Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه برای تحقق شعار سال دو محور افزایش قرارداد‌های صنعتی و توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نوآور را در دستور کار خود قرار داده است.‌

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به موضوع توسعه و افزایش قرارداد‌های صنعتی تاکید شده است و با توجه به اینکه سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده است این دانشگاه افزایش قرارداد‌های صنعتی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها مستقیما در بخش تولید حضور ندارند، گفت: اما با اجرای قرارداد‌های صنعتی شروع بسیاری از تولیدات از دانشگاه خواهد بود چراکه دانش فنی لازم از سوی جامعه دانشگاهی ایجاد می‌شود. برنامه داریم در سال جاری تعداد قرارداد‌های صنعتی این دانشگاه افزایش قابل توجهی داشته باشد.   معتمدی با بیان اینکه توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نوآور در دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌تواند نقش موثری در تحقق شعار سال داشته باشد، افزود: تعداد شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نوآور دانشگاه صنعتی امیرکبیر از مرز ۲۰۰ واحد گذشته است و برنامه داریم تا پایان سال ۹۹ تعداد این واحد‌ها از مرز ۳۰۰ واحد نیز عبور کند.   وی ادامه داد: در شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نوآور این دانشگاه عمدتا اساتید، دانشجویان و فارغ التحصلان دانشگاهی فعالیت می‌کنند. ارزش افزوده محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور و نوآور دانشگاه بسیار زیاد است.   وی تصريح کرد: وجود بروکراسی‌های اداری یکی ازمشکلات اساسی تولیدکنندگان است و برای تحقق جهش تولید در کشور باید این نوع موانع برطرف شود. باید مسیری فراهم شود که مشکلات بروکراسی اداری برای بخش تولید کم شود چراکه تولید کنندگان از این موانع نگرانی زیادی دارند.   رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار كرد: مشکلات بروکراسی اداری واحد‌های تولیدی را فرسوده کرده و هزینه‌های تولید آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد این درحالی است که برای واردات به کشور تسهیلات بسیار بیشتر است و توزیع کنندگان ترجیح می‌دهند از کالا‌های خارجی استفاده می‌کنند بنابراین اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید این نوع مسائل برای تولید کنندگان حل شود.   معتمدی با بیان اینکه موضوع نقدینگی یکی دیگر از مشکلات تولید کنندگان به شمار می‌رود، گفت: در کشور‌های توسعه یافته صنعتی از سوی بانک‌ها به واحد‌های تولیدی وام با سود‌های پایین اعطا می‌شود این درحالی است که در کشور ما وام‌هایی با سود ۱۵ تا ۲۵ درصد به واحد‌های تولیدی ارائه می‌شود، اما سود یک محصول به میزان سود وام نیست بنابراین همین امر موجب شده که از ظرفیت تولید در کشور کاسته شود.   وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از واحد‌های صنعتی و تجاری در کشور افزود: در چنین شرایطی باید تسهیلات بیشتری برای واحد‌های تولیدی ایجاد شود تا جهش تولید کاهش نداشته باشد. شعار جهش تولید که از سوی مقام معظم رهبری برای سال جاری تعیین شده فرصت خوبی است که همه دستگاه‌های ذیربط ازجمه مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و دولت همت خود را بر اصلاحات لازم در قوانین و فرآیند‌های تولید بگذارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیر کبیر جهش تولید شرکت های دانش بنیان قرارداد های صنعتی واحد های تولیدی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده جهت اجرای شعارهای سال توجه نکردن به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای بود.

امین درخشان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: یکی از حلقه‌های مفقوده شعارهای سال در همه سنوات که از طرف دستگاه ها و سازمانهای مرتبط با شعار سال کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت پیوست فرهنگی و رسانه ای بود.

وی اظهارکرد: از جمله راه‌های تحقق شعار سال داشتن نگرش فرهنگی، پیوست رسانه‌ای و بهره‌مندی از ظرفیت‌های فرهنگی و به ویژه رسانه ای است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: باید از همه ظرفیت‌های مردمی که در آن، مردم می‌توانند به مسئله جهش تولید و رونق تولید کمک کنند، بهره ببریم.

وی ادامه داد: هرگاه و در هر عرصه‌ای و در هر زمینه‌ای از ظرفیت‌های مردمی و مشارکت مردم استفاده کردیم توفیقات مهمی حاصل شد بنابراین مشارکت مردم در تحقق جهش تولید باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: یکی از اولین دستگاههایی که در سال جاری شعار سال را مورد توجه قرار داده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود که نخستین نشست شورای اطلاع رسانی استان را با موضوع استفاده از ساز و کارهای رسانه ای برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم برگزار کرده ایم.

درخشان تاکید کرد: نیاز است که ظرفیت رسانه های استان در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم از سوی دستگاههای مختلف مورد توجه قرار گیرد. مقرر شد در قالب شورای اطلاع رسانی برای تحقق شعار سال، ارتباط مستمر با اصحاب رسانه و خبرنگاران برقرار باشد.

وی بیان کرد: در تولیدات فاخر فرهنگی و هنری به مسأله بهره مندی از ظرفیت مردمی در تحقق جهش تولید توجه خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری