Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران- همانطور که قبلا درباره "آکورا" گفته شد؛ نام این محصول در صنعت خودروی ژاپن اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد زیرا برندی است که قواعد و فرهنگ چشم بادامی ها در تولید خودرو را با تحولات عمیقی مواجه ساخت! تا پیش از معرفی آکورا، اولویت اصلی ژاپنی ها در تولید خودرو ارائه محصولاتی کیفی با حداقل هزینه بود یعنی خودروهایی ارزان که دوام بالایی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتا این رویکرد بطور اتوماتیک موجب حذف بخشی از فاکتورها بویژه در زمینه طراحی می شد اما با ورود آکورا به عنوان برند لوکس کمپانی هوندا عملا شرایط جدیدی شکل گرفت تا مفهوم خودروی لوکس با شاخص قیمت رقابتی به زبان نیهونگو نیز ترجمه شود.

اکورا فعالیت خود را در سال 1986 آغاز کرد و از همان ابتدا محصولات خود را در آمریکا، کانادا و هنگ کنگ عرضه کرد. در سال 2004 دامنه فعالیت برند افزایش یافت و محصولاتش به مکزیک صادر شد بدنبال آن در سال  2006 وارد بازار چین و در سال 2008 به روسیه نیز راه یافت.

بدنبال آکورا شرکت هایی مانند لکسس برای تویوتا و اینفینیتی برای نیسان نیز وارد میدان شدند تا ژاپنی ها در بخش خودروهای لوکس نام خود را هر چه بیشتر جهانی کنند.

در میان محصولات هوندا و آکورا، خاص ترین خط تولید به خانواده "ان اس اکس" تعلق دارد. از این رو حراج یک نمونه کمیاب آکورا ان اس اکس زاناردی ادیشن مورد توجه رسانه های خودرویی قرار گرفته است.

مدل این خودرو به سال 1999 بازمی گردد. دهه 90 دورانی طلایی برای اسپرت های پرقدرت ژاپنی بوده است دقیقا زمانی که نیسان با اسکای لاین افسانه ای و تویوتا با سوپرای نسل چهار رقبای خود را به چالش دعوت می کردند. در این میان تنها 51 دستگاه از آکورا ان اس اکس نسخه زاناردی برای بازار آمریکا تولید شد و نامگذاری آن به افتخار الکس زاناردی قهرمان ایتالیایی اتومبیلرانی C.A.R.T در سال 1997 و 1998 انجام شد.

همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید خودرو در رنگ قرمز ویژه مسابقات فرمول یک و تریم کابین مشکی تولید شده و در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد. کیلومترشمار عدد واقعی 92 هزار کیلومتر را نشان می دهد.

گفتنی است اکورا ان اس اکس زاناردی ادیشن در مقایسه با اکورا ان اس اکس استاندارد وزن کمتری دارد و این به دلیل ساختار ثابت سقف و شیشه تک پنلی عقب است. البته اسپویلر عقب سبکتر، سیستم فرمان، رینگ های بی بی اس و باتری هم در این معادله کاهش وزن نقش دارند تا در مجموع وزن دو نمونه 67.5 کیلوگرم تفاوت داشته باشد.

در قسمت پیشرانه این خودرو نیز از تپنده 3.22 لیتری VTEC 6 سیلندر هوندا با 270 اسب بخار خروجی و گشتاور 238 پوندفوت استفاده شده است.

برای این خودرو که چهل و سومین(43) نمونه تولیدی از نسخه زاناردی محسوب می شود عدد 70650 به عنوان قیمت آغاز حراج در نظر گرفته شده است.

مازیار دانیالی بیشتر بخوانید: شاسی بلند لوکس 37 هزار دلاری! (+تصاویر) آئودی آر اس6 آوانت 2021/ هیبرید یک خودروی خانوادگی و اسپرت! (+تصاویر) مک لارن شیطان سیاه / روح فرمول یک در کالبد اسپرت خیابانی! (+تصاویر) "فرانکو اسبارو" و خودروهای عجیبش!/ مردی با 5 دهه ایده پردازی در صنعت خودرو (+تصاویر) معرفی اولین خودرو ملی ترکیه/ از محصول کاملا داخلی تا شباهت‌های غیرقابل انکار به پینین فارینا (+فیلم و تصاویر)

 

لینک کوتاه: asriran.com/0032Mh

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آکورا حراج خودرو عصرایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید ۱۰۰ هزار تن انواع دانه‌های روغنی در مزارع مستعد استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

نوبخت اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: تولید انواع دانه‌های روغنی به ویژه کلزا در مزارع شمال استان 1.5 برابر بیشتر از سال گذشته بوده و در کنار عمل‌‌آوری کنجد، سویا و آفتابگردان، کشت دانه‌های روغنی نیز در سال‌های اخیر با حمایت دولت رونق بیشتری به خود گرفته است.

وی تصریح کرد: در شمال استان اردبیل به ویژه شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار کشت محصول با ارزش کلزا توسعه و رونقی مضاعف پیدا کرده و انتظار می‌رود در کنار کشت و صنعت، در اراضی بخش غیردولتی کشت این محصول با ارزش را با قیمت مصوب و خرید تضمینی شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: قیمت تعیین شده برای این محصول 35 هزار تومان بوده و با توجه به 2 برابر بودن این نرخ نسبت به تولید گندم، رغبت بیشتر کشاورزان را به تولید محصولات دانه‌های روغنی و تأمین نیاز بازار داخل در این حوزه شاهد هستیم.

اژدری افزود: یک‌ هزار و 800 هکتار از مجموعه بنگاه اقتصادی کشت و صنعت مغان به کشت کلزا اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار 3.5 تا چهار تن محصول برداشت شود.

وی ارزش تولید دانه‌های روغنی و کلزا را در بی‌نیاز کردن کشور به واردات مواد اولیه روغن یادآور شد و خاطرنشان کرد: آنچه که در شمال استان ضروری به نظر می‌رسد، احداث و توسعه صنایع فرآوری مربوط به تولید محصولات دانه‌های روغنی به ویژه روغن‌کشی است تا فرصت اشتغال و ارزش افزوده بیشتری را در منطقه شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا از خام فروشی محصولات در برنامه هفتم توسعه جلوگیری شود که در این راستا انتظار می‌رود سرمایه‌گذاران با حمایت همه‌جانبه از سوی مسئولان شهرستان‌های مختلف در راستای راه‌اندازی مجموعه‌های فرآوری و صنایع تبدیلی قدم پیش بگذارند.

اژدری بیان کرد: 100 هزار تن انواع دانه‌های روغنی در طول سال در استان اردبیل تولید می‌شود که 30 هزار تن آن متعلق به شهرستان پارس‌آباد است و عملیات کشت و زرع در این منطقه در سال‌های اخیر رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس