Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم روان‌شناس حوزه کودک گفت: والدین باید درباره این ویروس با توجه به سن کودکان توضیح شفاف و علمی ارائه دهند و با کودک به گفت و گو بپردازند تا اخبار دروغ را از ذهن کودک بیرون کنند، همچنین لازم است والدین در این ایام بیشتر به از قبل به کودکان عشق بورزند.

میترا ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا در خصوص نحوه برخورد با کودکان در ایام شیوع ویروس کرونا بیان کرد: یک اشتباه بزرگ والدین در تربیت کودکان این است که این حق طبیعی کودک را که باید از اتفاقات جهان باخبرباشد را از او پنهان می کنند یا دروغ میگویند و برخی اوقات افراط می کنند و سبب ترس کودک می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص نحوه اطلاع رسانی والدین به کودکان در مورد بیماری کرونا تصریح کرد: والدین باید درباره این ویروس با توجه به سن کودکان توضیح شفاف و علمی ارائه دهند و با کودک به گفت و گو بپردازند تا اخبار دروغ را از ذهن کودک بیرون کنند، همچنین لازم است والدین در این ایام بیشتر به از قبل به کودکان عشق بورزند.

وی عنوان کرد: توضیحی که درباره ویروس کرونا به کودک ارائه میشود باید سبب آرامش در کودک شود و او را در مورد رفتارهای مقابله ای با ویروس از جمله در خانه ماندن و روبوسی نکردن قانع کرد.

ابراهیمی در ادامه افزود: مرحله بعد از اطلاعات راجع به ماهیت این ویروس، آموزش های بهداشتی به کودک نظیر شستن دست ها و استفاده از ماسک و دستکش است.

این روان شناس حوزه کودک با بیان اینکه باید ترس کودکان در مورد این بیماری را کنترل کرد، گفت: از کودک بخواهید از احساساتش نسبت به این ویروس باشما صحبت کند که این امر سبب تشویق کودک به بیان احساساتش می شود که مسئله بسیار مهمی است.

وی در خصوص نحوه توضیح والدین به کودکان در مورد ویروس کرونا عنوان کرد: تا حد بسیار زیادی احساسات کودک نسبت به این بیماری به رفتار و اطلاعات بزرگسالان بستگی دارد.

وی هچنین عنوان کرد: قرار نیست به کودک در مورد خطرات این بیماری دروغ بگوییم صرفا باید به کودکان قوت قلب بدهیم و سعی کنیم مانند خلبانی باشیم که در مواجهه با مشکلات با آرامش به مسافران پیغامی را میرساند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه کودکان بیشتر از آنچه گمان می کنید هوشیار هستند، افزود: والدین باید نگران آثار اخبار باشند و لازم نیست تمام اخبار مربوط به این ویروس در خانه گفته شود.

این روان‌شناس بالینی تصریح کرد: کودکان در ابن ایام در حال پشت سر گذاشتن یک بحران هستند و احساسات مختلفی را از جمله اضطراب، پرخاش، ترس و غیره را تجربه می کنند که در این حالت باید والدین این احوال را بپذیرند و کنترل کنند.

ابراهیمی با بیان اینکه روان سالم کودک، نیازمند روان سالم والدین است، افزود: والدین نیز برای بالارفتن سلامتی روان خود بهتر است از یکسری تکنیک های رفتاری و یوگا و ورزش بهره گیرند.

وی در خصوص ارائه راهکار برای کاهش اضطراب و تنش‌های کودکان در این ایام خاطر نشان کرد: یکی از این موارد داشتن یک برنامه منظم، منعطف و مشارکتی است مانند بازی کردن، تماشای خانوادگی فیلم یا آشپزی مشارکتی و ازاین قبیل فعالیت ها که آنچه در تمام این فعالیت ها حائز اهمیت خواهد بود، وقت گذراندن کودک با والد است.

ابراهیمی با تاکید بر داشتن برنامه منسجم برای کودکان عنوان کرد: همین امر سبب سرگرم شدن کودک و جلوگیری از بطالت زمان و کلافگی وی خواهد شد.

این روان شناس کودک بیان کرد: دوستان کودک برای وی اهمیت زیادی دارند و خانواده ها باید امکان تماس غیر حضوری کودک با دوستانش را برای وی فراهم سازند تا کودک متوجه شرایط مشابه خود با دوستانش شود که همین اقدام سبب کاهش استرس و افزایش حس امنیت کودک می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه: سعی کنید کودکان در معرض اخبار قرار نگیرند، گفت: این اتفاق سبب افزایش اضطراب کودکان می شود و حتی تاثیر منفی بر بزرگسالان دارد.

ابراهیمی اظهار کرد: ایجاد فضای مثبت در خانه بسیار تاثیر خوبی بر تعامل کودک با والدین دارد که سبب خوشحالی بیشتر کودک در این ایام می شود.

وی در پایان با اشاره به اهمیت خواب مناسب کودکان در این دوران عنوان کرد: والدین برای خواب کودک ساعت مشخصی را تعریف کنند و قبل از خواب برای کودک فضای امنی را از طریق داستان گفتن یا ماساژ ایجاد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه قم کروناویروس کودک روان شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • رابطه عاشقانه در خیابان گاندی به خون کشیده شد/ قاتل اعتراف کرد
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود