Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@07:40:01 GMT

رشد ۶.۲درصدی جمع آوری پسماند خشک در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۰۶۸۸

رشد ۶.۲درصدی جمع آوری پسماند خشک در سال ۹۸

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از رشد حدود ۶.۳ درصدی جمع‌آوری پسماند خشک در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ خبر داد.

محمد صادقی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آمارهای مربوط به جمع آوری پسماند خشک در سال‌های ۹۷ و ۹۸، مجموع پسماند خشک جمع‌آوری شده در سال ۹۸ رقمی حدود ۲۲ هزار و ۶۳۰ تن و مجموع پسماند خشک جمع‌آوری شده در سال ۹۷، حدود ۲۱هزار و ۲۹۷ تن بوده است که مقایسه این آمارها، افزایشی معادل ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد در جمع‌آوری پسماندهای خشک شهر اصفهان را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به کاهش پسماند ورودی به کارخانه پردازش پسماند و تولید کود آلی نسبت به سال گذشته، افزود: بر مبنای همین آمار میزان پسماند ورودی به کارخانه که عمدتاً شامل پسماند تر است، در سال گذشته حدود ۳۲۷ هزار و ۹۳۲ تن بوده در حالی که آمارهای سال ۹۷، معادل ۳۵۲ هزار و ۴۷۷تن بوده است.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان ادامه داد: بر این اساس می توان گفت میزان پسماند ورودی به کارخانه حدود ۴.۱۲ درصد کاهش یافته که بیانگر کاهش تولید پسماند توسط شهروندان به دلایل مختلف شامل ارتقای فرهنگی، شرایط اقتصادی، معیشتی و ... است.

وی با اشاره به نرخ رشد آمار تولید کود در کارخانه به عنوان ماحصل مدیریت پسماندهای تر، گفت: در سال ۹۷ میزان تولید کود ۰.۶ و ۰.۸، حدود ۳۲ هزار و ۲۰۳ تن بوده که این عدد در سال گذشته به حدود ۴۶ هزار و ۲۱۵تن رسیده و افزایشی معادل ۴۳.۵درصد را نشان می‌دهد.

صادقی این تغییرات مثبت را در بهبود کیفیت مدیریت پسماند و بهبود شرایط زیست محیطی موثر دانست و افزود: کاهش پسماند ورودی به کارخانه در طول سال ۹۸ در راستای تحقق سطوح متعالی هرم استراتژیک مدیریت پسماند شامل اجتناب و کاهش صورت گرفته و تاثیرات ارزشمندی از جمله کاهش ورود پسماند به محیط زیست، کاهش دفن پسماند و جلوگیری از ضررهای اقتصادی را به همراه دارد.

وی با اشاره به افزایش آمار جمع آوری پسماندهای خشک، اظهار کرد: این افزایش نیز نشانگر افزایش سطح مشارکت شهروندان در حوزه جداسازی پسماند خشک و تحویل آن به عوامل مجاز جمع آوری پسماند خشک است که بخشی از این افزایش متأثر از فعالیت های آموزشی و آگاه‌سازی شهروندان و بخش دیگر نیز تحت تأثیر اقدامات نظارتی و کنترلی برای منع فعالیت عوامل غیرمجاز و جمع‌آوری پسماند در چارچوب استاندارد است.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان خواستار تداوم همکاری شهروندان با سازمان در حوزه‌های مختلف شد و تأکید کرد: اگر چه در شرایط فعلی و با توجه به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، موقتاً فعالیت ایستگاه‌های بازیافت و خودروهای جمع‌آوری پسماند خشک تعطیل شده است، اما شهروندان همچنان باید در حوزه تفکیک از مبدأ، اجتناب از تولید و کاهش میزان پسماند فعال باشند و با کاهش میزان پسماندها و مدیریت گروه‌های مختلف پسماند در منزل، گامی ارزشمند در جهت بهبود وضعیت زیست محیطی شهر بردارند.

کد خبر 419499

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان بازیافت شهرداری اصفهان کرونا در اصفهان کلانشهر شهر ویروس کرونا کرونا ویروس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جمع آوری پسماند خشک مدیریت پسماند میزان پسماند تن بوده سال ۹۸ سال ۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام عملیات بهسازی بلاک ساقه – باغیک قم

غلامحسین دباغ در حاشیه بازدید از پروژه بهسازی بلاک ساقه- باغیک ایمنی را یکی از اولویت‌های مهم در راه آهن کشور دانست و گفت: این مسیر حدود ۱۹ کیلومتری با عنایت به خط مشی مدیران راه آهن مبنی بر ارتقای ایمنی، بهسازی شده است.

مدیرکل راه آهن قم کاهش هزینه‌های نگهداری خطوط، حذف تقلیل سرعت‌های بلند مدت و افزایش بهره وری را از مزیت‌های مهم این طرح بیان کرد.

دباغ با بیان اینکه در فرآیند بهسازی این طرح، ۲ کارگاه شامل دو دستگاه سرند به همراه سایر ماشین آلات مکانیزه ریلی به صورت مداوم فعال بوده گفت: همین امر موجب استفاده حداکثری از زمان مسدودی واگذار شده و کاهش مدت زمان اتمام طرح شد.

 مدیرکل راه آهن قم یادآورشد: در سال‌های اخیر، حدود ۱۳۲ کیلومتر خط در راه آهن قم مورد بهسازی قرار گرفته که در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • اتمام عملیات بهسازی بلاک ساقه – باغیک قم
  • (ویدئو) چین برای اولین بار کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی