Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهزاد کرمی مدیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از استقبال خوب جامعه صنفی و صنعتی استان در راستای ثبت‌نام در سامانه سلامت خبر داد و گفت : به جایگاهی کشوری که از طریق ثبت‌نام اصناف باید می‌رسیدیم، الان رسیده‌ایم.

او گفت : با توجه به بحران کوید ۱۹ و همچنین نوع رفتار این ویروس در دنیا و به تبع آن در کشور، ۲ استراتژیکی در راستای جلوگیری از شیوع آن دنبال شد، یکی بحث قرنطینه اجتماعی در فاز اول و تعطیلی یک سری صنوف که سبب تجمع و ازدحام می‌شد که در گام اول خوب جواب داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد از تعطیلات نوروزی با توجه به مشکلات معیشتی گام دوم با عنوان فاصله‌گذاری هوشمند مطرح شد یعنی بازگشت یا آغاز به کاربرخی صنوفی که بالاخره می‌توانند با رعایت برخی الزامات و اصول حفاظتی و بهداشتی می‌توانند شروع به کار کنند.

مدیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: لازمه این‌کار این بود که همه صنوف چه کم خطر چه پرخطر باید در سامانه وزارت بهداشت Salamat.gov.ir ثبت‌نام برحسب اینکه چه نوع صنفی هستند اطلاعات خود را وارد کنند و یک سری دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی در اختیار آن قرار می‌گیرد که با تعهد در پذیرش آن‌ها کدی چند رقمی دریافت می‌کنند که باید از آن پرینت بگیرند و در محل کار خود نصب کنند.

او به نقش نظارتی دانشگاه علوم پزشکی در این راستا اشاره و ادامه داد: بازرسانی متشکل از دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات، نیروی انتظامی، سازمان دامپزشکی و اصناف از فعالیت‌های واحد‌های صنفی بازدید می‌کنند.

کرمی با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام اصناف تا پنجم اردیبهشت تمدید شده است، گفت: بیش از ۵۰ هزار واحد صنفی، صنعتی، کشاورزی و معدنی داریم که باید همگی در سایت وزارت بهداشت ثبت‌نام کنند.

او به استقبال خوب جامعه صنفی و صنعتی استان در راستای ثبت‌نام در سامانه سلامت وزارت بهداشت اشاره و گفت: در هفته اول حدود ۵۰ هزار ثبت‌نام کردند که در نمودار کشوری جایگاه خوبی داریم.

این مسؤول با اشاره به جایگاه دوازدهم کشوری استان کرمانشاه در این رابطه، ادامه داد: این نمودار بر حسب تعداد صنوف است که هر استان دارد از این معیار بیشتر نمی‌توانیم پیش برویم، ما به جایگاهی که از طریق ثبت‌نام اصناف باید در طرح فاصله‌گذاری هوشمند می‌رسیدیم، الان رسیده‌ایم، ولی هنوز به ۱۰۰ درصد نرسیده‌ایم در ضمن ثبت‌نام در این سایت اصلا ربطی به بحث مالیات ندارد فقط برای مجازبودن و یا غیرمجاز بودن فعالیت‌ها است.

او افزود: نظارت‌های ما از چند روز پیش شروع شده و گزارش‌هایی را در خصوص فعالیت اصناف پرخطر و دیگر اصناف در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به اتاق اصناف، سازمان صمت، نیروی انتظامی و استانداری داده‌ایم، تا نکات لازم را برای جلوگیری از فعالیت آن‌ها اعمال کنند.

کرمی از شهروندان خواست که در این راستا همکاری لازم را داشته باشند و مراتب را در رابطه با تخلف صنوف در راستای رعایت پروتکل بهداشتی به ۲۵۲۵ و یا ۱۹۰ اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه سلامت علوم پزشکی درمان بیماری دانشگاه علوم پزشکی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و تسهیلگری دولت سیزدهم بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی امروز، ۸ اردیبهشت در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه، کار و تولید مازندران در ساری با عنوان اینکه دولت سیزدهم، دولت صادق و عمل است، اظهار کرد: با مجموع اقدامات تاثیرگذار دولت سیزدهم، نرخ بیکاری در کشور از ۹.۲ دهم درصد اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در این دولت اقدامات مطلوبی نیز در راستای رفاه بیش از پیش جامعه کارگری انجام شده است، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در امر تولید باید سرلوحه و اولویت کاری مردم و مسئولان قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تصریح کرد: تحقق منویات رهبری نیازمند اتحاد و همدلی مردم و مسئولان و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همسو با تحقق منویات رهبری، بانک‌های عامل به ویژه بانک‌های خصوصی نیز باید منابع خود را به سمت رونق تولید سوق دهند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به جایگاه والای کارگران در دین مبین اسلام و نظام اسلامی، گفت: جامعه کارگری همانند گذشته پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و از هیچ تلاش و کوششی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنند.

معاون وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام اسلامی هم اکنون در جنگ اقتصادی با دشمنان است، اعلام کرد: دشمنان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام با بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، جنگ سخت اقتصادی را علیه نظام اسلامی راه اندازی کردند.

حجت الاسلام رحمانی افزود: همه باید به این باور برسند که کشورمان در جنگ نابرابر اقتصادی است و باید همه با هم منسجم شویم در این صورت می‌توانیم در برابر توطئه‌های سازمان یافته بدخواهان نظام اسلامی به پیروزی برسیم.

وی با عنوان اینکه در جنگ تحمیلی با مشارکت مردم به پیروزی رسیدیم، گفت: اکنون در این جنگ نوین دشمن، امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

دولت سیزدهم پیگیر رفع مشکلات کارگری و تسهیل در تولید است

استاندار مازندران با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در راستای بهبود وضعیت معیشت کارگران صورت گرفته است، گفت: دولت مردمی سیزدهم بدنبال  رفع مشکلات جامعه کارگری و تسهیل‌گری در تولید است.

یوسف نوری نیز با بیان اینکه بی‌شک با رفع مشکلات کارگران و تسهیل‌گری در تولید که دولت سیزدهم مصمم به انجام آن است و افق روشنی برای نظام اسلامی ترسیم خواهد شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم با افزایش حقوق و مستمری، گام موثری را در راستای بهبود وضع معیشتی جامعه کارگری برداشته است.

وی افزود: جامعه کارگری هم اکنون از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل بی‌بهره است؛ این مشکل باید با اهتمام بیشتر مسئولان و دولتمردان رفع شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اعلام  کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق منویات معظم رهبری به خوبی استفاده شود.

نوری توضیح داد: نرخ بیکاری در کشور با کمتر از هفت درصد در اختیار مازندران است که این مهم در راستای همگرایی، وحدت و اتحاد مردم و مسئولان این خطه امکان پذیر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کارگران در خط مقدم تولید و عامل مهم برای توسعه و پیشرفت هستند، افزود: در نظام اسلامی کارگران از شان و منزلت والایی برخوردار هستند.

استاندار مازندران از کار به عنوان عمل صالح نام برد و بیان کرد: پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) بر دستان پینه بسته کارگران بوسه می‌زدند و این افتخار بزرگی برای جامعه کارگری است.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های نخبگانی زیادی در مازندران وجود دارد باید برای توسعه استان از این ظرفیت استفاده شود، خاطرنشان کرد: در استانی که از ظرفیت بالایی برخوردار است، زیبنده نظام اسلامی نیست که بیکار داشته باشد.

وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز ناامنی شغلی را از دغدغه‌های مهم کارگران دانست و اظهار کرد: کارگران مازندران نسبت به کاری که انجام می‌دهند مزد ناچیزی دریافت می‌کنند؛ نسبت دریافت مزد درآمد کارگر نسبت به تمام استان‌های دیگر کمتر است.

وی با اشاره به اینکه کارگران یکی از شاخص‌های توسعه پایدار در جامعه هستند، افزود: مسکن کارگران از دیگر دغدغه جامعه کارگری است، وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست و در جامعه کارگری سخت‌تر است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: استان مازندران علاوه بر کشاورزی از صنعت خرد برخوردار است که کارگران در آن نقش‌آفرین هستند.

وی یادآور شد: در فراکسیون کارگری مجلس تلاش می‌کنیم تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری و بازنشستگان را مرتفع کنیم.

در پایان این آیین از ۲۰ نفر از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد