Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری،دستگاهی به نام سیمولاتور کانال، قطعه‌ای است که صنعت مخابرات کشور آن را عموماً با خرید از یک شرکت کانادایی تامین می کرد. با خرید این شرکت از سوی یک شرکت آمریکایی و ایجاد تحریم و ممنوعیت فروش، فرصتی مغتنم در اختیار یک شرکت دانش بنیان ایرانی قرار گرفت تا نسبت به بومی‌سازی آن اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سروش اخلاقی اصفهانی مدیر عامل شرکت دانش بنیان گفت: از این قطعه در سیستم مخابراتی کشور برای تست عملکرد مودم استفاده می‌شود. این قطعه پیش از این در کشور تولید نمی‌شد و نیاز داخلی غالباً با خرید از یک شرکت کاندایی تامین می‌شد. این شرکت کانادیی از سوی یک شرکت آمریکایی خریداری شد و آنها دیگر حاضر به فروش این دستگاه در کنار محصولات دیگر به ایران نبودند.

این فعال فناور در ادامه اظهار کرد: با طرح موضوع در واحد R&D شرکت و با کمک از داشته‌های علمی و دانشگاهی کشور، ساخت این دستگاه در دستور کار قرار گرفت. خوشبختانه پس از ساخت، استفاده کنندگان داخلی، مراتب رضایت خود را از این محصول ابراز کردند که مایه سرافرزی، دانشمندان و مهندسین جوان سازنده بوده است.

 اخلاقی اصفهانی با اشاره به توانایی قابل توجه داخلی، افزود: قیمت محصول داخلی  در حدود یک هشتم محصول مشابه خارجی است و این مسئله  نشانگر این موضوع است که در صورت اتکاء به توان داخلی و خودباوری تا چه میزان می‌توان از خروج غیر ضروری ارز جلوگیری کرد.

کد خبر 4903019 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان مخابرات ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی فناوری نانو نوآوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی تولید پارک علم و فناوری اینترنت ناسا هوش مصنوعی فیس بوک دارو یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۶۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند