Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گزارش عملکردی درباره اپیدمی ویروس کرونا ۲۰۱۹ منتشر کرد که در یکی از بخش‌های این گزارش در خصوص مذاکره با شرکتی مستقر در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برای ساخت مواد اولیه دارویی «رمدیسیویر» در درمان بیماری کوویدـ۱۹ اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت تحقیقات و فناوری قصد دارد بدین واسطه شرکت را به اداره کل بین‌الملل برای همکاری مشترک با شرکت چینی سازنده معرفی کند.

امکان تولید داروی «رمدیسیویر»

دکتر محمد اقتداری، دکتری شیمی آلی و رئیس هیئت‌مدیره شرکت تولیدکننده مواد دارویی در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران اظهار کرد: ما درصدد هستیم داروی «رمدیسیویر» را که تحقیقات اثربخشی آن برای درمان کرونا اثبات شده به تولید برسانیم.

وی با تاکید بر این‌که ما اقدامات خود را از اواخر اسفند با همکاری وزارت بهداشت و پژوهشگاه شیمی آغاز کردیم، گفت: قرار است این همکاری بین بخش خصوصی و بخش دولتی صورت بگیرد. 

به گفته اقتداری، پیش از اسفند داروی «رمدیسیویر» توسط محققان چینی روی بیماران مبتلا به کرونا مورد تست قرار گرفت و اثبات شد در درمان بیماری کرونا تاثیرگذار است.

مدیر این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که اثربخشی این دارو روی بیماران ۶۸ درصد است، افزود: این دارو به صورت تزریقی برای بیماران تجویز می‌شود.

وی با بیان این‌که پیش‌بینی شده است مواد اولیه از چین تامین شود و دارو در این شرکت به تولید برسد، ادامه داد: نمونه‌های وارداتی این دارو که وارد کشور شده بود توسط محققان در دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد آزمایش روی بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ قرار گرفت و نتایج آزمایش‌های آنان نیز دال بر این بود که داروی «رمدیسیویر» در درمان کرونا تاثیر دارد. این آزمایش‌ها روی ۸۰ بیمار از ۳۶ تا ۵۷ سال انجام گرفته است.

رئیس هیئت‌مدیره شرکت تولیدکننده مواد دارویی در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران عنوان کرد. «رمدیسیویر» برای درمان بیماری ابولا و ویروس زیکا مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

این متخصص شیمی آلی با تاکید بر این‌که نمونه داخلی این دارو وجود ندارد، گفت: در حال حاضر ما در این شرکت فرمولاسیون آن را پیدا کرده‌ایم و قصد داریم آن را به تولید برسانیم.

اقتداری با بیان این‌که این دارو در چین و هند به تولید می‌رسد، توضیح داد: احتمالاً تا سه هفته آینده شرکت چینی مواد اولیه را به ما می‌رساند و ما در عرض ۲ ماه می‌توانیم داروی «رمدیسیویر» را تولید کنیم.

چه زمانی دارو بومی‌سازی می‌شود؟

به گفته رئیس هیئت‌مدیره شرکت تولیدکننده مواد دارویی در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، طبق برنامه‌ریزی‌ها تا ۳ ماه آینده این دارو بومی‌سازی و در بازار موجود خواهد بود.

وی با تاکید بر این‌که تولید این دارو می‌تواند از قیمت پایین‌تری برخوردار باشد، بیان کرد: تولید «رمدیسیویر» در کشور می‌تواند نیاز را در این شرایط برطرف کند.

اقتداری گفت: بعد از سه ماه این دارو در کمیته اخلاق وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

رئیس هیأت‌مدیره این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران افزود: این دارو برای بیماران حاد و شدید تنفسی و افرادی که به دستگاه متصل‌اند و تنفس آن‌ها دچار مشکل شده قابل استفاده است.

کد خبر 502197 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟