Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین کارگروه دولت محلی در ووهان روز جمعه ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین)‌ ۱۲۹۰ مورد به شمار تلفات ناشی از بیماری  کووید-۱۹ در این شهر افزود و به این ترتیب شمار مرگ‌های ثابت‌شده در این شهر از میزان گزارش شده ۲۵۷۹ مورد به ۳۸۶۹ مورد رسید.

ووهان که شهری ۱۱ میلیونی است بیش از هر شهر دیگر چین دچار مرگ‌های ناشی از ویروس کرونا شد، چرا که ساکنان آن در اوج شیوع بیماری با ازدحام سیستم پزشکی شهر مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تجدیدنظر پس از هفته‌ها ابراز تردید درباره ارقام رسمی تلفات کرونا در چین صورت می‌گیرد. مقامات چین می‌گویند این تجدید نظر در شمار تلفات ناشی از گزارش‌دهی نادرست یا با تاخیر در گذشته است و به علت مخفی‌کاری عامدانه در اطلاعات رخ نداده است.

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در یک کنفرانس خبری در پکن در این باره گفت: «کارکنان پزشکی در برخی از مراکز مشغول نجات جان بیماران بوده‌اند و در نتیجه تاخیر در گزارش‌دهی، گزارش دهی نادرست یا کم گزارش دادن موارد تلفات رخ داده است، اما هرگز پنهانکاری عامدانه‌ای در کار نبوده است و ما اجازه پنهانکاری را نمی‌دهیم.»

با اینکه به نظر می‌رسد چین بر اوج شیوع ویروس کرونا را گذرانده باشد و روز جمعه فقط ۲۶ مورد جدید بیماری را گزارش کرد که کمترین میزان روزانه گزارش در دو هفته اخیر است، این کشور درگیر پیامدهای تقریبا سه ماهه فلج کامل اقتصادی است.

داده‌های منتشر شده اداره آمار ملی چین نشان می‌دهد که اقتصاد این کشور در سه ماهه اول ۲۰۲۰ حدود ۶.۸ درصد کوچک شده است. چنین افت اقتصادی در چین از سال ۱۹۷۶ که این کشور دستخوش تشنج‌های «انقلاب فرهنگی» مائو تسه تونگ بود، بی‌سابقه است.

کد خبر 502115 برچسب‌ها كروناويروس چین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است