Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ضیایی استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نماینده علمی ویروس کرونا در استان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که فرد بهبود یافته از کرونا تا چه زمانی می‌تواند ناقل باشد، گفت: ویروس کرونا بر حسب شدت بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به طور معمول افراد باید تا ۱۴ روز بعد از مثبت بودن نتیجه آزمایششان در مورد ویروس کرونا قرنطینه خانگی داشته باشند؛ چرا که بیماری از طریق ذرات تنفسی تا ۱۴ روز و از طریق مدفوع تا ۲۱ روز قابل انتقال است.

ضیایی تصریح کرد: در صورتی که فرد با وجود علائم خفیف نیاز به بستری کردن نداشت و به سرعت بهبود یابد، معمولا یک هفته تا ۱۰ روز بعد از بهبود علائم می‌تواند به محل کار رود، اما اگر شخصی با علائم بستری شد باید حداقل ۱۴ روز در خانه بماند.

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: اگر علائم تنفسی، سرفه و تنگی نفس در فردی ادامه دارد، می‌تواند تا ۲۱ روز این فرد انتقال دهنده بیماری باشد و باید در این مدت استراحت و قرنطینه در خانه را داشته باشد.

ضیایی اظهار کرد: توصیه می‌شود افرادی که مدت زمان قرنطینگی آن‌ها تمام می‌شود، حتما به مدت یک هفته تا ۱۰ روز از ماسک استفاده کنند به خصوص زمانی که به دیدار بزرگان خانواده یا کسانی که ریز فاکتور دارند، می‌روند حتما آن را جدی بگیرند تا باعث انتقال بیماری نشوند.

تنها زمانی بیماران مبتلا به ویروس کرونا را می‌توان به عنوان افراد بهبود یافته معرفی کرد که حداقل به مدت سه روز تب، مشکلات تنفسی اعم از سرفه، تنگی نفس عطسه و هیچ گونه علائمی از از این قبیل در ریه‌های خود نداشته باشند.

متخصصان نتوانسته اند تا کنون به نتیجه اثبات شده در مورد اینکه آیا ویروس کرونا می‌تواند افراد بهبود یافته را مجدد مبتلا سازد یا خیر؟ برسند. با این حال بهترین گزینه این است که به مدت ۲ هفته در حالت قرنطینگی بمانید و از خانه خارج نشوید تا بیماری به صورت کامل از بدن شما خارج شود. متاسفانه بسیاری از افراد بعد از بهبود یافتگی به سرعت از خانه خارج شده و در محل کار حاضر می‌شوند، اما باید دانست که این کار تنها باعث طولانی‌تر شده زنجیره انتقال ویروس خواهد شد و می‌تواند افراد بی گناه دیگر را به کرونا مبتلا سازد.

بیشتر بخوانید: ماسک های دست دوز را با این روش تولید کنید/ میوه‌ای که به تنهایی یک آنتی‌هیستامین کامل است/ ویروس کرونا؛ چگونه پوست دست را از خشک شدن نجات دهیم؟

بیشتر بخوانید: لغو بازگشت دانشجویان مقیم سایر کشور‌ها به ایران/ بیش از ۶۳ شهید سلامت در خط مقدم مقابله با کرونا

بیشتر بخوانید: شکست انحصار آمریکا با تولید فاکتور هشت نوترکیب/ صرفه جویی یک میلیارد دلاری با ساخت داروی «سافاکتو AF»

بیشتر بخوانید: کاهش ۱۵۰۰ میلیاردی درآمد بیمارستان‌ها در بحران کرونا/ فعالیت ۱۱۷ آزمایشگاه تشخیص کووید ۱۹ در کشور

بیشتر بخوانید: تولید انبوه تست‌های سرولوژیک تشخیص کرونا از هفته آینده/ ساخت ماهانه ۹۰۰ دستگاه ونتیلاتور برای تنفس بیماران کرونایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس بیشتر بخوانید بهبود یافته ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور