Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@03:06:38 GMT

تحقیقات ژاپنی‌ها بر روی نقش پروتئین‌ها در درمان کرونا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۰۶۷۸

تحقیقات ژاپنی‌ها بر روی نقش پروتئین‌ها در درمان کرونا

محققان ژاپنی در تلاش برای مهار پروتئین‌های خاص و در نهایت استفاده از آنها در درمان ویروس کرونا هستند. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان اچ کی، یک تیم تحقیقاتی ژاپنی می گوید که ممکن است علائم شدید ذات الریه ناشی از ویروس کرونا از طریق مهار عملکرد پروتئین های معینی که به سیستم ایمنی مرتبط هستند قابل درمان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدایت این تحقیقات را هیرانو توشیو، رئیس موسسه ملی کوانتوم و علوم و فناوری رادیولوژی، و پروفسور موراکامی ماسا آکی از دانشگاه هوکایدو بطور مشترک بر عهده داشتند.

این محققان می گویند سلول های بدن انسان که به این ویروس آلوده می شوند، ساز و کاری را در سیستم ایمنی به راه می اندازند که باعث تولید مقادیر زیادی از اینترلوکین-6 و دیگر پروتئین ها می شود. این امر منجر به بروز علائم حاد تنفسی می گردد.

این گروه می گوید که چنین علائم شدیدی ممکن است با مهار ساز و کاری که اینترلوکین-6 در آنها دخیل است قابل درمان باشند.

دارویی که این ساز و کار را مهار می کند در حال حاضر بطور گسترده ای در درمان ورم روماتیسمی مفاصل و بیماری های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت های داروسازی می گویند برای بررسی اینکه آیا این دارو در مقابل علائم ویروس کرونا موثر است یا خیر، در حال انجام یک مطالعه بالینی هستند.

انتهای پیام/

R1036249/P/S8,87/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اخبار "ژاپن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار ژاپن ویروس کرونا اخبار ژاپن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • علائم فشار خون بالا
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید