Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با تاکید بر اینکه کمک‌های قرارگاه مواسات دارای پیوست فرهنگی باشد از آمادگی سازمان تبلیغات برای ایجاد مراکز نیکوکاری در تمام مساجد خبر داد. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌السلام علیرضا نجیمی ظهر امروز در دومین نشست قرارگاه مواسات یزد اظهار داشت: برخی از مساجد استان در حال حاضر مراکز نیکوکاری فعال دارند و برای سایر مساجدی که این مراکز را ندارند هم هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود تا با تاسیس این مرکز زمینه جذب کمک‌های مردمی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تاسیس این مراکز نیکوکاری هم می‌تواند زمینه شناسایی هرچه بهتر نیازمندان در سطح شهرها را فراهم کند و هم در حوزه توزیع کمک‌ها مشارکت‌های لازم را انجام دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد خاطرنشان کرد: نکته دیگری که در ظرفیت این مراکز باید به آن اشاره شود، هدایت کردن کمک‌های خیری و زمینه‌سازی برای مشارکت مردم در این عرصه است.

نجیمی بر ضرورت برخورداری کمک‌های مردمی از پیوست فرهنگی تاکید کرد و گفت: اگر کمک‌ها بدون پیوست فرهنگی باشد تاثیرگذاری لازم را به دنبال ندارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر جمع‌آوری کمک‌های مردمی به صورت پراکنده انجام می‌شود و بعضا توزیع کمک‌ها هم پراکنده و موازی است گفت: باید در اسرع وقت اقدام به معرفی یک شماره حساب واحد برای جمع‌اوری کمک‌های مردمی انجام شود و توزیع هم با هماهنگی این ستاد صورت گیرد تا جلوی موازی‌کاری گرفته شود.

امام جمعه کرمان: رزمایش مواسات جوش و خروشی برای کمک به هم‌نوعان در جامعه ایجاد کردجلوه مواسات در توصیه‌های علوی به امام حسن: فرصت انفاق را غنیمت بشمار"مواسات" اصلی مهم در دوران ظهور امام زمان(عج) است/ تفاوت ایران اسلامی با غرب وحشی در مواجهه با بحران‌ها

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد خاطرنشان کرد: اگر بتوان پول جمع‌آوری شده برای کمک را سهام به نام نیازمندان بخریم، می‌توان کار اساسی برای نیازمندان انجام داد و در طول سال درآمد پایداری برای آنها تامین کرد.

انتهای پیام/781/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مراکز نیکوکاری کمک های مردمی پیوست فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد

تولیت مسجد مقدس جمکران با تاکید بر اینکه فرهنگ باید مردمی باشد، گفت: دولت تنها وظیفه زمینه‌سازی و راهبری را برعهده دارد و انجام امور فرهنگی باید بر عهده مردم باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد در نشست دهه کرامت که در سالن جلسات مسجد مقدس جمکران برگزار شد، اظهار داشت: در مراسم نیمه شعبان تمام آستان‌های مقدس، نهادهای فرهنگی و امنیتی همکاری لازم را داشتند.

وی با اشاره به اینکه در ایام دهه کرامت آماده ایفای نقش در یک حرکت عظیم فرهنگی هستیم، مطرح کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا میزبانی شایسته‌ای از زائران کریمه اهل بیت(ع) و مسجد مقدس جمکران داشته باشیم.

تولیت مسجد مقدس جمکران افزود: باید بررسی شود که در پایان برنامه‌های دهه کرامت با تمام هزینه‌های انجام شده چه دستاوردی را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در هزینه‌کردها باید بسیار مراقب باشیم، عنوان کرد: باید تمام تمرکز خود را به کار بگیریم که برای یک کار ثواب، فعل حرام را مرتکب نشویم.

اجاق‌نژاد با اشاره به اینکه آورده دهه کرامت مخصوصا باید برای نسل جدید باشد، خاطرنشان کرد: تنها با برگزاری جلسات و نشست‌ها نمی‌توانیم فرهنگ را درست کنیم چرا که فرهنگ یک موضوع بسیار عمیق است.

وی با بیان اینکه امور فرهنگی را باید به دست افرادی بدهیم که ذاتا فرهنگی هستند، تصریح کرد: باید نظرات این افراد فرهنگی را تجمیع کرده و در دهه کرامت به دنبال تحقق آن باشیم.

تولیت مسجد مقدس جمکران با تاکید بر اینکه فرهنگ باید مردمی باشد، یادآور شد: دولت تنها وظیفه زمینه‌سازی و راهبری را بر عهده دارد و انجام امور فرهنگی باید بر عهده مردم باشد.

وی با اشاره به اینکه جشن‌های مردمی باید مردمی اداره شود، گفت: هر فرهنگی که دولتی شود، مردم آن منطقه در پذیرش آن فرهنگ مقاومت خواهند کرد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • آمادگی کامل خراسان جنوبی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود