Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:29:57 GMT

مرحله دوم طرح غربالگری کرونا در خلخال اجرا شد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۱۴۷۴

مرحله دوم طرح غربالگری کرونا در خلخال اجرا شد

فریدون بابایی روز  شنبه در جلسه ویدیو کنفرانس خود با استاندار اردبیل افزود: با توجه به کسب رتبه نخست دانشکده علوم پزشکی خلخال در اجرای مرحله اول این طرح در بین دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، مرحله دوم این طرح نیز از 10 روز پیش توسط دانشکده علوم پزشکی این شهرستان آغاز شده و انتظار می‌رود  این شهرستان در این مرحله نیز موفق به کسب مقام اول شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم رعایت فاصله اجتماعی از سوی مردم  در ادارت و اماکن عمومی و حین تردد تاکید کرد و افزود: رعایت توصیه‌های مربوط به پیشگیری از کرونا و قطع زنجیره این بیماری در خلخال در کنترل بیماری تاثیر گذار بوده و در صورت ادامه این روند بیماری از جامعه ریشه‌کن خواهد شد .

بابایی با بیان اینکه  در بانک‌ها ازدحام جمعیت باعث تشدید خطر و احتمال شیوع  بیماری  می شود، گفت:  در این خصوص به یکی از شعب بانک تذکرات لازم داده شد.

وی با اشاره به بازگشایی بازار خلخال از روز شنبه هفته گذشته و افزایش تردد مردم در سطح شهر اظهار کرد: برای رعایت پروتکل‌های مربوط به پیشگیری از کرونا از تمام اصناف ،کسبه و صاحبان واحدهای صنفی مجاز به فعالیت تعهد کتبی گرفته شده و پیگیر بحث ثبت نام در سامانه  هستیم.

 فرماندار خلخال گفت: تاکید شده که اتاق اصناف و اتحادیه‌های زیر مجموعه این تشکیلات صنفی با تشکیل گروه‌ها در فضای مجازی و تهیه بسته‌های آموزشی و همچنین  انتشار آن  به تذکرات و سوالات در این خصوص جوابگو باشند .

 در این جلسه ویدیویی اکبر بهنام جو استاندار اردبیل نیز با تاکید بر رعایت فاصله اجتماعی اظهار کرد: بستهها  و بروشورهای آموزشی در این خصوص تهیه و مورد استفاده قرار گیرد .

برچسب‌ها ویروس کرونا خلخال غربالگری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خلخال غربالگری ویروس کرونا خلخال غربالگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • عکس| شکوفه‌های گیلاس در خلخال
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است