Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان کامران روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خسارت‌ها، حدود ۳۰۰ جایگاه سوخت در استان را با مشکلات مالی عدیده از جمله برای پرداخت حقوق کارگران مشکل مواجه کرده است.

وی با بیان این که از ابتدای اسفند پارسال با شیوع بیماری کرونا و کاهش ترددها حدود ۴۰ درصد از فروش بنزین در جایگاه‌های سوخت استان کاسته شد، تصریح کرد: فروش این جایگاه‌ها در فروردین امسال به کمتر از ۷۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رسید که در نتیجه کارمزد فروردین تکاپوی حقوق کارگران را نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامران به خسارت‌هایی که تعدادی از جایگاه‌های سوخت در نا آرامی‌های آبان سال گذشته دیدند، اشاره و خاطرنشان کرد: در نا آرامی‌های پس از سهمیه‌بندی بنزین، ۱۷ جایگاه سوخت در این استان حدود ۴.۵ میلیارد تومان زیان دید و شرکت‌های بیمه با وجود داشتن الحاقیه بلوا و آشوب کمتر از ۲۰ درصد این خسارت‌ها را پرداخت کردند و کمکی نیز از طرف دولت پرداخت نشد.

وی به دیگر مشکلات جایگاه‌های سوخت پس از شیوع بیماری کرونا اشاره و اضافه کرد: اواخر اسفند سال گذشته مصوب شد که کارگران موظفند برای مشتریان اقدام به سوختگیری کنند که این موضوع با مسائلی همراه است.

کامران با بیان اینکه بطور معمول برای هر سکو با چهار نازل یک کارگر مشغول کار است، تاکید کرد: چگونه یک نفر می‌تواند برای چهار نفر همزمان سوخت‌گیری کند از طرفی زمانی‌که کارگر به پنجره خودرو مراجعه و کارت‌های سوخت و بانکی مشتری را دریافت می‌کند، آیا در این میان ویروس منتقل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه جایگاه‌های سوخت همچنین ملزم به تهیه دستکش و ضدعفونی کردن نازل‌ها و کارتخوان‌ها برای چند بار در روز شدند، گفت: جایگاهداران شهر اصفهان با وجود کاهش درآمدی در یک ماه گذشته حدود ۲۰۰ میلیون تومان بابت خرید دستکش یک بار مصرف، الکل و ماسک هزینه کردند و هیچ بخشی به فکر پرداخت این هزینه‌ها نیست.

به گفته وی، ابلاغ ممنوعیت دریافت وجه نقد نیز از دیگر مشکلات جایگاه‌های سوخت است و مشتریان بسیاری هستند که با وجود نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، بعد از سوخت‌گیری اعلام می‌کنند فقط امکان پرداخت نقدی دارند درحالیکه وزارت نفت می‌توانست سازوکاری اتخاذ کند که افراد ابتدا پول بنزین را از طریق کارت بانکی پرداخت و سپس سوخت‌گیری کنند.

رییس انجمن صنفی جایگاهداران استان اصفهان با اشاره به اینکه پس از معرفی جایگاه‌های سوخت به‌عنوان دومین مرکز شیوع بیماری کرونا، بسیاری از کارگران از حضور در محل کار خودداری کردند، افزود: در روزهای سراسر تعطیل دوازدهم و سیزدهم فروردین نیز اجازه تعطیلی یا کاهش ساعت کار به این جایگاه‌ها داده نشد.

کامران تصریح کرد: از طرف دیگر با پایین آمدن فروش بنزین، میزان ماندگاری این فراورده در مخازن افزایش یافته که این امر باعث تبخیر و زیان بیشتر شده است.

وی از جمله خواسته‌های این صنف برای رفع مشکلات مذکور را افزایش علی الحساب ۴۰ درصدی نرخ کارمزد، تخصیص بسته حمایتی و محاسبه کردن میزان فروش به لیتر برابر با ماه مشابه سال ۹۸ عنوان کرد.

 حدود ۳۰۰ جایگاه پمپ بنزین و ۱۶۰ جایگاه سی ان جی در استان اصفهان فعال است.

تاکنون حدود ۸۰ هزار نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به حدود پنج هزار نفر رسیده است. این ویروس از کشور چین به دیگر کشورهای جهان سرایت کرد و ساختار از جمله اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی جوامع را تحت‌الشعاع قرار داده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا بنزین سهمیه بندی بنزین اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بنزین سهمیه بندی بنزین اصفهان ویروس کرونا بنزین سهمیه بندی بنزین اصفهان جایگاه های سوخت جایگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

تین نیوز

قرارداد مشارکت در ساخت و راه اندازی دو ایستگاه شارژ خودرو و موتورسیکلت برقی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان میان شهرداری این شهر و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز، معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره برداری از دو جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می گیرد.

حسین حق شناس با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعه خودروهای برقی در کلان شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه افزود: در راستای سیاست گذاری کلی حوزه حمل ونقل برای توسعه حمل ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی، تفاهم نامه ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی منعقد می شود.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: دو جایگاه از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده، در حال احداث است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.هر ایستگاه شامل یک شارژر 60 کیلو وات شارژر سریع برای خودرو و دو شارژر AC موتورسیکلت است. 

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق شناس با بیان اینکه خدمات بهره برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره برداری از این ایستگاه ها توسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایل نقلیه برقی در آینده، احداث و راه اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و با توجه به توانمندی بخش خصوصی می توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسایل نقلیه برقی، نحوه شارژ آن ها و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان، یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت با حضور سازمان ها و شرکت های فعال در حوزه حمل ونقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل ونقلی با حضور شرکت های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه های دولتی با محورهای کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوعی، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل ونقل ریلی برگزار می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصاویر جدید از خسارت‌های آتش‌سوزی مهیب شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان