Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@22:51:56 GMT

هنرمند ایرانی ۸ سال پیش تصویر کرونا را به چین برد+عکس

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۳۳۸۲

هنرمند ایرانی ۸ سال پیش تصویر کرونا را به چین برد+عکس

تارا بهبهانی هنرمندی است که حدود هشت سال قبل برای شرکت در بینال پکن، اثری را خلق کرد که به ویروس کرونا بی‌شباهت نبود. او که آن روز‌ها هیچ ایده‌ای درباره این ویروس کوچک جان‌سخت نداشت، صرفا تلاش کرده بود با خلق این اثر تصویری از آینده بشریت را نشان بدهد؛ تصویری که حالا شباهتش با ویروس کرونا برای خودش هم عجیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این هنرمند درباره ایده خلق این اثر توضیح می‌دهد: سال ۲۰۱۲ پنجمین بینال پکن با موضوع «آینده و واقعیت» برگزار شد که من نیز بر اساس همین موضوع این اثر را خلق کردم. این اثر برخلاف تمام آثاری که کشیده بودم و پر از رنگ بودند، جنبه‌های دیگری از دنیا را نشان می‌داد و به قسمت تاریک آن پرداخته بود. به هر حال همه می‌دانیم که هر چقدر برای نشان دادن جنبه‌های روشن زندگی تلاش کنیم باز هم جنبه‌های منفی وجود دارند و حتی ممکن است در طول زمان این جنبه‌های منفی بزرگ شوند و شاید آن‌قدر بزرگ شوند که خود آدم‌ها را بخورند.  

او با تاکید بر این‌که هنگام خلق این اثر هیچ ذهنیتی از ترسیم یک ویروس در ذهن نداشته به ایسنا گفت: من در این اثر یک کارخانه تولید انبوه را کشیده بودم و اصلا به ذهنم نمی‌رسید که روزی برسد که همانند فیلم‌های هالیوودی همه مردم دنیا از ترس یک ویروس کوچک ذره‌بینی در خانه‌های‌شان بمانند و دنیا مختل شود.  

بهبهانی می‌گوید: زمانی که تصویر ویروس کرونا منتشر شد ناخودآگاه نقاشی‌ای که حدود هشت سال پیش برای بینال پکن کشیده بودم به ذهنم آمد. این اثر هشت سال پیش در بینال پکن جزء آثار برگزیده شد و حتی به نوعی مسیر زندگی حرفه‌ای‌ام را نیز تغییر داد.

این هنرمند نقاش خاطرنشان می‌کند: این شباهت برای خودم هم بسیار عجیب بود. من فقط می‌خواستم جنبه دیگری از زندگی را نشان بدهم؛ آن هم بدون استفاده از تصاویر متداولی که برای نشان دادن جنبه‌های منفی زندگی از آن‌ها استفاده می‌شود و اصلا تصور نمی‌کردم روزی این تصویر مشابه ویروسی باشد که کل جهان را تحت تاثیر خودش قرار می‌دهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا چین ویروس کرونا پارسی خبر پارسی خبر بینال پکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟