Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@08:31:55 GMT

اختتامیه جشنواره ادبی خاتم به‌طور مجازی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۰۶۴۹

اختتامیه جشنواره ادبی خاتم به‌طور مجازی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر اشعری رئیس جشنواره ادبی خاتم درباره برگزاری این‌رویداد در سال جاری گفت: در پنجمین دوره جشنواره خاتم از میان ۴۹۵ اثر رسیده در این دوره، ۲۶۲ اثر در بخش بزرگسال، ۲۱۵ اثر در بخش کودک و نوجوان و ۱۸ اثر در بخش بین‌الملل به دبیرخانه جشنواره رسید.

وی افزود: از میان این‌آثار در مرحله اول داوری ۶۵ اثر در بخش بزرگسال، ۲۰ اثر در بخش کودک و نوجوان و ۵ اثر در بخش بینالمللی به مرحله نهایی راه یافتند، در بخش بزرگسال استان‌های تهران و قم به ترتیب با ۳۸ و ۲۶ اثر بیشترین عنوان ارسالی را داشته و استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، فارس، کرمان، یزد، اردبیل و قزوین حضور چشمگیری در این بخش از جشنواره داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جشنواره خاتم ادامه داد: در بخش کودک و نوجوان، استان‌های آذربایجان غربی، اصفهان و همدان به ترتیب با ۴۵، ۲۰ و ۱۷ اثر بیشترین عنوان ارسالی را داشته و استان‌های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، کرمان و تهران نیز حضور چشمگیری در این بخش جشنواره داشته‌اند.

اشعری گفت: در بخش بین‌المللی نیز بیشترین اثر از کشور امارات متحده عربی و کشورهای لبنان، عراق و سوریه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. در این‌دوره ۷۰ درصد نویسندگان بخش بزرگسال و ۸۰ درصد نویسندگان بخش کودک و نوجوان برای نخستین‌بار در جشنواره شرکت کرده‌اند.

وی گفت: همچنین ۶۰ درصد آثار بخش کودک و نوجوان، توسط افراد دارای سن ۹ تا ۱۶ سال نوشته‌ شده‌اند. باتوجه به دستورالعمل‌های بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کرونا، آئین اختتامیه جشنواره پنجم ساعت ۱۱ صبح روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت، همزمان با سالروز معراج پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) بدون حضور شرکت کنندگان در جشنواره و سایر میهمانان در دفتر نشر فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود و مراسم مستقیماً از طریق برخی شبکه‌های اجتماعی پخش خواهد شد.

کد خبر 4903954 حمید نورشمسی

منبع: مهر

کلیدواژه: ادبیات حضرت محمد ص ویروس کرونا کتاب و کتابخوانی خبرگزاری مهر ادبیات رایزنی فرهنگی گردشگری حسن انوشه شیوع کرونا ادبیات جهان موزه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درگذشت چهره ها نویسنده جهانی میراث فرهنگی بخش کودک و نوجوان بخش بزرگسال اثر در بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند

دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه افزود: گاهی والدین عکس‌هایی را که با سونوگرافی از جنین گرفته‌اند، در پیج اینستاگرام می‌گذارند و بعد هم که به دنیا می‌آید و نوزاد می‌شود، عکس‌های نوزادی را در آن پیج می‌گذارند.

وی ادامه داد: در این شرایط با یک کودک نسل آلفا مواجه هستیم که در پیج اینستاگرام که والدینش قبل از به دنیا آمدنش برایش ساخته‌اند، عکس‌های جنینی (سونوگرافی) منتشر شده و هنگامیکه از قالب جنین به نوزاد تبدیل می‌شود، عکس‌های نوزادی او را می‌گذارند و بعد این کودک در حین رشد و هنگامی که به سن عقل می‌رسد، متوجه می‌شود که پیجی دارد و تصاویری از او در پیج کودک وجود دارد. اینجا بحث حقوق فردی پیش می‌آید یعنی والدین به گونه‌ای یا یکی از آنها، حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.

آلفایی‌ها تعامل با دیگران را از سن خیلی پایین از طریق فضای مجازی یاد می‌گیرند

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انسانی که به عنوان جنین شکل گرفته و از هیچ جا خبر ندارد و نمی‌داند پیجی برای او تشکیل شده است، ممکن است در آینده راضی به اطلاعاتی که در او در پیجی به نام خودش منتشر کرده‌اند نباشد. حریمی برای کودک بوده که اکنون والدین یا یکی از آنها، این حریم را شکسته و برخی اطلاعات تصویری، صوتی و سایر انواع اطلاعات را در فضای مجازی منتشر شده و در دسترس قرار گرفته است.

خرازی‌ها تصریح کرد: البته برعکس آن هم است یعنی ممکن است هنگامی که کودک بزرگتر شد و متوجه فضای مجازی شد، خیلی هم از این قضیه و اینکه پیش از به دنیا آمدنش، والدینش او را به جهانیان شناسانده‌اند، خوشحال شود.

وی ادامه داد: البته مسائل مربوط به نسل آلفا صرفا پیج اینستاگرام نیست، مسائل دیگری هم وجود دارد به طورمثال هنگامیکه مغز کودک کم کم رو به تکامل می‌رود و این مغز رشد مناسب خود را طی می‌کند، کودک ممکن است در مراحل مختلف از تکامل مغزی، تعامل کردن با دیگران از طریق فضای مجازی را خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، در سن خیلی پایین یاد بگیرد و نحوه تعامل او با دیگران تحت تاثیر قرار بگیرد.

نسل آلفا، کودکانی هستند که در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۲ شمسی -به میلادی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴- متولد شده‌اند یعنی کودکانی که کمتر از ۱۵ سال دارند؛ این امر به آن معنا است که کودکانی که امروز متولد می‌شوند بخشی از نسل آلفا محسوب خواهند شد. این نسل به دلیل بزرگ شدن با فناوری‌های پیشرفته و رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار