Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین میرزایی شامگاه شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان افزود: این پروژه‌ها بر اساس اسناد بالادستی به‌ویژه قانون برنامه ششم توسعه و سند آمایش سرزمینی استان، گزینش شده و مشارکت دستگاه‌ها نیز نقش به‌سزایی در این گزینش‌ها داشت.

وی اظهار داشت: نخستین جلسه کارگروه جهش تولید استان زنجان به دستور استاندار در سوم فروردین سال جاری تشکیل شد و زنجان، اولین استانی است که این کارگروه را تشکیل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی خاطرنشان کرد: در ادامه نیز ستاد برنامه‌ریزی و راهبردی جهش تولید از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد که بر این اساس مقرر شده پروژه‌ها و برنامه‌های نهایی تمام استان‌ها برای تحقق جهش تولید به سازمان برنامه و بودجه ارسال شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: این استان بیش از یک هزار و ۱۰۰ پروژه نیمه‌تمام داشت که با تلاش‌های صورت‌گرفته به ۹۲۷ مورد کاهش یافته و اولویت در تدوین نقشه راه جهش تولید نیز پایان پروژه‌های نیمه‌تمام است.

وی اظهار داشت: در خصوص واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی نیز هنوز بخش خصوصی، رغبتی به این موضوع نشان نداده است.

میرزایی خاطرنشان کرد: جذب اعتبارات از محل تبصره ۱۹ قانون بودجه نیز کمک زیادی به اتمام پروژه‌ها در استان می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان نیز گفت: رغبت نداشتن بخش خصوصی برای پذیرش پروژه‌ها در استان آسیب‌شناسی شود.

حجت‌الاسلام علی خاتمی اظهار داشت: نقشه راهی در سال گذشته برای مدیران استان تعیین شده بود که لازم است میزان، کیفیت انجام و نتایج آن‌ها بررسی و ارزیابی شود.

وی با تاکید بر اولویت‌بندی پروژه‌های نقشه راه جهش تولید استان، خاطرنشان کرد: اولویت با آن‌هایی باشد که به نتیجه می‌رسند زیرا پروژه‌های بسیاری از سال‌های گذشته باقی مانده که هر سال تکرار می‌شوند.

خاتمی افزود: در صورت آغاز پروژه جدید نیز ۲ نکته باید مورد توجه باشد؛ اول اینکه پروژه جدید، مکمل و حلقه تکمیلی پروژه‌های قبلی باشد و دوم اینکه پروژه‌هایی آغاز شوند که میزان اشتغال بالایی ایجاد می‌کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز گفت: ۱۶ مورد از پروژه‌های نهایی مربوط به بخش صنعت، معدن و تجارت است هر چند شمار پروژه‌های پیشنهادی، بیشتر بود اما به دلیل محدودیت، مجبور به انتخاب ۱۶ پروژه برای فاز اول نقشه راه شدیم.

ناصر فغفوری با بیان اینکه علاوه بر پروژه‌ها چند طرح نیز در راستای کمک به جهش تولید، مورد نظر این سازمان است، اظهار داشت: این طرح‌ها شامل اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی، راه‌اندازی واحدهای نیمه‌تمام با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی با ارائه تسهیلات سرمایه ثابت و احیای واحدهای تعطیل است.

وی خاطرنشان کرد: از ۱۰ واحد تولیدی تعطیل که بیش از ۱۰۰ نفر در آن‌ها اشتغال داشتند ۶ مورد در سال گذشته احیا شده و به چرخه تولید بازگشتند و اکنون تنها چهار واحد تولیدی تعطیل در استان وجود دارد که در زمان حیات خود بیش از ۱۰۰ نفر اشتغال داشتند.

فغفوری تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری هیچ واحد تعطیل که در زمان فعالیت خود بیش از ۱۰۰ نفر نیرو داشت، وجود نداشته باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز گفت: ۱۴ پروژه در نقشه راه جهش تولید به توسعه بخش کشاورزی اختصاص داده شده است.

جواد تاراسی اظهار داشت: نسبت به زنجیره‌ها حساس هستیم تا زنجیره‌های تولید در استان را توسعه دهیم.

وی افزود: هم‌اکنون سه زنجیره مرغ و یک زنجیره بوقلمون در استان داریم که اولین زنجیره بوقلمون کشور است.

برچسب‌ها جهش تولید اقتصاد مقاومتی زنجان آسیب ها پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید اقتصاد مقاومتی زنجان آسیب ها جهش تولید اقتصاد مقاومتی زنجان آسیب ها نقشه راه جهش تولید رییس سازمان استان زنجان نیمه تمام پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی، با اشاره به بازدیدهای خود از محورهای ارتباطی استان، اظهار کرد: باید هرچه سریع‌تر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن بالا می‌رود، اقدام کنیم.

وی در پاسخ به خواسته امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی قول داد رام‌های جدیدی به شبکه ریلی استان اضافه شود.

وی با اشاره به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشورهای همسایه در قالب پروژه ایران راه، ادامه داد: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی بکار گیریم.

بذرپاش با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان دستور لازم داده شده است، گفت: شریک کار این آزادراه، یکی از بانک‌های کشور است که به خاطر دلایلی، اهتمام روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون، اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

وزیر راه و شهرسازی بر لزوم حضور مدیران بر سر پروژه‌ها تاکید کرد و افزود: حضور بر سر پروژه‌ها، بازدارنده است.

کد خبر 6089359

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • پیش بینی وزش شدید باد در زنجان
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • پیش بینی وزش باد در مناطق مختلف استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه