Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیر یک شرکت دانش‌بنیان با اعلام اینکه از ابتدای تولید تا به امروز ۴۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب تولید کرده است، گفت: پس از یک ماه عرضه بازار از محصول اشباع شده است به همین جهت تولید ما به روزانه ۵۰۰۰ بطری ۲۵۰ سی‌سی کاهش پیدا کرده است.

محسن حاتمی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اوایل اسفند ماه به تمامی شرکت‌های آرایشی بهداشتی و دارویی اعلام شد که در صورت تمایل می‌توانند محلول ضدعفونی کننده تولید کنند، به همین جهت درخواست دریافت مجوز موقت را در تاریخ دوم اسفند ماه برای تولید دو محصول محلولی با پایه الکلی و بدون الکل ثبت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کمتر از یک هفته مجوز تولید محلول ضدعفونی‌کننده با پایه الکل صادر شد ولی برای اعطای مجوز تولید محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب مقاومت صورت گرفت و پس از بی‌نتیجه ماندن صحبت‌ها با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، در نهایت به سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین مراجعه کرده و مدارک و تحقیقات علمی خود در خصوص تولید محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب را ارائه کردیم و در نهایت به دلیل دیدگاه مثبت وی به فناوری مورد نظر با صدور مجوز موافقت شد.

این تولیدکننده تصریح کرد: البته دو هفته پیش از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت نامه‌ای به معاونت‌های غذا و داروی استان‌ها مبنی بر صدور مجوز یک روزه برای درخواست‌کنندگان تولید محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب ارسال شده است که این جای بسی خوشحالی دارد.

وی اشاره کرد: ماه گذشته در پی دریافت مجوز تولید محلول ضدعفونی‌کننده با پایه الکل ۱۰۰۰ لیتر الکل برای تولید این محلول به ما اختصاص داده شد؛ پس از تهیه ملزومات تولید متأسفانه در پی تخصیص الکل توسط سازمان صمت، سهمیه دریافت نکرده و تولید متوقف شد؛ به همین علت  ۲۵ میلیون تومان ملزومات روی دست ما مانده و به جای سود ضرر کردیم.

حاتمی تشریح کرد: در حال حاضر مشغول تولید محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب هستیم و می‌توان گفت که پس از یک ماه بازار از محصول اشباع شده است به همین جهت تولید ما به روزانه ۵۰۰۰ بطری ۲۵۰ سی‌سی کاهش پیدا کرده است. از ابتدای تولید تا به امروز ۴۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب و ۱۰۰۰ لیتر محلول ضدعفونی‌کننده با پایه الکل در این شرکت تولید شده است.

وی بیان کرد: بر اساس ضوابط موجود با شرکت‌های پخش تفاهم‌نامه منعقد شده و محصول برای عرضه در بازار استان در اختیار آنان قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که گردش مالی تولید محلول ضدعفونی‌کننده بالا نیست و شرکت‌های پخش چک‌های سه ماهه به تولیدکنندگان می‌دهند.

این تولیدکننده در خصوص هزینه راه‌اندازی خطوط تشریح کرد: این شرکت دانش بنیان یک شرکت آرایشی بهداشتی و دارویی است که بالغ بر ۲ میلیارد تومان تجهیزات دارد و برای تغییر خطوط ۴۰ میلیون تومان هزینه کرده و محلول ضدعفونی‌کننده تولید کردیم؛ دلیل پایین بودن هزینه راه‌اندازی خطوط مهیا بودن زیرساخت‌ها در این شرکت بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مواد ضدعفونی کننده لیتر محلول ضدعفونی پایه الکل دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید