Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فرانسه امروز نوشت که پرستاران یکی از خانه‌های سالمندان شهر دوروال (Dorval) متهمند که ساکنین این آسایشگاه را تشنه و گرسنه به حال خود رها کرده‌اند. این اوضاع هولناک موجب شده تا دولت استان کبک تحقیقاتی را در مورد «سهل انگاری فاحش» آغاز کرده و توجه مردم به اوضاع چنین آسایشگاه‌هایی که ساکنین آنها نیمی از یک هزار و ۲۵۰ جانباخته کانادایی کووید ۱۹ را تشکیل می‌دهند، جلب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان پس از مراجعه به آسایشگاه هرون (Herron) متوجه شدند که به غیر از دو پرستار، دیگر پرسنل آنجا را ترک کرده و ۱۳۰ سالمند روزها است که تشنه و گرسنه مانده و برخی از آنان از روی تخت بر زمین افتاده‌اند. دو سالمند نیز چندین روز بود که فوت کرده بودند بی آنکه کسی با خبر شود.

کووید ۱۹ به صورت رسمی علت مرگ ۵ نفر از قربانیان اعلام شده و تحقیقات در مورد علت فوت دیگر سالمنان ادامه دارد.

رسانه‌های محلی گزارش داده‌اند که مالک آسایشگاه سابقه قاچاق مواد مخدر، کلاهبرداری و فرار مالیاتی داشته و این خشم مردم کانادا را بیشتر کرده است.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، کارشناسان از اوضاع هولناک آسایشگاه هرون چندان تعجب نکرده‌اند چرا که دهه‌هاست بودجه مراقبت از سالمندان ناکافی بوده و با وجود سختی کار، حقوق پرستاران اندکی از حداقل دستمزد بیشتر است.

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا دیروز (۲۹ فروردین) دستور داد تا ۱۲۵ نفر از کادر درمانی ارتش به کمک پرستاران آسایشگاه‌ها و خانه‌های سالمندان استان کبک اعزام شوند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سالمندان جاستین ترودو کانادا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سالمندان جاستین ترودو کانادا ویروس کرونا سالمندان جاستین ترودو کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • آغاز اجرای طرح بانوی توانا در یزد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!