Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@22:51:51 GMT

رقص تابوت آفریقایی از کجا آمد؟ +عکس

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۱۹۵۳

رقص تابوت آفریقایی از کجا آمد؟ +عکس

اخیرا هر صفحه یا کانال طنزی را که باز می‌کنید و یا در پایان ویدیو‌های طنز، کلیپ‌هایی کوتاه از اجرای رقص تابوت به وسیله شش مرد آفریقایی که توسط یک هم قطار دیگرشان رهبری میشوند را می‌بینید. آیا تا به حال برایتان این سؤال پیش آمده که این مردان کیستند و از کدام کشورند؟

  رقص تابوت ریشه در چه فرهنگی دارد؟

خانواده‌ها در غنا به طور فزاینده‌ای به گروه‌های نعش کشی روی می‌آورند که حین رقصیدن تابوت را حمل می‌کنند تا هم روح عزیزان در گذشته شان شاد شود و هم از آنچه که معمولا یک رویداد بسیار غم انگیز تصور می‌شود، لذت ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نعش کشان رقصان نه تنها تابوت را در مراسم خاکسپاری بلند می‌کنند، بلکه با یک نمایش زیبا روحیه حضار را بهتر می‌کنند. آن‌ها تابوت را روی کمر و شانه‌های خود تکان می‌دهند و همزمان رقص پیچیده‌ای که شامل چرخش، حرکت پیچیده پا‌ها و حتی تظاهر به انداختن تابوت می‌شود را برای لذت مخاطبان اجرا می‌کنند.

  این یک نمایش عجیب است، اما خانواده‌های غنا مبلغ زیادی را به این گروه‌ها پرداخت می‌کنند که روح عزیزانشان شاد شود. بنجامین آیدو، که کسب و کار خود را حول گروه‌های رقص خاکسپاری آغاز کرد اکنون حدود ۱۰۰ مرد و زن را استخدام کرده و به آن‌ها آموزش می‌دهد که این رقص را به زیبایی انجام دهند. او همچنین روی لباس‌های آن‌ها سرمایه گذاری زیادی می‌کند تا تاثیر بصری آن بیشتر شود.

اولین کلیپ‌های رقص تابوت از کجا آمدند؟

منشا محبوب شدن این ویدیو به سه کلیپ باز می‌گردد. کلیپ اول در سال ۲۰۱۵ توسط فردی که برای شرکت در مراسم عزاداری یکی از بستگانش به کشور آفریقایی غنا سفر کرده بود، روی یوتیوب آپلود شد. این ویدیو موفق شد بیش از ۴ میلیون بازدید کسب کند.

ویدیوی دوم مربوط به یک مستند از BBC است که آنچه این روز‌ها در کلیپ‌های طنز می‌بینیم از آن مستند است. این مستند درباره تابوت بر‌های رقاص در مراسمات خاک سپاری مردم غنا است که در بالا به آن اشاره کردیم.

ایده اصلی پشت رقص تابوت این است که متوفی مورد توجه قرار گرفته و روح او شاد شود. برگزار کنندگان مراسم در غنا پس از فوت یک فرد، از خانواده وی جویا می‌شوند که یک مراسم سنتی در نظر دارند یا می‌خواهند فرد درگذشته با رقص به سفر بهشت برود. رقص در مراسم خاک سپاری یکی از سنت‌های قدیمی مردم غنا است.

  دو سال بعد، ویدیوی سوم در فـیـسـبـوک آپلود شد که در آن رقاصان هنگام اجرای مراسم، تابوت اشتبا‌ها از دستشان افتاد. این ویدیو نیز در یک سال ۲۹۰۰ واکنش دریافت و ۴۶۰۰ بار بازنشر شد. همچنین توانست ۳۵۰ هزار بازدید کسب کند.

این ویدیو در فوریه سال ۲۰۲۰ با هدف ساخت ویدیو‌های طنز توسط کاربرانی از سراسر دنیا ابتدا به شبکه اجتماعی چینی تیک تاک و سپس اینستاگرام بازگشتند. در ویدیو‌های طنزی که می‌بینید، آهنگی پر انرژی در سبک رقص الکتریک نیز شنیده می‌شود که Astronomia نام دارد و توسط دو آهنگساز به نام Vicetone و Tony Igy در سال ۲۰۱۰ ساخته شده است.   منبع:برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرگرمی آفریقا رقص پارسی خبر رقص تابوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • افشای اسرار گورهای تاریخی (+عکس)
  • اسرار مخفی گورهای تاریخی افشا شدند
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • اسراری که گورهای تاریخی افشا کردند
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم