Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@09:59:34 GMT

مرمت عمارت «جنانی» با اولویت احیا و حفظ بنا در همدان

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۱۴۳۴

مرمت عمارت «جنانی» با اولویت احیا و حفظ بنا در همدان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زمانی صبح یکشنبه در کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان از تشکیل جلسه‌ای برای بررسی و حل مشکلات عمارت جنانی در نیمه نخست فروردین‌ماه امسال خبر داد و یادآور شد: این جلسه با حضور متولیان و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.

زمانی یادآور شد: قرار شد در مرمت بنای جنانی اولویت برنامه احیا و حفظ این بنا باشد و نیز در مرحله بعد، مالک طرحی را با نظر کارشناسان تهیه کند و پس از تأیید میراث فرهنگی، عملیات اجرایی طرح، آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در صورت ضرورت پیگیر این موضوع هستیم و مشکلی برای مرمت و احیای بنای جنانی وجود ندارد.

تأکید بر حفظ بناهای واجد ارزش در شهر همدان

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان هم در این جلسه با تأکید بر حفظ بناهای واجد ارزش در سطح شهر، گفت: در بودجه هم مطرح و بحث شد که مالکان واحدهای واجد ارزش تاریخی به مرمت و حفظ بناهای تاریخی خود اقدام کنند و اگر فرآیند تسهیلات بانکی خود را پیگیر باشند، علاوه بر تخفیف سود تسهیلات بانکی که دولت در اختیار آنها قرار می‌دهد مدیریت‌شهری نیز درصدی از سود را برای تشویق مالکان بپردازد؛ اما به جمع‌بندی نرسیدیم.

سید مسعود عسگریان افزود: برای حل مشکلات و حفظ بناهای تاریخی شهر باید دستگاه‌های متولی با هماهنگی هم تفاهم‌نامه‌ای کلی تنظیم و منعقد کنند و در این راستا شورای شهر و مدیریت‌شهری نیز مساعدت لازم را خواهند داشت.

عسگریان همچنین الگوپذیری از شهرهای موفق در امر ترمیم و مرمت و بناهای تاریخی را حائز اهمیت دانست و یادآور شد: برای این اقدامات، بودجه‌هایی نیز لحاظ شده که باید با همکاری هم در این زمینه، گام برداشت؛ زیرا برای جداره‌سازی محورهای واجد ارزش، بودجه پیش‌بینی کردیم که بررسی جداره بناهای تاریخی شهر که متعلق به مردم است با هزینه شهرداری نسبت به مرمت و بازسازی آنها اقدام شود و در خصوص تأمین بخشی از سود تسهیلات بانکی نیز می‌توان مساعدت‌های لازم را به عمل آورد.

وی همچنین گفت: باید در تعریف برنامه‌های مشخص حوزه گردشگری و حفظ بناهای واجد ارزش، برای بناهای تاریخی که در معابر اصلی و درجه یک قرار دارند تعریف مناسبی داشته باشیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا تسهیلات بانکی دستگاه های اجرایی سرمایه گذاری شورای شهر شهرداری بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بناهای تاریخی حفظ بناهای واجد ارزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم خاکی گفت: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسراهای ایرانی به ثبت جهانی رسید.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد، ادامه داد: باید هر چه سریع‌تر نسبت به این امر اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیزی هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز بیان کرد: بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یک بار به صورت کامل مرمت بنا انجام شود.

وی گفت: کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی در راستای حمایت از تولید ملی است.

کد خبر 6089688

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه ساماندهی می‌شود