Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده با سابقه سینما در برنامه "سینما معیار" رادیو گفت‌وگو، تأکید کرد: وزارت ارشاد درمورد ورود پول‌های آلوده به سینما کم کاری کرده و باید با کسانی که نامه آزادی محمد امامی را امضا کردند برخورد شود. ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سیدضیاء هاشمی تهیه‌کننده با سابقه سینما در خصوص شفافیت مالی سینما و نامه امضا شده در جهت آزادی محمد امامی در رادیو گفت‌وگو و «سینما معیار» گفت: چون وزارت ارشاد جایگاه قانونی دارد اظهار نظر کردنش از نظر حقوقی درباره فردی که به عنوان متهم محسوب می‌شود و هنوز حکمی برای او صادر نشده شاید امکان‌پذیر نباشد ولی اهالی خانه سینما چرا سکوت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما وزارت ارشاد در زمینه ورود پول‌های آلوده خیلی کم کاری کرده است. ناگهان افرادی وارد سینما می‌شوند و می‌بینیم که وزارت ارشاد می‌گوید درباره پول‌ها نمی‌توانیم قضاوت کنیم. اگر از روز اول نسبت به  افرادی که معادلات سینمای کشور را به هم زدند حساسیت به خرج می‌دادند، امروز شاهد این فساد گسترده در سینما نبودیم.

این تهیه‌کننده بیان کرد: بنابراین اصل قضیه به مدیران ارشاد بر می‌گردد که متاسفانه در این زمینه و در چند سال گذشته هیچ قدمی برنداشتند. ما سال‌هاست که داریم در این زمینه صحبت می‌کنیم و افرادی را نام می‌بریم که معادلات سینما را به هم زدند و می‌گوییم حداقل به آنها پروانه ندهند. امروز هم می‌خواهیم که وزارت ارشاد با امضا کنندگان نامه آزادی محمد امامی برخورد کند. قرار نیست هر کس هر جایی توانست از یک مفسد اقتصادی دفاع کند و جزو مفاخر ما هم حساب شود.

هاشمی ضمن بیان اینکه رسانه‌ها در این زمینه چشم و چراغ و چشم الکترونیک جامعه به ویژه هنرند، اظهار داشت:  باید با کسانی که به بهانه کرونا از محمد امامی دفاع کردند و در نامه مدال‌های افتخار برای او آوردند و او را بزرگ جلوه دادند برخورد شود. تعجب بیشتر از خانه سینما و مسئولان خانه سینماست. آنها که برای هر موضوعی سریع ورود پیدا می‌کنند چرا درباره این قضیه سکوت کردند. این موضوع جدی است.

تهیه‌کننده فیلم "شوکران" در رادیو گفت‌وگو  افزود: گاهی می‌گویند که خانه سینما نباید به این نوع از موضوعات ورود پیدا کند، پس به چه موضوعاتی باید وارد شود.

پشت پرده نامه برای آزادی محمد امامی چه کسانی هستند؟/ رابط‌‌ها از داخل زندان تا خارج مشغولند

هاشمی همچنین تصریح کرد: اکنون در موقعیتی که همه گرفتار و بیکارند تنها هنری که از وزارت ارشاد و خانه سینما برآمده این است که دارند کمک می‌کنند تا بتوانند سه ماه، بیمه اهالی را به عنوان هزینه بیمه و نه بیمه بیکاری پرداخت کنند. از آن زمانی که خیانت شد و سینما را به عنوان یک هنر وارد وزارت کار کردند طبیعی بود که چنین مشکلی پیش بیاید.

تهیه‌کننده فیلم "روز فرشته" تأکید کرد: امامی‌ها زیادند و خطراتشان هم زیاد است، بعدا هم به وجود خواهند آمد؛ لذا ما به وزارت ارشاد می‌گوییم که چشم و گوشش را باز کند یا کندوکاو کند و این افراد را به راحتی به هنر راه ندهد. این افراد مسائل پیچیده‌ای دارند. صرف اینکه پول‌های عجیب و غریبی بیاورند و فلان بازیگر و کارگردان از آن بهره‌هایی ببرند به این معنا نیست که همه باید همکاری کنند. بزرگترین مشکلات‌مان در ابتدا از سوی این شخصیتی که اکنون در زندان است به وجود آمد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,34,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تهیه کنندگان سینما سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تهیه کنندگان سینما سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون رادیو سینمای ایران رسانه ملی تلویزیون آزادی محمد امامی وزارت ارشاد تهیه کننده خانه سینما پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

 احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخوردهایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با جماران داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام‌ باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کارهای ترویجی و... . دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کارهایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آن‌ها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که این‌ها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با این‌ها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • برخورد با مقصران حادثه استخر شهید هاشمی نژاد مشهد
  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند