Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:30:58 GMT

صف‌های فشرده دریافت سیمکارت برای وام یک میلیونی در قم

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۳۲۵۰

صف‌های فشرده دریافت سیمکارت برای وام یک میلیونی در قم

ایسنا/قم سرپرستان خانواری که سیمکارت به نام شان نیست، برای دریافت وام یک میلیون تومانی دولتی مجبور به حضور فیزیکی و فشرده در دفاتر پیشخوان هستند و این در حالی است که کرونا در کمین شهروندان نشسته است.

با وجود اینکه همه متخصصان عرصه درمان و پزشکی توصیه بر عدم ازدحام جمعیت می‌کنند، این روزهای شاهد تجمع بالا و فشرده مردم در دفاتر پیشخوان دولتی و خدمات عمومی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعلام دولت مبنی بر ارائه وام یک میلیون تومانی به خانواده ها، طی اطلاعیه ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی بایستی شماره سیمکارت ارائه شده به نام سرپرستان خانوارها باشد.
این امر موجب شده که سرپرستانی که سیمکارت به نام آن ها نیست، به تب و تاب افتاده و از قافله دریافت کنندگان وام عقب نمانند؛ سرپرستانی که تعدادشان اندک نیست و در کل کشور به 2.5 میلیون نفر می‌رسد.
همه این‌ها در حالی است که مهلت ارسال پیامک تا 18 اردیبهشت تمدید شده و اگر تا این تاریخ اقدام شود، وام پس از ماه مبارک رمضان دریافت می شود.
با مشاهده میدانی که در چند دفتر پیشخوان استان قم داشتیم، تعداد جمعیت بالایی را شاهد بودیم که بدون توجه به خطر کرونا به صورت فشرده و دوشادوش هم ایستاده بودند.
در چنین شرایطی که باید بیشتر از هر زمان دیگر به رعایت اصول بهداشتی پرداخت، لازم است تمهیدات مناسب برای کاهش حضور فیزیکی مردم از طریق بهره گیری از خدمات الکترونیکی انجام شود.
شرکت مخابرات استان قم در پاسخ به این وضعیت بیان می کند که حضور فیزیکی افراد در دفاتر برای دریافت سیمکارت گریزناپذیر است و ما تنها می توانیم برخی از سرپرستان کهن‌سال و آسیپ پذیر را شناسایی کرده و به آن ها در مقابل درب منزل خدمات ارائه دهیم و این کار به صورت محدود امکان پذیر است.
پرواضح است که در صورتی می توان از شهروندان انتظار رعایت موارد بهداشتی داشت که هزینه در خانه ماندن برای آن ها کاهش یابد، اما اینکه به دلیل فقدان زیرساخت الکترونیکی مردم به سمت اجتماعات سوق داده شوند و از سوی دیگر از آن‌ها انتظار عدم حضور در اجتماعات وجود داشته باشد، تناقضی آشکار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه قم يارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز

تین نیوز

مجری خدمات فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: خدمات فرودگاهی در حال حاضر روزانه به سه هزار و ۲۰۰ مسافر ارائه می‌ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در قالب افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قراردادهای جدیدی را با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده ایم گفت:  سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی اعزام می شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه ها وناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد خدمات CIP  به مسافران ارائه می شود.

احتسابی اظهار کرد: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت ، سیاسی و اقتصادی  روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از درب فرودگاه  امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پروازهای بین المللی راه اندازی شده است.

او تاکید کرد: میانگین بین ۳تا ۴هزار مسافر در بخش پروازهای بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده که در نوروز تعداد پیک مسافران به ۳هزار و۲۰۰ نفر رسید.

احتسابی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مبلغ ورودی خدمات فرودگاهی  گفت:  مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از  خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر  مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

وی در پاسخ به سوال دیگر  درخصوص قراردادهای جدید با شرکت فرودگاه ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت  شرکت های زنجیره ای در فرودگاه های بین المللی و حتی هتل های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه این برنامه علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی  و سکوهای اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و  خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می شود.

او تاکید کرد:  میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی  فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به فوتبال ایران می‌آید؛ دوره‌ای فشرده برای مربیان برگزار شد
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • سازمان هلال‌احمر خدمات بی‌نظیری در دوران جنگ ارائه کرد
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • پیشخوان روزنامه‌های ورزشی ۱۷ اردیبهشت