمانی فاقد ملّیت و بی‌خانمان برخورد می‌کند و به آن‌ها تابعیت نمی‌دهد. روهینگیایی‌ها با محدودیت‌های سفت و سختی از جمله محدودیت در جابجایی، دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی مواجه هستند. 
بیش از یک میلیون روهینگیایی با فرار از جنگ و قتل عام ارتش و بودائیان افراطی در ایالت رخین در سال ۲۰۱۷ از میانماربه بنگلادش فرار کرده و اکنون در اردوگاه های مرزی این کشور ساکن هستند. سازمان ملل متحد در پی حملات نظامی ماه اوت ۲۰۱۷ علیه روهینگیا و اخراج گروهی آن‌ها به بنگلادش، نظامیان میانماری را عامل پاکسازی قومی و نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا معرفی کرد و ارتش این کشور را بدنام‌ترین ارتش جهان نامید. 
با توجه به گزارش دیده بان حقوق بشر، اردوگاه‌های شلوغ مسلمانان روهینگیا در بنگلادش و همچنین میانمار در واقع بمب‌ های زمان دار کرونا هستند. 
این اردوگاه‌ها از هیچ استاندارد بهداشتی برخوردار نیستند و عدم دسترسی به منابع و بهداشت، ساکنین این اردوگاه‌ها را به شدت در مقابل کرونا آسیب پذیر ساخته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا روهینگیا داکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روهینگیا داکا ویروس کرونا روهینگیا داکا مسلمانان روهینگیا اردوگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • سکانس‌هایی از فیلم شماره ده
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • «هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد
  • «هفت» از فردا به آنتن بازمی گردد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • نماز باران در بنگلادش