Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@04:18:45 GMT

تداوم کاهش شیب کرونا با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۷۳۲۷

تداوم کاهش شیب کرونا با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم گفت: برای تداوم کاهش شیب شیوع بیماری لازم است با جدیت بیشتری فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند رعایت شود زیرا ممکن است شرایط بیماری تغییر کند و افزایش بیماران و پس رفت به گذشته را شاهد باشیم.

محمد نیک‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با بیان اینکه نقطه کنونی نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی افراد فداکار و دلسوز است، اظهار کرد: اکنون تلاش‌های مختلف کادر پزشکی، بهداشتی، درمان و ادارات، بسیجیان، دانشجویان، ارگان‌ها و طلاب مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: مسافرت‌ها و دید و بازدیدها در ایام نوروز کاهش پیدا کرد و اجتماعات و مراسم‌ها تعطیل شد تا شیب کاهشی را شاهد باشیم.

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم با بیان اینکه صنایع به دو دسته تقسیم می‌شود، گفت: اصناف و صنایعی که ممکن است انتقال بیماری را زیاد افزایش دهند و اصنافی که در شیوع بیماری تأثیر کمتری دارند.

وی ادامه داد: اصناف و صنایعی که به نوعی افزایش خطر انتقال دارند کماکان باید خدمات‌رسانی را تعطیل و متوقف کنند.

نیک‌پور خاطرنشان کرد: صنایع و صنوفی وجود دارد که اگر پروتکل‌ها و دستورالعمل‌هایی که در اختیارشان قرار داده شده را رعایت کنند خطر شیوع بیماری را چندان افزایش نمی‌دهند.

وی عنوان کرد: نظارت به این اصناف بر عهده تیمی متشکل از وزارت بهداشت، تعزیرات، نیروی انتظامی و سازمان صنعت، معدن و تجارت است.

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم با اشاره به مواردی که در نظارت‌ها و بازرسی‌ها کنترل می‌شود گفت: نظارت بر نصب کد رهگیری که پس از ثبت‌نام در سامانه مربوطه ارائه می‌شود صورت می‌گیرد. ایجاد شرایط فیزیکی مناسب در محیط کار، در نظرگیری سلامتی صاحبان کسب و کار، پرسنل و ارباب رجوع از دیگر موارد نظارتی است.

 وی خاطرنشان کرد: جلوگیری از انتشار ویروس از طریق واگذاری دستکش و در صورت لزوم ماسک به فردی که مراجعه کرده و در صورتی که فرد تخلف کند این اختیار را دارد که حتی تیم بازرسی واحد متخلف را پلمب کند.

نیک‌پور عنوان کرد: در صورتی که دستورالعمل‌ها رعایت نشود؛ مجبور می‌شویم که دوباره سیستم انقباضی و کنترلی شدید را اتخاذ کنیم.

وی رعایت کامل دستورالعمل‌ها را یکی از شرایط کاهش زنجیره انتقال بیماری ذکر کرد و افزود: اگر این اتفاق رقم بخورد و زنجیره‌ها شکسته شود و کنترل به نسل‌های بعد برسد شاید بتوان بیان کرد که در مراحل بعدی اصناف پرخطر نیز به ترتیب اولویت وارد گردونه تجارت شوند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم با اشاره به اصناف پرخطر گفت: آرایشگاه‌ها، فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای به جز بخش توزیع مواد خوراکی، پاساژها و مجتمع‌های تجاری و مرکزی، آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی، رستوران‌ها، ادویه فروشی‌ها، گرمابه، استخرها، تالارهای پذیرایی، مراکز بازی و تفریحی، قهوه خانه و گیم نت‌ها از اصناف پر خطر هستند.

وی خاطرنشان کرد: حفظ شرایط موجود بسیار سخت‌تر است و برای تداوم کاهش شیب شیوع بیماری لازم است با جدیت بیشتری فاصله‌گذاری اجتماعی هوشمند رعایت شود زیرا ممکن است شرایط بیماری تغییر کند و افزایش بیماران و پس رفت به گذشته داشته باشیم.

انتهای پیام/78003/آ40

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماری قم وزارت بهداشت بهداشت توزیع کاهش شیوع شیوع بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار کرد: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها