Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@14:03:45 GMT

درخواست برگزاری نمایشگاه کتاب بعد از کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۲۶۲۸

درخواست برگزاری نمایشگاه کتاب بعد از کرونا

مدیر انتشارات «ویژه نشر» گفت: از سوی همه همکارانم در بخش خارجی از شورای سیاستگذاری درخواست دارم که نمایشگاه کتاب را پس از رفع مشکل کرونا برگزار کند؛چرا که برگزار نشدن نمایشگاه، خسارت‌های بسیاری دارد.

به گزارش مشرق، احد رضایی، مدیرعامل انجمن فرهنگی ناشران بین‌الملل و مدیر انتشارات «ویژه نشر» که سال گذشته مدیر کمیته ناشران خارجی نمایشگاه کتاب بود،  درباره ضرر ناشران از برگزار نشدن سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران اظهار داشت: من در خصوص بخش بین‌اللمل عرض می‌کنم که تاخیر بسیار در برپایی نمایشگاه کتاب تهران، ناشران خارجی و حتی نمایندگان آنها را نیز متضرر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش خارجی با مشکلات بسیار و با تدابیر خاصی اقدام به ورود کتاب به کشور کرده است و در واقع با سخت‌ترین مسیرها کتاب‌ها را به ایران رسانده؛ به امید اینکه بتواند کمکی به جامعه علمی و مراکز دانشگاهی کشور در شرایط پیش از کرونا داشته باشد. چرا که برخی ناشران و کشورها به دنبال تهدیدات ترامپ، ما را به دلیل عدم دریافت مبلغ کتاب‌هایشان تحریم کرده و در تهران حاضر نمی‌شدند و یا مستقیم اجازه شرکت نداشتند. لذا ما از طریق مسیرهای مختلف کتاب‌های آنها را برای نمایشگاه ارسال کردیم.

* کتاب‌هایی که اعتباری خریده بودیم مشکلاتی را رقم می‌زند

رضایی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه ناشران و یا نمایندگان آنها در این بخش برای خرید کتاب‌ها اعتباراتی را به شکل وام و یا تعهداتی را برای پرداخت کوتاه‌مدت در نظر گرفته بودند تا کتاب‌ها برای نمایشگاه در تهران باشد، گفت: حالا که نمایشگاه کتاب به تاخیر افتاده، کتاب‌هایی که نقدی و اعتباری خریداری شده، متولیان آنها را با مشکل همراه می‌کند؛ چرا که قرار بود نمایشگاه در ماه آوریل (فروردین) برپا شود و با ناشران نیز تا یک ماه بعد از آن تسویه حساب کنیم.

وی افزود: اما اکنون با تاخیر به وجود آمده ـ که متاسفانه معلوم نیست نمایشگاه چه زمانی برگزار شود ـ شرکت‌کنندگان را در وضعیت بلاتکلیف قرار داده‌اند. در این صورت چنانچه باز هم تاخیر ادامه‌دار باشد و ترخیص کتاب‌ها و زمان نمایشگاه نامشخص باشد، مشکلات دوچندان خواهد شد.

* ماندگاری کتاب‌ها در گمرک مشکلاتی را به وجود می‌آورد/ بهترین زمان برای بخش خارجی مهر یا آبان است

مدیرعامل ویژه نشر با اعلام اینکه اکثر کتاب‌های قابل عرضه در نمایشگاه از اروپا حمل و قبل از عید به گمرک رسیده و بخش کوچکی که به نام صاحبان آنها بوده ترخیص شده و آن بخش هم که به نام نمایشگاه بارنامه شده بوده در گمرک مانده و ماندگاری آنها هم در گمرک مشکلات دیگری را رقم می‌زند، توضیح داد: با تمام موارد یاد شده چون قطعا نمایشگاه به خرداد وصال نخواهد داد، پس بهترین زمان برای بخش خارجی به واسطه تعهدات و ان‌شالله باز شدن مراکز علمی و دانشگاهی با رفع بلای کرونا «مهر» یا «آبان» خواهد بود.

این ناشر اضافه کرد: در غیر این صورت دوستانمان در وزارت ارشاد باید به راه‌های جایگزینی که از سوی ما ارائه خواهد شد، توجه کنند تا این مشکل به یاری خدا حل شود.

به گفته وی، تعداد زیادی از افراد و شرکت‌هایی که کتاب وارد کرده‌اند با مشکل مواجه خواهند شد که قطعا هیچ کدام از مسولین نمایشگاه با شناختی که از آنها داریم، حاضر به ضرر و زیان آن‌ها نخواهند بود.

* کتاب‌های آمریکایی در شرکت حمل در لندن منتظر تعیین تکلیف است

رضایی ضمن بیان اینکه ناشران عرب نیز کتاب‌ها را بارگیری کرده بودند، اما به واسطه شیوع این بیماری دستور توقف داده‌ و آن کتاب‌ها نیز در شرکت حمل و یا گمرک بیروت نگهداری می‌شوند، تصریح کرد: یک کامیون کتاب نیز که از آمریکا به لندن رسیده بود، به دلیل همین شرایط و بسته شدن مرزها در شرکت حمل در لندن ماند و منتظر تعیین تکلیف زمان نمایشگاه و عادی شدن شرایط است.

* درخواست برگزاری نمایشگاه کتاب

وی در پایان تصریح کرد: بنده از سوی همه همکارانم در این بخش درخواست دارم که شورای سیاستگذاری که احتمالا به زودی برای زمان نمایشگاه تصمیم خواهد گرفت، به جز برگزاری آن در صورت رفع مشکلات و موافقت وزارت بهداشت به چیز دیگری (حداقل برای بخش بین‌الملل ) فکر نکند؛ مگر با ارائه پیشنهادهای جایگزین برای این بخش. ان‌شالله مشکلات پیش آمده به یاری حضرت حق سریع‌تر از کشور رخت بربندد و شرایط عادی شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید شورای سیاست گذاری نمایشگاه کتاب تهران تهران وزارت ارشاد وزارت بهداشت ویروس کرونا نمایشگاه کتاب بخش خارجی کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسن‌زاده، صبح یکشنبه در محل غرفه توانمندی‌های صادراتی استان کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴ گفت: در غرفه کرمان، راهبرد استان در تکمیل زنجیره ارزش و محصولات اساسی که می‌توان روی آنها کار کرد، ارائه شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به حضور پنج شرکت بومی استان کرمان در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، اضافه کرد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری و گردشگری استان نیز در غرفه کرمان معرفی می‌شوند.

وی گفت: این پنج شرکت در حوزه محصولات پایین دستی کار کرده‌اند و به نوعی نمونه‌ای از ظرفیت‌های متعدد استان را ارائه داده‌اند.

حسن‌زاده، تصریح کرد: در بازدید شرکت‌های داخلی و خارجی از غرفه توانمندی‌های صادراتی استان کرمان، توافق‌های اولیه خوبی صورت گرفت و امیدواریم تا پایان نمایشگاه شاهد اقدامات مثبتی باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان به مذاکرات صورت گرفته با تجار و بازرگانان خارجی اشاره کرد و گفت‌: تجار و بازرگانان خارجی به محصولات ایرانی و به خصوص کرمان، علاقه زیادی دارند که ظرفیت خوبی برای بخش دولتی و خصوصی است.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: پسته، خرما و مس، محصولات برند استان کرمان هستند و در بازارهای داخلی و خارجی جایگاه و خریدار دارند، کشورهای همسایه نیز علاقه‌مندی زیادی به محصولات کرمان اعلام می‌کنند.

وی، گفت: مهمترین مسئله، معرفی ظرفیت‌های واقعی استان و حرکت سرمایه‌گذاران به سمت صنایع پایین دستی است.

گفتنی است ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران «ایران اکسپو ۲۰۲۴» ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است و غرفه استان کرمان نیز در سالن ۴۱B نمایشگاه دایر شده است و پنج شرکت بومی، محصولات خود را در زنجیره‌های ارزش راهبردی گیاهان دارویی، مس، خرما، فرش و پسته به هیأت‌های داخلی و خارجی ارائه می‌دهند.

کد خبر 6091204

دیگر خبرها

  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم