Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی ۱۴۸ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام این خبر گفت: از مجموع هزار و ۷۷۵ نمونه تست ارسال شده به مراکز آزمایشگاهی، ۱۴۸ مورد مثبت اعلام شده است. او ادامه داد: با شناسایی موارد جدید، مجموع آمار مبتلایان در استان فارس به دو هزار و ۴۷۵ مورد می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مقام مسوول در حوزه سلامت فارس ضمن اعلام اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته، موردی از فوتی در اثر ابتلا به این بیماری به ثبت نرسیده است، اظهار کرد: هزار و ۲۳۵ نفر از مبتلایان نیز به دلیل شرایط مساعد جسمی در قرنطینه خانگی بوده اند. دکتر همتی اضافه کرد: همچنین ۵۸۴ نفر از مبتلایان استان فارس بهبود یافته و ترخیص شده اند. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: با توجه به ضرورت قطع زنجیره های انتقال کروناویروس در جامعه، لازم است تا حد امکان در خانه بمانیم و در صورت ضرورت به حضور خارج از منزل، فاصله مناسب را در روابط اجتماعی حفظ کنیم. او در ادامه سامانه salamat.gov.ir را برای ثبت اطلاعات سلامت خود و ایجاد امکان پیگیری های وزارت بهداشت معرفی کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان