Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون عباسی دوانی دانشمند هسته‌ای کشورمان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با کسب ۳۷ هزار و ۹۱۹ رای از مجموع ۱۰۳ هزار و ۸۰۲ رای ماخوذه به عنوان نماینده حوزه انتخابیه کازرون و کوه‌چنار راهی مجلس شد.
وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنا به درخواست عده ای از دوستان که فکر می کنند مناسب است افراد دیگری نیز برای ریاست مجلس یازدهم مطرح شوند تا گزینه های مختلفی پیش روی نمایندگان قرار داشته باشند، داوطلب ریاست مجلس شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به بررسی که در دوران گذشته داشتم  و نحوه اداره مجلس و سایر امورات کشور را نظاره کردم، دیدم فردی مثل بنده و همفکرانم می‌توانیم به صورت مثبتی در مجلس یا امور دیگری ظاهر شویم و به عنوان نماینده فکری آنها بتوانیم وارد مجلس شویم که این کار صورت گرفت.
 منتخب مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی گفت: بدون وابستگی به هیچ حزب و گروهی و با دعوت از مردم که دارای علاقه ها و سلیقه های مختلف سیاسی و جناحی در چارچوب نظام بودند توانستم در حوزه انتخابیه کازرون و کوه چنار رای لازم را کسب کنم.
عباسی دوانی افزود: تماس‌هایی که با بنده برای بر عهده گرفتن پست‌ها در مجلس گرفته شد باعث شد تا بنده زودتر از تشکیل مجلس یازدهم برای اینکه خود نمایندگان تصمیم بگیرند خبر داوطلبی خود را اعلام کنم.

پشتیبانی برخی رسانه ها و مراکز از گزینه های ریاست مجلس یازدهم
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای ریاست مجلس با سایر نمایندگان منتخب نیز رایزنی داشته اید، بیان کرد: تا حدی در این رابطه رایزنی با سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته‌ام، در برخی جلسات حضور دارم و حرف ها را می‌شنوم.
منتخب مردم کازرون و کوه‌چنار در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: افرادی را که برای ریاست مجلس یازدهم مطرح می کنند ویژگی های خاصی که برتر از نمایندگان فارس باشد را ندارند، این افراد بیشتر رسانه ها را در اختیار دارند و از سوی مراکزی در کشور پشتیبانی می‌شوند.

فریدون عباسی دوانی: افراد غیر مجلسی و غیر منتخب با نمایندگان مختلف تماس می‌گیرند که ریاست فلان کمیسیون را برای شما گذاشته‌ایم که این یک اقدام غلط است

تماس غیرمجلسی ها با منتخبان مجلس یازدهم برای مسوولیتها
عباسی دوانی افزود: متاسفانه افراد غیر مجلسی و غیر منتخب این روزها رایزنی زیادی دارند و با نمایندگان مختلف تماس می‌گیرند که ریاست فلان کمیسیون را برای شما گذاشته ایم که این یک اقدام غلط است.
وی ادامه داد: در جامعه ما باید احزاب و دسته‌جات سیاسی به طور دقیق مشخص باشند و با اساسنامه مشخص فعالیت کنند و نمایندگان این احزاب برای مردم هویت داشته باشند و بدانند اگر نماینده ای رای آورده مربوط به کدام جریان فکری است اما متاسفانه افرادی به صورت پنهان و مخلوط می‌آیند.
این منتخب مجلس یازدهم گفت: خیلی ها نیز در مجلس مستقل هستند و به جریان خاصی متصل نیستند اما دیگران می خواهند تصمیم گیری کنند و من دیدم باید مستقل وارد شد و شان نمایندگی را حفظ کرد و از نمایندگان بخواهیم تا آنها بیایند و رای دهند و در بیرون با کسانی دیگر نبندند.

گروه‌های سیاسی باعث خسته شدن مردم می شوند
عباسی دوانی در خصوص آسیب سیاست گذاری عده ای از بیرون برای مجلس شورای اسلامی افزود: اگر مردم را برای حل مشکلات کشور دعوت کنیم و به آنان فرصت دهیم حتما مشکلات کشور حل می‌شود.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی زمانی شکل گرفت که مردم آمدند، امام راحل، رهبری انقلاب را بر عهده داشتند که با حمایت مردم به صحنه آمدند نه گروه‌های سیاسی  و این باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی اضافه کرد: جنگ تحمیلی نیز با رهبری امام راحل و حضور مردم در صحنه به پیروزی رسید.
عباسی دوانی:  در حال حاضر، چهره های جدیدی وارد مجلس یازدهم شده‌اند اما چون قبلی‌ها رسانه دارند تنها اسم چند نفر را مطرح می کنند، انگار که آسمان باز شده و تنها همین چند نفر می‌توانند در ایران مسوول شوند.
منتخب مردم کازرون و کوه‌چنار در مجلس شورای اسلامی گفت: گروه‌های سیاسی بیشتر باعث می شوند تا مردم خسته شوند چرا که تاکنون مملکت در دست آنها بوده است.
عباسی دوانی افزود: جالب است که پس از سال‌ها مدیریت در کشور وقتی سخنرانی می‌کنند نقش مخالف را بازی می‌کنند و می گویند ۴۰ سال است این مشکلات اقتصادی و این مشکلات سیاسی را داریم.
وی ادامه داد: در حال حاضر، چهره های جدیدی وارد مجلس شدند اما چون قبلی ها رسانه و تشکیلات دارند تنها اسم چند نفر را مطرح می کنند انگار که آسمان باز شده و تنها همین چند نفر می توانند در ایران مسوول شوند.
منتخب مجلس یازدهم گفت: باید افراد دیگر نیز وارد شوند و خود را به معرض قضاوت بگذارند حتی اگر یک رای داشته باشند؛ می توان با یک رای نیز به میدان آمد و گفت قضیه باید تغییر کند.

نمایندگان فریب چهره سازی برخی رسانه ها را نخورند
عباسی دوانی افزود: برخی جریانات چون رسانه در اختیار دارند در زمان انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، افرادی را چهره سازی می کنند لذا نمایندگان منتخب مردم در مجلس یازدهم نباید فریب این تبلیغات را بخورند.
وی ادامه داد: لازم است نمایندگان منتخب مجلس یازدهم در مدتی که تا شروع مجلس شورای اسلامی فرصت وجود دارد، بیشتر بررسی کنند.

برخی منتخبان با انتخابات هیات رییسه به شکل سطح پایین برخورد می کنند
منتخب مجلس یازدهم گفت: برخی از منتخبان فکر می کنند باید در حال حاضر با چهره‌های مطرح توافق کنند تا بعد بتوانند امکاناتی برای شهرستان خود بگیرند و فکر نمی کنند که این فرد می‌خواهد مجلس قانونگذار را اداره کند، مجلسی که میخواهد در کشور ریل‌گذاری کند.
عباسی دوانی افزود: برخی منتخبان، به شکل بسیار سطح پایین با انتخابات هیات‌رییسه و کمیسیون‌های تخصصی مجلس برخورد می‌کنند و به دنبال گرفتن امکانات برای شهرستان و استان می‌روند و اصل موضوع را فراموش می‌کنند.
وی ادامه داد: بنده داوطلبی خود را برای ریاست مجلس شورای اسلامی مطرح کردم تا نمایندگان بیشتر فکر کنند که نباید در دام پهن شده بیفتند.
منتخب مردم کازرون و کوه‌چنار در مجلس یازدهم گفت: نمایندگان باید استقلال، عزت و هویت نمایندگی مردم را حفظ کنند و فکر نکنند مسوول تدارکات آن شهر هستند، باید توجه کنند که مسایل کلان کشور قربانی نشود.
 

فریدون عباسی‌دوانی در سال ۱۳۳۷ در آبادان متولد شد. خانواده وی اهل روستای دوان بخش مرکزی کازرون هستند. وی دارای لیسانس فیزیک هسته‌ای از دانشگاه شیراز،فوق لیسانس فیزیک هسته‌ای دانشگاه فردوسیمشهد و دکتری مهندسی هسته‌ای از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
عباسی در جبهه‌های جنگ تحمیلی نیز حضور داشته و بعد از جنگ دکترای فیزیک هسته‌ای گرفته‌است.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در دولت دهم، معاون دانشجویی – فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی ۱۳۸۶-۱۳۸۵، موسس و دبیر انجمن هسته‌ای ایران ۱۳۸۵-۱۳۸۲، رییس گروه فیزیک دانشگاه امام حسین(ع) ۱۳۸۵-۱۳۸۳، رییس پژوهشکده دانشگاه مالک‌اشتر ۱۳۸۴-۱۳۷۹، معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه امام حسین(ع) ۱۳۷۹-۱۳۷۶، مدیر اجرایی و مشاور حوزه معاونت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۱۳۷۶-۱۳۷۳ و رییس مرکز آموزش و تحقیقات فیزیک دانشگاه امام حسین(ع) ۱۳۷۲-۱۳۷۰ بخشی از سوابق این دانشمند هسته‌ای است.
در سوابق پژوهشی عباسی دوانی، راه‌اندازی نرم‌افزارهای هسته‌ای در زمینه محاسبات راکتور، دزیمتری و اندازه‌گیری تابش‌های هسته‌ای، طراحی و ساخت آشکارسازها و سیستم‌های ثبت و پردازش داده‌های هسته‌ای، طراحی و ساخت هدف‌های هسته‌ای برای تولید نوترون، طراحی و ساخت دستگاه پلاسمای کانونی و دستگاه‌های تشخیصی مرتبط با آن، طراحی و ساخت اجزاء شتابگر خطی الکترون، ارایه ۲۵ مقاله در کنفرانس‌های داخلی و خارجی و ارایه ۱۵ مقاله در مجلات علمی و پژوهشی داخلی و خارجی به چشم می‌خورد.
وی از متخصصین لیزری است که در طرح جداسازی و غنی‌سازی اورانیوم با لیزر نیز شرکت داشته است.
جبهه استکبار که توان ایستادگی و مقابله با پیشرفت‌ها علمی جوانان ایرانی را ندارد در رویکردی ضد بشری روی به ترور دانشمندان کشورمان آورده که صبح روز ۸ آبان ۱۳۸۹ عباسی مورد سوء قصد نافرجام جهه استکبار قرار گرفت و خوشبختانه تیر تروریست‌ها به هدف اصابت نکرد و این ترور ناموفق بود.
شهرستان کازرون و شهرستان تازه تاسیس کوه چنار به مرکزیت قائمیه در غرب شیراز قرار دارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا انتخابات تبلیغات تحصیلات تکمیلی علوم تحقیقات و فناوری گروه های سیاسی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی عباسی دوانی منتخب مجلس یازدهم ریاست مجلس یازدهم کازرون و کوه چنار برای ریاست مجلس مجلس یازدهم گفت فریدون عباسی طراحی و ساخت هسته ای چند نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟