Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دیوان محاسبات کشور معتقد است باید این تخصیص ارز‌ها به افراد تعیین تکلیف بشود تا مشخص شود چه کسانی ارز ۴۲۰۰ دریافت کرده و چه مقدار کالا به کشور وارد شده است.

محمد حسن نژاد نماینده و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: در مسئله گزارش دیوان محاسبات کشور درباره ارز‌های ۴۲۰۰ باید گفت هم دولت درست می‌گوید و هم دیوان محاسبات؛ اما سوالی که مطرح می‌شود این است که این پول کجا هزینه شده است؟
وی با اشاره به گم شدن دلار‌های ۴۲۰۰ تومانی ادامه داد: اینکه دولت می‌گوید این پول‌ها گم نشده؛ حرف درستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یعنی می‌گوید لیست تخصیص ارز ۴۲۰۰ به افراد را دارد و اگر کالایی وارد نکرده باشند می‌توانند از طریق قوه قضاییه به این کلاهبرداری‌ها رسیدگی کنند.
حسن نژاد گفت: دولت ادعا می‌کند که ۴.۸ میلیارد دلار گم نشده بلکه صرف خرید کالا برای کشور شده است و می‌گوید اگر این کالا‌ها وارد کشور نشده دلایلی دارد که یکی از آن‌ها تحریم هاست.
وی افزود: از سوی دیگر دیوان محاسبات کشور معتقد است باید این تخصیص ارز‌ها به افراد تعیین تکلیف بشود و مشخص بشود چه کسانی ارز ۴۲۰۰ دریافت کرده است و چه مقدار کالا به کشور وارد شده است.
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: این توجیهات دولت قابل قبول است، اما این چند دستگی صحبت‌ها در بین مسئولین برای مردم ابهامی ایجاد کرده است که باید هم از طرف دولت و هم از طرف دیوان محاسبات کشور برطرف بشود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا گزارش دیوان محاسبات در مجلس دیر قرائت شده است؟ گفت: گزارش دیوان محاسبات باید در زمان رسیدگی بودجه در مجلس ارائه می‌شد حالا این اتفاق نیفتاده است و شاید دیوان محاسبات دلایل خود را دارد.
حسن نژاد در پایان تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس در این هفته جلسه‌ای خواهد داشت و گزارش تفریغ بودجه ۹۷ را در دستور کار خود دارد و همچنین دلایل دولت درباره غلط بودن اطلاعات این گزارش هم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی دیوان محاسبات کشور دولت ارز4200تومانی تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور اقتصادی مجلس حسن نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات

معاون راهبردی و تنظیم بازار رگولاتوری گفت مشترکین درصورتی می‌توانند از اینترنت فیبرنوری استفاده کنند که در سایت اصلی اپراتورها ثبت اولیه را انجام داده باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی روحانی نژاد، معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص نحوه دریافت خدمات از سامانه iranfttx و اینترنت فیبر نوری اظهار کرد: این سایت به مشترکین اعلام می‌کند که کدام مناطق و محلات فیبرکشی شده است.

روحانی نژاد ادامه داد: اگر اینترنت بر بستر فیبر می‌خواهید باید به پرتابل اپراتور مورد نظر بروید، مبلغ اولیه را پرداخت کنید در این صورت اپراتور موظف است در صورت طی شدن این فرایند ظرف ۳۰ روز خدمات اتصال فیبر را برای کاربران انجام دهد.

وی افزود: اگر اپراتور از ارائه خدمات طی ۳۰ روز خودداری کرد در این صورت باید در سامانه ۱۹۵ شکایت کنند، پس از اعلام شکایت ما طرف حساب اپراتور خواهیم بود.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد: زمانی مشترک به ۱۹۵ مراجعه می‌کند که اپراتور به تعهد خود عمل نکرده باشد در این صورت رگولاتور به موضوع ورود می‌کند و علاوه بر جریمه اپراتور خدمات مورد نیاز به درخواست کننده ارائه خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی مشترکین همچنان گلایه‌مند از عدم دریافت خدمات هستند، تصریح کرد: این موضوع با اپراتورهای خدمات دهنده فیبرنوری مطرح شده است، بسیاری از نمونه‌ها حکایت از این دارد که مشترکین نیز کم لطف بوده‌اند.

روحانی نژاد ادامه داد: اپراتورها مستنداتی ارائه کردند که نشان می‌دهد یک مشترک در گذشته درخواست خود را بدون پرداخت هزینه ثبت کرده است، اپراتور بر اساس نیاز مشترک فیبر را تا درب منزل آورده ولی مشترک لحظه آخر با دلایل مختلف اعم از اینکه ملک اجاره است یا از درخواست خود پشیمان شده‌ایم.

روحانی نژاد اضافه کرد: مصوبه می‌گوید مشترک پس از ثبت درخواست ابتدا باید پرداخت اولیه خود را انجام دهد تا اپراتور این اطمینان را داشته باشد که این مشترک حقیقی است و در مراحل بعد موظف به ارائه خدمات خواهد بود.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است اپراتوری به مشترکین اعلام کند تا پوشش‌دهی یک منطقه کامل نشود به سایر مشترکین نیز خدمات اینترنت بر بستر فیبر ارائه نخواهم کرد، گفت: این ادبیات در گذشته مورد استفاده مخابرات بود، در گذشته سیستم نجما وجود داشت که مدل تجمیعی بود یعنی به طور مثال در یک مجتمع حداقل ۱۰ واحد درخواست بدهند که برای من صرفه داشته باشد و بعد خدمات ارائه دهم.

روحانی نژاد ادامه داد: اپراتورهای دیگر اما چنین رویه‌ای ندارند زیرا برای همه مراحل کار هزینه می‌کنند و یک مشترک هم برای آنها ارزشمند است در نتیجه به همه درخواست‌ها در اولین فرصت پاسخ می‌دهند.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار کرد: البته هفته گذشته پروانه مخابرات بعد از مدتها به آنها داده شده و تاکید کرده‌ایم که پس از دریافت پروانه موظف هستند مثل بقیه اپراتورها ظرف ۳۰ روز به تک تک متقاضیان خدمات ارائه کنند در غیر این صورت به کمیته تخلفات خواهند رفت.

روحانی نژاد خاطرنشان کرد: مشترکین باید دقت کنند که حتماً در منطقه سبز پوشش قرار گرفته باشند تا درخواست آنها اجرایی شود.

کد خبر 748748

دیگر خبرها

  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول