Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماری های عفونی و غیرعفونی از سالهای دور در همه جهان رخ می داد و ویروس کووید ۱۹ قطعا آخرین نیست فراگیر در عصر تکنولوژی های نوین در سطح جهانی است که علاوه بر در معرض خطر قراردادن سلامت جامعه جهانی به اقتصاد کشورها نیز لطمات فراوانی وارده کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس،  ارائه راهکارهایی برای تامین سلامت بیشتر مردم و قطع کردن زنجیره شیوع سریع و گسترده این بیماری از جمله پارامترهایی است که ایران نیز به طور جدی به آن پرداخته و تمام سازمانهای حقوقی و حقیقی نیز به دنبال عملیاتی کردن آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرنطینه خانگی ، تنها و آخرین فرصت حذف کرونا

با توجه به سرعت شیوع و گستردگی انتقال بیماری کرونا در ایران، در حال حاضر تنها «قرنطینه خانگی» بعنوان تنها و شاید آخرین راهکار در شرایط نسبتاَ عادی اعلام شده است که فقط با همکاری جدی مردم می تواند این میهمان ناخوانده را بدون میزبان گذاشته و از مرزهای کشورمان خارج و نابود سازد.

بانک سرمایه نیز با وجود مراجعه مخاطبان بسیار به شکل حضوری،  در صدد این بوده است که علاوه بر حفظ ایمنی کارکنان خود، در پروسه اجرای طرح «قرنطینه خانگی» و پاره کردن زنجیره انتقال «کرونا» نقشی جدی ایفاء کند.

در این راستا حضور نوبتی کارکنان بانک در محل شعب،  در اختیار گذاشتن تجهیزات مراقبتی مانند ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و ... برای کارکنان و ... از جمله اقدامات اولیه‌ای بود که بانک نسبت به اجرای آن اهتمام ورزید.

کاهش ساعات کار بانک سرمایه

این گزارش می افزاید؛ حسب اعلام استانداری تهران در خصوص کاهش ساعت کار بانک‌های استان به‌منظور مقابله با شیوع بیماری کرونا، بدین‌وسیله ساعت کار شعب و ستاد بانک سرمایه در استان تهران از روز شنبه مورخ 17‏/12‏/1398 به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

ممنوعیت تبادل وجوه نقد در بانک سرمایه

فراهم آوردن بستری جهت انجام عملیات بانکی از طریق برنامه های موبایلی و دیجیتالی و.... نیز از موارد دیگری به شمار می آید که بانک سرمایه با بهره گیری از جدیدترین پتانسیلهای نوین بانکداری نوین نسبت به آن اقدام ورزید تا زمینه انتقال ویروس کرونا به دلیل نیاز به خروج مردم از منزل جهت انجام عملیات بانکی را کاهش دهد.

افزایش سقف انتقال وجوه نقد به ۵۰ میلیون ریال در شبانه روز

تبادل وجه نقد و انتقال سریع ویروس کرونا از این طریق،  یکی از مواردی است که از سوی ستاد مبارزه با کرونا در بسیاری از اماکن ممنوع اعلام شد.

 بانک سرمایه نیز در در راستای اجرای این پروتکل از رد و بدل کردن وجوه نقد در شعب خود خودداری کرده و با هدف  پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و کاهش مراجعات حضوری مشتریان به شعب بانک، سقف انتقال وجه کارت (شتابی و درون بانکی) از طریق درگاه‌های اینترنتی و خودپردازها را از مبلغ 30 میلیون ریال در هر شبانه‌روز به مبلغ 50 میلیون ریال (با سقف هر تراکنش 30 میلیون ریال)، و سقف برداشت نقدی درون بانکی را نیز از 2 میلیون ریال به 5 میلیون ریال افزایش داده است.

تمدید خودکار کارتهای بانکی منقضی شده بدون نیاز به مراجعه حضوری

این بانک در اقدامی دیگر، کارت‌های نقدی که انتهای اسفند سال 1398 منقضی می‌شوند را بدون نیاز به مراجعه مشتریان به شعب، تا 31 خرداد سال 1399 به‌طور خودکار تمدید کرده و تاریخ انقضای جدید به‌صورت پیامک برای مشتریان ارسال می‌گردد. مشتریانی که تاریخ انقضای کارت آنها به‌صورت خودکار تمدید شده‌است، باید در تراکنش‌های اینترنتی به جای ثبت تاریخ انقضای درج شده بر روی کارت، تاریخ انقضای جدید (۳۱ خرداد سال ۱۳۹۹) را در درگاه‌های پرداخت غیرحضوری وارد کنند.

تلاشگران نظام بانکی، شهدای جبهه مقابله با « کرونا»

حضور فعال پزشکان،‌ پرستاران و ... در جبهه مقابله با کرونا در روزهای اخیر که جان بسیاری از هموطن عزیزمان را با خطر مواجهه ساخته است،  زبان تقدیر و سپاس همگان از این عزیزان را ناتوان ساخته است.

در این میان، تلاشگران بانکی نیز از جمله افرادی هستند که به ویژه در روزهای پایانی سال با حضور در شعب بانکی در مواجهه با مراجعین، احتمال شیوع این بیماری در بین آنها افزایش یافته و متاسفانه تعدادی از این عزیزان از بین ما رفتند.

فرج اله قدمی، مدیرعامل بانک سرمایه، ضمن تقدیر از کلیه پرسنل و تلاشگران نظام بانکی، از ضایعه تاسف‌بار درگذشت تنی چند از همکاران بانکی در حین خدمت به مردم را به خانواده این عزیزان تسلیت گفته و ابراز امیدواری کرد تا در پرتو عنایت حق تعالی و مجاهدت های بی نظیر کادر درمانی کشور و رعایت جدی توصیه های بهداشتی از سوی یکایک هم وطنان ارجمند، به زودی شاهد ریشه کنی این بیماری از میهن عزیزمان باشیم.

«کرونا» فرصتی برای تبدیل توانمندی های بالقوه به بالفعل

شاید سایه سنگین «کرونا» در عین ایجاد مزاحمت برای فعالیتهای روزمره و اخلال در روند حرکت چرخ اقتصادی کشور، فرصتی باشد برای بهره گیری از خدمات الکترونیکی و عصر دیجیتال و به روز کردن داشته های خود در این زمینه تا بتوانیم پتانسیل های نهفته خود را به مرحله بالقوه برسانیم و فرصت اتصال مردم به شبکه های ارتباطی مشترک را ملموس تر سازیم و با حضور کمتر در مراکز دولتی و غیردولتی مشکلاتی چون آلودگی هوا، ترافیک، زیادی مصرف سوخت و ... را رفع کنیم.

توسعه مفاهیمی چون «سلامت الکترونیکی»، «آموزش از راه دور»، « خدمات الکترونیکی» و ... شاید رهآورد «کرونایی» باشد که به راحتی می توانیم آن را با در خانه ماندن و قرنطینه خانگی و از بین بردن حلقه های اتصال به زانو درآوریم و توسعه خدمات الکترونیکی و استفاده از قابلیتهای نهفته کشور را به یادگار از این دوران نزد خود باقی نگاه داریم.

گفتنی است کارشناسان بانک سرمایه در مرکز صدای سرمایه به شماره 4373-021 در تمامی ساعات شبانه روز و کلیه روزهای هفته آماده پاسخگوی به مشتریان ارجمند در این زمینه هستند.

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک سرمایه بانک بیماری سلامت قرنطینه خانگی تاریخ انقضای میلیون ریال بانک سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟