Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلام حیدر زورقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با ورود موج سوم ملخ صحرایی به سیستان و بلوچستان، تاکنون ۳۷ هزار و ۹۷۶ هکتار از مراتع سیستان و بلوچستان در ۱۲ شهرستان این استان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با این آفت از ۵ آبان ماه سال جاری با توجه به گزارش ارسالی از سازمان خواروبار کشاورزی (فائو) مبنی بر هجوم موج سوم دسته‌های ملخ در استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: ملخ یکی از مهمترین آفات عمومی است که در صورت عدم کنترل آفت خسارت جبران ناپذیری به محصولات زراعی و باغی وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زورقی با بیان اینکه کماکان کار مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجر توسط ۴۴ تیم دیده‌بانی و ۳۰ تیم مقابله در شهرستان‌های سیستان و بلوچستان ادامه دارد، بیان داشت: ۱۵ هزار و ۷۶۸ هکتار از سطح سمپاشی شده مراتع در جنوب سیستان و بلوچستان علیه ملخ پوره و ۲۲ هزار و ۲۰۸ هکتار علیه ملخ بالدار بوده است.

وی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اقدامات خوبی را برای مبارزه با این آفت انجام داده است، تصریح کرد: از کشاورزان عزیز خواهشمندیم در صورت مشاهده این آفت مراتب را بلافاصله به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 4903212

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ملخ صحرایی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا ستاد مقابله با کرونا بارش باران شهرکرد نیمه شعبان ایلام بیرجند قزوین گرگان استانداری قزوین جهش تولید سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است

مسعود شفیعی معاون فنی اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی گفت: مراتع استان یا روستایی و یا ییلاقی هستند در مراتع روستایی شروع فصل بهره‌برداری از ۱۵ اردیبهشت و مراتع ییلاقی از ابتدای تیرماه است که قبل از فرا رسیدن فصل بهره‌برداری مجوز‌ها تمدید و دام‌ها در عرصه‌ها مستقر می‌شوند.

وی اظهار کرد: مراتع روستایی استان از وضعیت بهتری برخوردار هستند چرا که دور از دسترس دامداران و روستاییان هستند و شرایط آب‌و‌هوایی اجازه چرای‌دام زودتر از زمان مقرر را نمی‌دهد.

شفیعی افزود: اغلب مراتع ییلاقی استان در نوار مرزی واقع شده اند و کنترل براین مراتع توسط نیرو‌های‌انتظامی و مرزبانی نیز انجام می‌شود و این موجب شده تا ییلاقات فرصت برای بازسازی داشته باشند.

وی اضافه کرد: سعی می‌شود تا ظرفیت مراتع به روزرسانی شود و مجوز‌های صادر شده به نسبت تولید علوفه مدیریت می‌شود.

معاون فنی اداره‌کل منابع‌طبیعی آذربایجان‌غربی گفت: از بهره‌برداران درخواست می‌شود از چرای زود‌هنگام در مراتع خودداری کنند چرا که در چرای دام قبل از زمان مقرر مراتع خیس است و باعث می‌شود تا پوشش‌گیاهی از ریشه خارج شده و آسیب جدی هم به خاک و هم به پوشش‌گیاهی وارد شود.

وی اضافه کرد: تعیین حدود مراتع برای دامداران نیز انجام می‌شود چرا که جمعیت بهره‌بردار نسبت به سطح مراتع بیشتر است و ۱۲۰ هزار نفر بهره‌بردار دارای مجوز در این زمینه وجود دارد.

آذربایجان‌غربی در تولید علوفه در کشور رتبه اول را دارا است و در تنوع پوشش‌گیاهی نیز گونه‌های مختلف در مراتع مستقر هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • جشنواره خوارزمی، جشنواره ایی از ایده های دانش آموزان جنوب سیستان وبلوچستان
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان