Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حمیدرضا رخشانی» مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص اینکه با توجه به عدم دسترسی برخی از دانش آموزان مناطق محروم این استان به اینترنت، امکان استفاده از اپلیکیشن شاد چطور فراهم می‌شود؟ گفت: با توجه به شرایط و زیرساخت‌هایی که استان سیستان و بلوچستان دارد، شاید نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ درصد از دانش آموزان ما به اینترنت دسترسی ندارند و از همان روزهای اول شیوع کرونا و از چهارم اسفند ماه به بعد سعی کردیم بسته‌های آموزشی که به صورت سی دی و مکتوب آماده شده را توسط راهبران آموزشی به دست دانش آموزان برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: در رابطه با اپلیکیشن شاد باید گفت که اکثریت مدارس ما در سطح استان از مهر ماه ارتباط گروه کلاسی و مدرسه ای را در فضای مجازی داشتند و این ارتباط میان مدیران، معلمان، والدین، دانش آموزان وجود داشته و اکنون با وجود اپلیکیشن شاد این وضعیت منظم‌تر شده است. یکی از مزیت‌های اپلیکشن شاد این است که تمام هزینه‌های اینترنت رایگان بوده و این نرم افزار قابلیت گزارش گیری دارد. به عنوان مثال به راحتی می‌توان متوجه شد که در مدرسه امام خمینی منطقه دشتیاری چند دانش آموز در کلاس درس مجازی حضور دارند و یا چند نفر غیبت کرده‌اند.  

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان توضیح داد: راهبران آموزشی به صورت حضوری به خانه دانش آموزان رفتند و بسته‌ آموزشی را به آنها تحویل دادند حتی در مواقعی که دانش آموزان نمی‌توانستند از سی دی ها استفاده کنند، راهبران آموزشی با رعایت فاصله اجتماعی سعی کردند بر اساس همان موارد نوشتاری و کتاب‌های دانش آموزان با آنها کار کنند.

رخشانی با اشاره به آموزش درصد زیادی از مطالب درسی تا پیش از عید گفت: از طرف دیگر آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به دلیل گرمسیر بودن سال تحصیلی کوتاه‌تری دارد. اکثر دروس تا آخر اسفند آموزش داده می‌شود و نهایت یک یا دو درس را برای بعد از اسفند می‌گذارند و امتحانات را در اردیبهشت ماه برگزار می‌کنند. به همین خاطر بیشتر مطالب درسی ما، پیش از عید آموزش داده شده بود.

وی افزود: ما از روسای ادارات استان خواسته‌ایم که تمام موارد را به شکل موردی و با جزئیات مشخص کنند تا  بدانیم به کدام یک از دانش آموزان بسته‌های آموزشی مکتوب نرسیده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تلاش‌ می‌شود تا بتوانیم همه دانش آموزان را با آموزش همگام کنیم و آنهایی که به اینترنت دسترسی دارند را به کلاس‌های درس مجازی بیاوریم. امیدواریم این تهدید برای آموزش و پرورش راه ارتقای فرصت آموزشی باشد و حتی در آینده در کنار کلاس درس حقیقی، کلاس درس فضای مجازی را هم داشته باشیم و عدالت آموزشی گسترده‌تر شود.

رخشانی با اشاره به پراکندگی دانش آموزان سیستان و بلوچستان در سطح استان گفت: راهبران آموزشی بزرگترین اهرم ما هستند تا بدانیم دانش آموزان، مباحث آموزشی و درسی را دنبال می‌کنند یا خیر. مدارس روستایی بین ۵ نفر تا نهایت ۱۵ دانش آموز دارد و تعداد کلی این دانش آموزان بسیار کم است اما پراکندگی زیادی دارند. ما برای هر محدوده یک راهبر آموزشی داریم که ۱۰ تا ۱۵ مدرسه روستایی را تحت پوشش دارد و در طول سال تحصیلی مرتب به آنجا می‌رود.

وی اضافه کرد: در برخی از روستاها از معلم و مدیر همان منطقه به کار گرفته می‌شود تا دسترسی‌ها راحت‌تر باشد. در مناطقی که معلم آنها از شهر و روستاهای اطراف می‌رود، کار برای ما دشوارتر است و تا حدی در این زمینه مشکل داریم. هزینه‌هایی که به معلم و راهبر آموزشی از نظر سوخت و استهلاک وسیله نقلیه تحمیل می‌شود، زیاد است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برخی راهبران آموزشی کارهای تاسیساتی مدرسه را هم انجام می‌دهند، گفت: اغلب این راهبران در صندوق عقب ماشین تمام ابزار تاسیساتی مثل لوله کشی و برق کشی را به همراه دارند زیرا امکان دارد زمانی که به روستاها می‌روند اگر کلاسی برق نداشت، برق آنجا را وصل کنند و یا اگر لوله کشی‌های آب در آنجا به مشکل خورد آن را برطرف ‌کنند. راهبران آموزشی ما علاوه بر آموزش این کارها را هم انجام می‌دهند. برخی از راهبران آموزشی کارهایی را می‌کنند که فکرش را هم نمی‌کنید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش مجازی اینترنت فقر کرونا بی عدالتی راهبران آموزشی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس