Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@19:26:34 GMT

هنوز هیچ عشایری وارد نهاوند نشده‌ است

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۵۶۹۱

هنوز هیچ عشایری وارد نهاوند نشده‌ است

رئیس امور عشایری نهاوند گفت: با توجه به اینکه برابر با تقویم زمانبندی عشایر تا ۱۵ اردیبهشت حق ورود به شهرستان را ندارند لذا تا کنون هیچ کدام از عشایر از جنوب وارد نهاوند نشده‌اند.

ابوالقاسم بنی‌هاشمی امروز در گفت و گو با فارس اظهار کرد: شهرستان نهاوند به عنوان دروازه ورود عشایر از جنوب کشور به استان است که همه ساله هنگام فصل ییلاق شاهد ورود دام‌های عشایر به این منطقه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور جلوگیری از ورود زودهنگام عشایر که باعث آسیب رساندن به مراتع می‌شود همه ساله اکیپ‌هایی برای جلوگیری از ورود دام در مبادی ورودی شهرستان مستقر می‌شوند.

رئیس امور عشایری نهاوند گفت: در این راستا امسال نیز دو اکیپ در منطقه سراب گاماسیاب و منطقه فیروزآباد مستقر شده و مانع از ورود دام‌ها تا قبل از زمان مقرر شده‌اند.

وی با بیان اینکه با نظارت اکیپ‌های مربوطه خوشبختانه تا کنون هیچ کدام از عشایر به همراه دام‌هایشان وارد شهرستان نشده‌اند گفت: برابر با دستورالعمل‌های سازمانی ، عشایر تا قبل از ۱۵ اردیبهشت نباید به مراتع وارد شوند که تاکنون این قانون رعایت شده است.

بنی‌هاشمی با اشاره به اینکه البته دو خانوار از عشایر نیمه کوچ‌نشین سال گذشته مکانی را در شهرستان اجاره کرده و از نهاوند خارج نشده‌اند افزود: با توجه به اینکه دام‌های این دو خانوار برای چرا به داخل طبیعت آوده شده‌اند برخی در فضای مجازی از آن به عنوان ورود زودهنگام عشایر یاد کرده اند در حالی که اینها سال گذشته از نهاوند خارج نشده‌اند که بخواهند بازگردند.

قابل ذکر است در فصل ییلاق بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ خانوار از عشایر مستقر در جنوب وارد نهاوند شده که ۶۰۰ خانوار آنها در مراتع تویسرکان و همدان مستقر شده و مابقی در نهاوند باقی می‌مانند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: بنی هاشمی عشایر کوچ عشایر نهاوند نشده اند شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به کشت بیش از ۶۵۰ هکتار کلزا امسال در این شهرستان، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

توکل آبشناس، کم آب بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبور عسل را از جمله مزایای کشت کلزا برشمرد.

او همچنین با اشاره به اینکه کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، گفت: از سیاست‌های اصولی جهاد کشاورزی ترویج کشت محصولات کم آب بر مانند کلزاست.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان