Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در جلسه شورای ساماندهی مبادی مرزی و کمیته اقتصاد مرز ، پیشنهاد برگزاری کارگروه همکاری های اقتصادی مشترک بین خراسان رضوی و هرات به صورت ویدئو کنفرانس عنوان شد.

به گزارش قدس آنلاین، علی رسولیان با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه شورای ساماندهی مبادی مرزی که ویژه مبادی مرزی خراسان رضوی  با افغانستان برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه با حضور سرکنسول ایران در هرات به همراه دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افغانستان بزرگترین بازار طرف مبادلات تجاری با خراسان رضوی است، افزود: بخش عمده ای از صادرات خراسان رضوی به کشور افغانستان انجام می‌شود و از طرفی هم ارتباط قوی فرهنگی بین دو کشور وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در این راستا سرمایه‌گذاری‌های مشترک صنعتی زیادی را ایران در افغانستان و هرات انجام داده است و به این ترتیب ارتباطات زیادی با کشور افغانستان و به خصوص هرات داریم، همچنین هر سال نمایشگاه‌های بسیاری برگزار می‌شود و هیات‌های تجاری زیادی هم بین ما مبادله می‌شوند.
رسولیان با اشاره به اینکه کارگروه همکاری‌های اقتصادی بین خراسان رضوی و هرات شکل گرفته است، تاکید کرد: قرار بود طرف افغانستانی به ایران سفر کند و کارگروه مشترک را برگزار کنیم، اما به دلیل مسائل مربوط به کرونا این جلسه به تعویق افتاد.
وی ادامه داد: در جلسه شورای ساماندهی مبادی مرزی و کمیته اقتصاد مرز چند توافق صورت گرفت، نخست اینکه پیشنهاد کنیم کارگروه همکاری‌های اقتصادی مشترک بین خراسان رضوی و هرات به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود تا بتوانیم مسائل مرتبط با همکاری‌های تجاری، اقتصادی، فرهنگی و مواردی نظیر افزایش تردد کامیون‌ها در مرز دو کشور، کاهش هزینه‌های مرتبط با حمل و نقل کالا و کاهش زمان مبادله کامیون ها را در آن مورد بررسی قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: موضوع بعدی جلسه این بود که تلاش کنیم هرچه سریع تر راه‌آهن خواف به افغانستان تکمیل و راه‌اندازی شود، در این راستا باید گفت موضوع ایجاد یک مرز مشترک ریلی در همین مسیر  با پیگیری استان در سطح ملی در دست بررسی است که انءشاءالله تصویب و نهایی خواهد شد.
رسولیان با بیان اینکه راه‌اندازی خط ریلی و ایجاد یک مرز مشترک ریلی می تواند به شدت هزینه‌های حمل و نقل کالا را کاهش بدهد، عنوان کرد: مباحث مربوط به تسهیل در صادرات فرآورده های نفتی به کشور افغانستان هم از مصوبات این جلسه بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جلسه همچنین منطقه ویژه اقتصادی دوغارون موظف شد با فوریت پیگیر باشد تا طرح جامع منطقه مصوب شود و زمینه را برای سرمایه‌گذاری سایر بخش‌های خصوصی در مرز فراهم کند، با این نگرش بنا شد عملیات اجرایی پایانه حمل و نقل فرآورده‌های نفتی هم هرچه سریعتر نهایی شود تا بتوانیم از آن بهره‌برداری کنیم.
منبع: استانداری خراسان رضوی

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هرات خراسان رضوی کارگروه همکاری های اقتصادی بین خراسان رضوی و هرات استانداری خراسان رضوی مبادی مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند

جواد کریمی ثابت، دبیر کنفرانس بین المللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران درباره هدف برگزاری این کنفرانس گفت: این اولین کنفرانس بین المللی در حوزه علوم و فنون هسته‌ای است که بعد از برگزاری بیست ونهمین دوره برگزاری کنفرانس ملی انجمن هسته‌ای با حمایت‌ها و پیشنهاد سازمان انرژی اتمی تصمیم گرفت که این کنفرانس را در ۱۷ اردیبهشت امسال برگزار کند.

وی افزود: استقبال خوبی و دور از انتظار از این کنفرانس به عمل آمد، در این کنفرانس بیش از ۵۰۰ مقاله دریافت کردیم که بعد از داوری‌های بسیار دقیق در حدود ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد.

کریمی ثابت خاطر نشان کرد: از این حدود ۴۰۰ مقاله ۸۰ مورد به صورت ارائه شفاهی خواهد بود و بقیه موارد در قالب ارائه به صورت پوستر خواهد بود.

وی ادامه داد: بیش از ۱۶ میزگرد تخصصی با حضور بیش از ۸۰ صاحب نظر حوزه‌های مربوطه برگزار خواهد شد که تمامی حوزه‌های مورد علاقه سازمان، دانشگاه هاو ... ر پوشش می‌دهد، همچنین از ۵ قاره به صورت حضوری و مشارکت مجازی در نظر داریم.

دبیر کنفرانس بین المللی صنعت هسته‌ای گفت: این کنفرانس از نظر وسعت و افراد شرکت کننده بی سابقه است و در سه روز و در ۴ سالن به صورت پیوسته برنامه داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • روان‌سازی در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۰ کشته برجای گذاشت
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه