Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:59:57 GMT

بدنسازی با تبر به روایت تصاویر!

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۵۱۹۸

بدنسازی با تبر به روایت تصاویر!

شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شد کارکرد بسیاری از نهادها، سازمان‌ها، اشیا و حتی طبیعت تغییر کند. مردم هم برای در امان ماندن از شر این ویروس دست به خلاقیت‌های فراوانی زدند که شاید بعضی از آنها مثل بدنسازی با تنه درخت، دور از ذهن باشد.

به گزارش ایسنا، زاخاری اسکیدمور، یک افسر سابق ارتش آمریکاست که شغل دوم او مربیگری بدنسازی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بعد از تعطیلی باشگاه‌های بدنسازی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفت باشگاه شخصی خودش را راه اندازی کند، البته با تنه درختان و در جنگل. کاری که خیلی عقلانی به نظر نمی‌رسد و بیشتر جنبه رسانه‌ای دارد. او در عرض دو هفته این دستگاه‌ها را که حتی شامل تردمیل می‌شود در کارگاهش ساخت تا باشگاهی به سبک لامبرجک (Lumberjack) یا درخت‌اندازها یا چوب‌برها داشته باشد. لامبرجک‌ها به کارگران آمریکای شمالی گفته می‌شود که در صنعت چوب کار می‌کنند و برداشت اولیه و حمل و نقل درختان را برای پردازش نهایی کارخانه‌ها انجام می‌دهند.

این عکس‌ها را Patrick Smith در getty images ثبت کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرورش اندام و بدنسازي کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است

سفیدک و شپشک تاغ نوعی بیماری انگلی است و موجب خشکیدن تدریجی درختان می‌شود و هرس درختان آلوده تنها راه مقابله با برخی بیماری‌های درختان از جمله این انگل است.

برای مبارزه با آفت شپشک و سفیدک، درختان آلوده کف بر شده و پس از مدتی درختان دوباره جست زنی کرده و منطقه با درختان جوان و سالم تاغ احیا می‌شود و چوب درختان قطع شده در صنایعی مانند تهیه سرکه چوب برای تقویت اراضی کشاورزی و باغی، تولید پودر برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع تولید آجر و سفال ساختمانی استفاده می‌شود.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: برخی آفت‌های موجود در طبیعت مفید هستند و مبارزه شیمیایی با یک نوع آفت مضر می‌تواند موجب از بین رفتن آفت‌های مفید شود، بر همین اساس بهترین روش مبارزه با آفت‌های تاغ استان سمنان در دست پیگیری است.

حمیدرضا عبدوس ادامه داد: روش مبارزه با آفت‌ها در طبیعت مهم است و نمی‌توان برای از بین بردن یک گونه مضر آفت بدون بررسی تمام جنبه‌ها به سمپاشی اقدام کرد، چرا که با از بین رفتن آفت‌های مفید، زمینه طغیان بسیاری از آفت‌های مضر فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد: دخالت کمتر در طبیعت راهکار مهم و موثر در حفظ توازن طبیعت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در استفاده سموم شیمیایی برای نابودی آفت‌ها در طبیعت وجود دارد، راهکار‌های زیستی و مکانیکی برای مبارزه پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، آفت‌های مفید و مضر همواره در طبیعت وجود دارند و زمانی که گیاه قوی باشد قادر به دفع آفت‌های مضر است و زمانی که تضعیف شود، آفت بر آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: تغییرات اقلیمی، گرمایش زمین و خشکسالی و کاهش بارندگی از عوامل مهم در تضعیف گیاه و مغلوب شدنش در مقابله با آفت است.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ملخ کوهان‌دار از دیگر آفت‌های تاغزار‌ها محسوب می‌شود که اکنون تاغزار‌های رضا آباد خارتوران شاهرود درگیر این آفت است و مبارزه زیستی برای از بین بردن آفت در حال اجراست.

بهترین زمان مبارزه با ملخ کوهان‌دار مرحله پورگی است، چرا که حشره فاقد قدرت پرواز و زمینه لازم برای مبارزه با این ملخ‌ها فراهم است، پوره‌های ملخ کوهان‌دار تاغ در فصل بهار از کپسول‌های تخم گذاری شده در داخل ماسه‌های بادی بیرون آمده و موجب از بین رفتن و خشکیدن گیاه می‌شود که به منظور جلوگیری از نابودی مرتع، هر ساله در فصل بهار در صورت مشاهده کانون‌های آلوده به سرعت اقدامات لازم برای مبارزه با آنها صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • زخمِ کاری «قطع درختان» مرثیه‌ای بر پیکر سبز سنندج
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت