Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، در مکمل این آیین نامه که برای اجرا به شرکت‌های بیمه ابلاغ شده، اصلاحاتی صورت گرفته که مهمترین آن به این شرح است:

در صورتی که بیمه شده در مدت بیمه دچار بیماری یا صدمات بدنی ناشی از حادثه شده و یا به ضرورت پزشکی به شکل اجباری قرنطینه شود، بیمه‌گر موظف است خدماتی نظیر پذیرش و انتقال به مراکز درمانی مجهز، انتقال مجدد به مراکز درمانی تخصصی‌تر و پرداخت هزینه‌های پزشکی بر اساس تعهدات بیمه‌نامه و در نهایت بازگرداندن بیمه شده به کشور متبوع در صورتی که پزشک معالج و همچنین پزشک معتمد تایید کنند که شرایط جسمی بیمار به گونه‌ای نیست که امکان سفر عادی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین نامه مکمل، خدمات مربوط به هزینه سفر و اقامت یک همراه برای بیمه‌گذار بستری در بیمارستان و همچنین خدمات متعارف در صورت فوت بیمه گذار نیز پیش بینی شده است.

شایان ذکر است برابر این آیین‌نامه، حداکثر کارمزد فروش بیمه‌نامه مسافرتی اتباع خارجی عازم به ایران ۱۰ و نرخ کارمزد اجباری بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی ۱۲ درصد تعیین شده است.

جزییات آیین نامه مکمل یادشده در بخش مصوبات شورای عالی بیمه در پورتال رسمی بیمه مرکزی قابل دسترسی است.

آیین نامه تنظیم امور ارزیابی خسارت بیمه تکمیل شد

افرادی که به تشخیص بیمه مرکزی حداقل پنج سال سابقه ارزیابی و کارشناسی تخصصی را در زمینه تخصصی مورد تقاضای خود دارا باشند از آزمون کتبی معاف می‌شوند.

در اجرای ماده ۱۷ قانون تاسیس بیمه مرکزی و بیمه گری، آیین نامه «تنظیم امور ارزیابی خسارت» موصوف به آیین نامه شماره ۸۵ با اصلاحاتی روبرو شد.

بر اساس این گزارش ماده هشت این آیین نامه به طور کامل حذف شده و در ضمن از این پس موسسات بیمه‌ای می‌توانند در صورت کمبود ارزیابی خسارت از خدمات سایر اشخاص ذی صلاح استفاده کنند.

گفتنی است تشخیص صلاحیت افراد برای رسیدگی به پرونده‌های خسارت باید با پیشنهاد مدیرعامل و تایید هیات مدیره موسسات همراه باشد و موسسه بیمه موظف است مشخصات این افراد را در سامانه سنهاب ثبت کند.

مشروح این آیین‌نامه مکمل در بخش مصوبات شورای عالی بیمه در پورتال رسمی بیمه مرکزی قابل دسترسی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آیین نامه ایران پزشک روابط عمومی و امور بین الملل فوت آیین نامه بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد

به گزارش‬ خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

کد خبر 6092871 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • ورود سامانه بارشی از سمت غرب کشور
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد