Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور بشیرنیا مدیر عامل شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت:شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان در حوزه تولید دستگاه‌ها تب سنج نخستین بار در سال‌های گذشته با راه اندازی خط تولید سنسور‌های حرارتی و حرارت سنج در این صنعت ورود پیدا کردنند و توانسته اند با توسعه، این حوزه را در واحد‌های تولیدی استان ارتقا دهند تا جایی که امروزه شاهد تولید نخستین دستگاه تب سنج کایبراسیون اتوماتیک در قالب دوربین ثابت در دنیا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود:با توجه به اوضاع گسترش ویروس کرونا در کشور و به خصوص در استان اصفهان باید اشاره داشت که نقش افرینی این دستگاه در کاهش این بیماری بسیار پر رنگ واقع شده به طوری که این دستگاه با شناسایی افراد مبتلا به این ویروس از افزایش انتقال این بیماری خطرناک به دیگر افراد جامعه جلوگیری می‌کند و بیش از ۳۰ درصد در کاهش ویروس کرونا در سطح جامعه موثر است.

مدیر عامل شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان تاکید کرد: از مهم‌ترین ویژگی‌های منحصر به فرد و ناشناخته این دستگاه را می‌توان به استفاده تکنولوژی مادون قرمز و اندازی گیری درجه حرارت بدن افراد زیر یک ثانیه از فاصله ۶۰ سانتی متری، دقت بالای اندازی گیری و کالیبره شدن اتوماتیک در محیط‌های مختلف، نصب سریع و عدم نیاز به اپراتور، عدم نیاز به هیچ گونه سخت افزار و نرم افزار جانبی و قابل نصب و شناسایی بر روی اتصالات مکان‌های مختلفی همچون کیت‌های ورودی و خروجی افراد مبتلا به ویروس کرونا اشاره داشت.

بشیر نیا گفت: کاربرد این دستگاه بسیار زیاد است به طوری که می‌توان آن را در مکان‌های مختلفی مانند جاده ها، خیابان ها، مراکز تفریحی، فروشگاه ها، مساجد، فرودگاه ها، ایستگاه‌های اتوبوس، قطار، مترو و تاکسی و رستوران‌ها برای شناسایی افراد مبتلا به این بیماری استفاده کرد.

او ادامه داد:اصلی‌ترین علت ایجاد پیشرفت و توسعه برای تولید چنین محصولی حمایت‌ها و مشارکت‌های بسیار سازمان‌های دولتی از شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان بوده است.

مدیر عامل شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان اضافه کرد:سطح کیفیت و کاربری این محصول بسیار بالا است و هیچ نمونه خارجی هم در دنیا ندارد و در تلاش هستیم تا بتوانیم این دستگاه‌ها را با کمترین قیمت در بازار‌های مختلف سراسر کشور ارائه دهیم.

بشیر نیا در مورد میزان تولید این دستگاه‌ها در شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان افزود:از انجایی که در حال حاضر شاهد وجود ویروس کرونا در تمامی مناطق استان هستیم به همین خاطر توانستیم با دریافت تسهیلات لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی میزان تولید این دستگاه‌های تب سنج را در شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی افزایش دهیم به طوری که هم کنون میزان تولید این دستگاه‌ها در شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان ماهانه ۱۰۰ دستگاه است.

او ادامه داد:در حال حاضر بیش از ۳۰ نفر از متخصصان این حوزه در خط تولید این محصول در شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان مشغول فعالیت هستند.

مدیر عامل شرکت‌های نوآوری شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان یادآور شد:هم کنون تنها صادرات داخلی این دستگاه به استان تهران و از آن به دیگر استان‌ها صورت می‌گیرد.

بشیر نیا اضافه کرد: پیش بینی می‌شود این دستگاه طی ماه اینده در سراسر سطح شهر اصفهان نصب و مجهز شود.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک علمی تحقیقاتی استان اصفهان ویروس کرونا دستگاه ها ویروس کرونا تب سنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نشست امضای توافق‌نامه همکاری‌ مشترک معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد.

در آغاز این نشست مهندس عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز و دبیر کارگروه سیاستگذاری مالکیت فکری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن عرض خیر مقدم به حاضران عنوان کرد: بر کسی پوشیده نیست یکی از راهکارهای اساسی در توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور، پرداختن به حوزه تجاری سازی و تکمیل این زیست بوم است به همین‌منظور جهت دستیابی به اهداف نهایی و تاثیرگذاری بر روی شاخص GDP استانی و کشوری یکی از ارکان اساسی ما پرداختن به بحث مالکیت فکری در این حوزه است؛ در همین راستا این توافق‌نامه برای انسجام بخشی به حیطه مالکیت فکری، فرهنگ‌سازی آن و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی‌ در این زمینه منعقد شده است.

وی با قرائت بندهای این توافق تصریح کرد: طی جلسات قبلی این توافق نامه در سه گام تدوین شده است: گام اول ایجاد دبیرخانه و تشکیل کارگروه‌ و آیین‌نامه‌ها، گام دوم: مباحث ترویجی، آموزشی و علمی، و درنهایت گام سوم: برای توسعه که حمایت از طرح‌ها و حمایت از مالکیت دارایی‌های فکری در مسیر بهره‌برداری و تجاری‌سازی‌ است.

شقایق حق‌جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری هم ضمن تبریک روز جهانی مالکیت فکری گفت: بسیار مفتخریم که در ایام بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری در محل تولد نوآوری‌ها یعنی وزارت علوم، شاهد این هم‌افزایی هستیم.

وی با اشاره به اهمیت مالکیت فکری و جایگاه آن تاکید کرد: رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست.

حق جوی جوانمرد ابراز امیدواری کرد که در حوزه مدیریت دارایی‌های فکری از ترویج و فرهنگ‌سازی تا فعالیت‌های ثبت و تجاری سازی شاهد هم‌افزایی و تعاملات سازنده بیشتری باشیم.

در ادامه، سجاد محمدعلی نژاد، معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف با بیان این که دارایی‌های فکری، حلقه اصلی و اولیه چرخه نوآوری است اذعان داشت: هرچه ما این حلقه را بیشتر تقویت کنیم و از ظرفیت‌های این حوزه حمایت کنیم می‌توانیم به خلق فناوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان کمک کنیم.

وی بیان کرد: ویژه‌ترین دارایی اعضای هیات علمی و پژوهشگران ما در دانشگاه‌های کشور همان دارایی‌های فکری آنان است و وظیفه خود می‌دانیم که در زمینه آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در زمینه تجاری‌سازی در مدیریت دارایی‌های فکری با کمک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برنامه‌ریزی ویژه ای داشته باشیم.

سپس میترا امین لو، مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با بیان این مساله که همان‌طور که سال‌های ابتدایی زندگی انسان در شکل‌گیری شخصیت و آینده او بااهمیت است، در فناوری هم نقطه عزیمت دانشگاه است که چنانچه فناوری با کیفیت ایجاد و در ادامه توسعه یابد می‌توان انتظار داشت در آینده منجر به نوآوری پیشران اقتصاد دانش بنیان شود. در این راستا توجه جدی به سرآغاز فناوری در عرصه دانشگاهی مهم‌ترین اقدامی است که اثرات پرباری در آینده اقتصاد ایحاد خواهد کرد. در این راستا و با تاکید بر الزام فراهم‌آوری بستری برای اجرایی سازی قانون جهش تولید دانش بنیان و به ویژه، ماده ۵ این قانون که تاکید جدی بر مدیریت دارایی‌های فکری در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری دارد، ضروری است در ابعاد گوناگون به زیرساخت مالکیت فکری توجه و اقدامات عملیاتی انجام شود.

وی در ادامه در خصوص مفاد اجرایی توافق نامه افزود: تلاش شده در این توافق همکاری در عرصه‌های ساختارسازی مدیریت دارایی فکری در نهادهای زیر مجموعه وزارت عتف، شکل‌گیری فرآیندهای کاری و مهم تر از همه توسعه منابع انسانی‌ مرتبط هم در زنجیره ارائه خدمات تخصصی و کارشناسان مالکیت فکری و هم ارتقا آگاهی محققین، فناوران و دانشجویان که نقش ویژه ای در این ساختارها و فرآیندها دارند محورهای همکاری لحاظ شود و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی اساساًشکل یافته تا به توسعه فناوری‌های آینده در کشورمان از مسیر دانشگاه تا صنعت کمک کند و کانون مدیریت دارایی‌های فکری بازوی اجرایی و نهاد عامل اجرایی‌سازی و پیگیری اقدامات عملیاتی این توافق را به عهده خواهد داشت.

امین عبدالله زاده، مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم هم اظهار داشت: اهمیت مالکیت فکری بر کسی پوشیده نیست و همه محققان و پژوهشگران از وزارت علوم انتظار داشتند در این زمینه اقدام جدی انجام دهد و ما در پاسخ به این مطالبه با مشارکت و حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری توافق نامه همکاری امضا کردیم تا با کمک هم یک ساختار پاسخگو در این زمینه ایجاد کنیم.

وی گفت: این توافق نامه پس از نشست‌های مختلف کارشناسی به امضا رسیده است و زمان اجرا، اهداف مشخص و اعتبار پیش‌بینی شده دارد و عزم جدی وزارت علوم و معاونت علمی، پشتیبان اجرای آن است.

عبدالله‌زاده، تدوین آیین‌نامه‌های لازم برای جاری کردن ضوابط مالکیت فکری در مراکز دانشگاهی، پژوهشی و فناوری و تعریف گرنت‌های ثبت اختراع داخلی و خارجی را از محورهای مهم این توافق عنوان کرد.

کد خبر 6094016 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد