Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: «سید عباس موسوی» عصر امروز شنبه درباره حواشی ایجاد شده برای بازگشت دانشجویان ایرانی مقیم ایتالیا گفت: یکی از وظایف اصلی و سنگین وزارت امور خارجه، حمایت از اتباع ایرانی در سراسر جهان است و هرکجا ایرانیان از سفارتخانه‌های ما درخواست کنند، ما موظف هستیم تا آنجایی که امکانش وجود دارد، کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به درخواست‌های بازگشت به ایران از سوی اتباع ایرانی اظهار داشت: در ایام کرونا، اتباع ایرانی مقیم خارج، تقاضا داشتند با توجه به شرایطی که در کشور محل اقامت‌شان وجود دارد، به ایران بازگردند که این کار در حال انجام است و بسیاری از اتباع ایرانی کشورهای حوزه خلیج فارس، همسایگان و کشورهای مختلف به ایران بازگشته‌اند.

این دیپلمات ارشد با بیان اینکه ایران نیز کمک کرده تا اتباع سایر کشورهایی که در ایران حضور داشتند، به کشور خودشان بازگردند، تصریح کرد: دانشجویان ایرانی در ایتالیا که درخواست بازگشت به کشور را داشتند ابتدا جمع محدودی بودند که بعدا تداد این افراد به چند صد نفر رسید و سفارت ایران در رم این افراد را ساماندهی و ثبت‌نام کرد.
موسوی اضافه کرد: در ادامه مجوزهای لازم را از طریق وزارت امور خارجه از ستاد فرماندهی مقابله با کرونا که وزارت بهداشت است، گرفته شده و آن را اعلام کردیم.

موسوی ادامه داد: وزارت بهداشت مقررات و پروتکل‌های بهداشتی را برای ورود به کشور وضع کرده و ما نیز این مسئله را از طریق سفارتخانه‌مان به عزیزان دانشجو انتقال داده‌ایم. هر فرد ایرانی و غیرایرانی - که البته تقریبا ورود افراد غیرایرانی به کشور را نداریم - وقتی وارد کشور می‌شود، باید این پروتکل‌ها را رعایت کند که شامل تست‌های اولیه و به نوعی قرنطینه نیز می‌شود.

وی با بیان اینکه پروتکل‌های لازم به اطلاع دانشجویان رسیده است، خاطرنشان کرد: یک پرواز هم انجام شد اما متاسفانه در روند کار اخلالی به وجود آمد و برخی از آن دانشجویان، پروتکل‌ها را از همان مبداء یا در اولین پرواز وقتی وارد کشور شدند، رعایت نکردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه وزارت بهداشت به عنوان مرکز اصلی مقابله با کرونا مسئول سلامت 84 میلیون ایرانی است، ابراز داشت: تاکید وزارت بهداشت این است که اگر پروتکل‌ها رعایت نشود، انتقال دانشجویان به کشور سخت خواهد بود. دانشجویانی که در خارج از کشور بوده و مایل به بازگشت به ایران هستند، باید پروتکل‌هایی که توسط وزارت بهداشت تهیه شده را پذیرفته و آن را اجرا کنند. کما اینکه در همه کشورها اتباعی وارد شده یا خارج می‌شوند، این کار انجام می‌شود.

موسوی با بیان اینکه انتظار ما تمکین به این پروتکل‌ها توسط دانشجویان است تا هم برای حفظ سلامت خود، هم خانواده و دیگر هم‌وطنان مشکلی ایجاد نشود، گفت: امیدواریم هرچه زودتر با رایزنی‌هایی که انجام می‌شود و با تمکین دانشجویان، ‌وزارت بهداشت برای صدور مجوزهای لازم قانع شود و عزیزان ما زودتر به کشور بازگردند.

وی به اشاره به پیگیری‌های نمایندگی‌های ایران در ایتالیا بیان کرد: سفارت ایران در رم و سرکنسولگری ایران در میلان از نزدیک پیگیر ماجرا هستند و به محض فراهم شدن شرایط و رعایت پروتکل‌ها مشکلی برای بازگشت دانشجویان نیست.

منبع: فردا

کلیدواژه: موسوی دانشجویان حواشی اتباع ایرانی وزارت بهداشت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌‌‌های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران ـ آفریقا با اشاره به توانمندی‌‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد 16 هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان‌سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با 600 هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری 30 میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و مؤسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • واکنش بوفون به بازگشت پارما به سری A
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم