Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور مدیران مدارس و عوامل اجرایی اعم از معاونان، مربی پرورشی، مشاور و خدمتگزار در واحدهای آموزشی کاشان الزامی شد. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حضور مدیران مدارس و عوامل اجرایی اعم از معاونان، مربی پرورشی، مشاور و خدمتگزار در واحدهای آموزشی کاشان از 30 فروردین ماه الزامی شد و باید در محل خدمت خود حاضر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران و عوامل اجرایی به منظور پیگیری روند تعلیم و تربیت، آموزش دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی، آمادگی برای اجرای دستورالعمل‌های پایان سال تحصیلی و برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی جدید باید در محل خدمت حاضر شوند.

عوامل اجرایی و مدیران شهر کاشان و منطقه راوند باید در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه و در سایر مناطق در روزهای دوشنبه و چهارشنبه در مدارس از ساعت 8:30 تا 12 حضور پیدا کنند.

حضور دانش آموزان و اولیاء در مدارس ممنوع بوده و در صورت لزوم لازم است عوامل با ایجاد میز خدمت در ورودی ساختمان مدارس نسبت به پاسخ به سوالات اولیاء دانش آموزان اقدام کنند و از ورود آنان به مجتمع‌های آموزشی جلوگیری به عمل آید.

19 هزار خانوار بابلسری توسط آموزش و پرورش‌ غربالگری شدند+ فیلممنتخب مردم خرم‌آباد در مجلس یازدهم: استقلال مدیریتی در آموزش و پرورش لرستان حفظ شود؛ استخدام‌ها بر اساس تخصص باشدبرخورد با 300 مورد استخدام‌ غیرقانونی در آموزش و پرورش لرستان؛ سیستم‌های حرارتی غیراستاندارد جمع‌آوری می‎شود

یکی از عوامل اجرایی مدارس کاشان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن انتقاد از اجرایی شدن این مصوبه اظهار داشت: برخی از عوامل اجرایی مدارس کاشان دارای بیماری زمینه‌ای همچون آسم، بیماری قلبی و کلیوی هستند و ممکن است الزام حضور آنان در مدارس سلامت آنان را تحت‌الشعاع قرار دهد.

یکی دیگر از عوامل اجرایی مدارس کاشان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه امکان ابتلا به ویروس کرونا با اجرای این مصوبه تشدید می‌شود، افزود: ممکن است برخی از عوامل اجرایی به ویروس کرونا مبتلا شده باشند و اگر در محل کار حضور پیدا کنند، امکان ابتلا دیگر افراد به این ویروس وجود دارد.

حمزه چاوشی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه کلاس درس همچنان در مدارس برقرار نیست، اظهار داشت: بر اساس این مصوبه مدیر، یکی از معاونان به صلاحدید مدیر مدرسه و خدمتگذار در مدرسه حضور دارند و بر همین اساس حداقل سه نفر از عوامل اجرایی در مدرسه حضور دارند و پاسخگویی به اولیاء در قالب میز خدمت صورت می‌پذیرد.

مدیر روابط عمومی اداره آموزش و پرورش کاشان با بیان اینکه بخش‌نامه بر اساس دستور اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان است، افزود: شیوه اجرای این دستور به شهرستان واگذار شده است و این اقدام با هماهنگی مدیر بحران شهرستان کاشان و ستاد مبارزه با کرونا این شهرستان انجام شده است.

وی با بیان اینکه اگر از عوامل اجرایی امکان حضور در فضای کار را ندارند، می‌توانند با مدیر مدرسه هماهنگ کرده و الزامی به حضور در محل خدمت نیست، ابراز داشت: اگر افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای همچون آسم و یا سایر بیماری‌ها را دارند الزامی به حضور آن‌ها در محل خدمت نیست.

چاوشی با بیان اینکه این بخش‌نامه یک هفته اجرایی می‌شود، گفت: با اجرای آن بعد از یک هفته برای ادامه اجرای آن تصمیم‌گیری می‌شود و ممکن است به همین صورت این بخش‌نامه اجرا شود و یا تغییراتی در شیوه اجرا در هفته آینده داشته باشد.

وی با بیان اینکه در طول اجرای این بخش‌نامه تمامی پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود، تاکید کرد: این بخش‌نامه با هدف آمادهسازی مدارس برای برگزاری امتحانات حضوری، آمادگی برای سال تحصیلی آینده و تمهیدات لازم ویژه امور جاری مدارس صادر شده است تا مدارس آمادگی بیشتری داشته باشند؛ حضور معلمان در مدارس الزامی نیست اما می‌توانند از امکانات مدرسه برای ارتباط با دانش آموزان در فضای مجازی استفاده کنند و حضور آنان در مدارس بلامانع است.

انتهای پیام/801/ ع

 

R7760/P1494/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عوامل اجرایی عوامل اجرایی آموزش و پرورش بخش نامه مدارس کاشان دانش آموزان محل خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • منچستریونایتد با دو مدیرش قطع همکاری کرد
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • فرصت عوامل آموزشی و تربیتی مدارس برای ثبت تجربیات خلاقانه و نوآورانه تا ۲۰ اردیبهشت
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • عوامل «نون خ» با مردم صحبت می‌کنند
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج