Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین احد آزادی‌خواه گفت: زیرساخت‌های استفاده از فضای مجازی برای کل کشور به‌هیچ‌وجه مهیا نیست و یکی از آسیب‌های جدی وارد بر طرح آموزش از راه دور نبود زیرساخت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌ و المسلمین احد آزادی‌خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار عصر همدان؛ با اشاره به مهم‌ترین مزایا و مشکلات اجرای طرح آموزش از راه دور در آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا شرایط کشور بسیار خاص است و این بیماری نظم اجتماعی و نظم آموزشی  ما را تحت تأثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تعطیلی‌های چندماهه مدارس و فضاهای آموزشی در کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به این شرایط  آموزش ‌و پرورش باید از امکانات موجود همچون فضای مجازی و درگاه‌های اینترنتی استفاده کند.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده وزارت آموزش‌ و پرورش از فضای مجازی و فضای دیجیتال کار مهم و ارزشمندی است، تصریح کرد: این اقدام باعث شده که هم دانش آموزان نسبت به تحصیلات سرد نشده و عقب نمانند هم معلمین و فرهنگیان به وظایف ذاتی خود عمل کنند.

وی تجربه فراگیری دروس مختلف برای دانش آموزان و استفاده صحیح  از فضای مجازی را از مزایای دیگر این طرح دانست و گفت:  امروز دنیای مجازی یک دنیای مستقل ویژه‌ای است که می‌توان خدمات بسیار از آن دریافت کرد و آموزش از را دور تجربه خوبی برای دانش آموزان و معلمان است.

حجت‌الاسلام آزادی‌خواه با اشاره به نبود زیرساخت در کشور برای آموزش  از راه دور بیان کرد: زیرساخت‌های استفاده از فضای مجازی برای کل کشور به‌هیچ‌وجه مهیا نیست و این ‌یک آسیب‌جدی است.

وی افزود: بسیاری از دانش آموزان که در روستاهای دورافتاده و حتی مناطق شهری زندگی می‌کنند امکان استفاده از فضای مجازی برایشان مقدور نیست و نمی‌توانند از خدمات آموزش از راه دور بهره‌مند شوند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: با توجه به این امر پس از عادی شدن شرایط کشور دانش آموزان در دو طبقه مستقل از هم باید تعریف شوند و  کسانی که توانسته‌اند از فضای مجازی بهره ببرند و کسانی که امکان بهره‌مندی از این فضا را نداشته از هم جدا می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه آموزش ‌و پرورش طرحی برای دانش آموزانی که دسترسی به فضای مجازی نداشته‌اند، تدوین نکرده است، تأکید کرد: پس ‌از این شرایط کسانی که برایشان مقدور نبوده از آموزش مجازی و آنلاین استفاده کنند به‌گونه‌ای به آن‌ها ظلم شده است و لذا آموزش و پروش باید برای حل این مسئله حتماً تدبیری داشته باشد.

حجت‌الاسلام آزادی‌خواه گفت: استفاده از فضاهای آفلاین و ارتباط‌ های مخابراتی ازجمله مواردی هست که آموزش‌وپرورش می‌تواند جایگزین آموزش آنلاین کند.

وی به نگرانی بسیاری از روستانشینان ملایری برای فرزندان خود اشاره کرد و گفت: ۲۵ درصد از روستاهای ملایر امکان استفاده اینترنت پرسرعت برایشان مقدور نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش از راه دور فضای مجازی دانش آموزان حجت الاسلام آزادی خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه دانش آموزان تاثیر بسیاری در توسعه و پیشرفت کشور دارند گفت: آنان آینده سازان این کشور هستند و باید با آموزش درست و هنرمندانه آنان را برای کشور آماده کرد.

حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید به توانایی های کشور اعتماد داشته باشند، افزود: اگر قرار است اتفاقی در کشور روی دهد تنها از طرق آموزش و پرورش انجام می پذیرد.

این مراسم با همکاری آموزش و پرورش و بسیج سپاه همدان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان