Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@19:50:39 GMT

تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل زده شهرستان کرمان

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۵۰۶۳

تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل زده شهرستان کرمان

علی بابایی فرماندار کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل زده شهرستان کرمان بیان داشت: بارش باران خسارتی به راه‌های اصلی و آسفالته وارد نکرده و تنها برخی از راه‌های خاکی روستایی تخریب شده‌اند.

وی افزود: در پی بارش باران و جاری شدن سیل در منطقه «کشیت» و «جهر» شاهد قطعی برق هستیم که در حال رفع مشکل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کرمان گفت: بر اثر جاری شدن سیل آب وارد برخی منازل مسکونی در روستای «تکاب» واقع در شهداد شده که امکانات مورد نیاز از جمله چادر، پتو، موکت و … در اختیار مردم سیل‌زده این منطقه قرار گرفته است.

بابایی تصریح کرد: از صبح امروز آبرسانی به روستای تکاب به وسیله تانکر آغاز شده همچنین در راستای تأمین برق این منطقه سه ژنراتور به منطقه اعزام شده و برق منطقه تا برطرف شدن مشکل زیرساخت آن به صورت موقت وصل شده است.

وی گفت: نیروهای سپاه، بسیج و دهیاری در حال امدادرسانی به خانواده‌های سیل‌زده منطقه هستند ضمن اینکه بنیاد مسکن هم در تلاش است تا منازلی که در اثر سیلاب تخریب شده‌اند ترمیم و بازسازی کنند.

فرماندار کرمان یادآور شد: در اثر وقوع سیل بیشترین خسارت به روستای جهر در اندوهجرد وارد شده ضمن اینکه در این منطقه آب و برق قطع شده و آب‌رسانی به وسیله تانکر انجام شده است همچنین آب معدنی مواد غذایی، چادر و … در اختیار مردم سیل‌زده قرار گرفت.

وی گفت: در پی جاری شدن سیل ۸۰ خانوار در جهر دچار مشکل شده‌اند همچنین ۳۷ تیر برق شکسته و موجب قطعی برق این منطقه شده که فردا صبح کار نصب پایه‌های آن آغاز می‌شود تا برق منطقه به شبکه سراسری وصل شود.

بابایی یادآور شد: هم‌زمان با قطعی برق، آب این منطقه هم دچار مشکل شده که اداره آب در حال احیا حدود چهار کیلومتر از خطوط انتقال آب است همچنین فیبر نوری چهار نقطه در این منطقه قطع شده بود که در حال رفع مشکل توسط مخابرات هستیم که تا این ساعت هنوز مشکل رفع نشده است.

وی افزود: در اثر سیلاب شب گذشته این منطقه در حوزه‌های مختلف دچار خسارت شده است.

بابایی ادامه داد: در حوزه منازل مسکونی تاکنون حدود ۷۵ واحد مسکونی کاملاً خسارت دیده‌اند همچنین در بخش کشاورزی حدود ۸۰۰ هکتار از مزارع گندم، جو، کلزا و باغات بین ۲۰ تا ۸۰ درصد خسارت وارد شده است.

استاندار کرمان ابراز داشت: حدود ۱۲۰ رأس دام سبک و ۱۱ دام سنگین در اثر سیلاب تلف شده‌اند همچنین ۲۲ قنات پر شده و ۹ چاه کشاورزی مشکل پیدا کرده است که در حال ارزیابی خسارات وارده هستیم.

کد خبر 4902897

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب وقوع سیلاب فرمانداری کرمان علی بابایی ویروس کرونا شیراز ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر بارش باران شهرکرد نیمه شعبان ایلام بیرجند گرگان قزوین استانداری قزوین جهش تولید شده اند سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق