Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، پژوهشگران "موسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان" (EPFL) سوئیس، دوربین مگاپیکسلی شمارش فوتون را بر اساس فناوری نسل جدید حسگر تصویر ابداع کرده‌اند. این دوربین جدید می‌تواند فوتون‌های نور را در سرعت‌های پیش‌بینی نشده، شناسایی کند و به پیشرفت فناوری‌هایی مانند واقعیت افزوده و لیدار در خودروهای خودران منجر شود که به تصویر سه‌بعدی نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"ادوردو چاربن" (Edoardo Charbon)، از پژوهشگران این پروژه گفت: این دوربین جدید می‌تواند با وضوح بالا و توانایی بررسی عمیق، واقعیت مجازی را به صورت واقعی‌تری ارائه دهد و امکان تعامل یکپارچه با اطلاعات واقعیت افزوده را نیز فراهم کند. به گفته پژوهشگران، این دوربین جدید می‌تواند در هر ثانیه، تا ۲۴ هزار تصویر ثبت کند.

"کازوهیرو موریموتو" (Kazuhiro Morimoto)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: شاید این دوربین جدید بتواند امکان دستیابی به سطح جدیدی از خودکارسازی و ایمنی را فراهم کند و تصویری واضح و سه‌بعدی از محیط اطراف را با سرعت زیاد ارائه دهد.

تصویربرداری پرسرعت سه‌بعدی

سرعت دوربین، این امکان را فراهم می‌کند که زمان برخورد فوتون با حسگر به دقت اندازه‌گیری شود. از این اطلاعات می‌توان برای محاسبه زمانی استفاده کرد که هر فوتون برای طی کردن مسافت بین منبع تا دوربین صرف می‌کند و با عنوان "زمان پرواز" (time-of-flight) شناخته می‌شود. ادغام این اطلاعات با توانایی ثبت یک میلیون پیکسل به صورت همزمان، امکان بازسازی تصاویر سه‌بعدی را با سرعت بسیار بالا فراهم می‌کند.

پژوهشگران در این پروژه، از دوربین جدیدی استفاده کردند تا زمان پرواز فوتون‌های منتشر شده از یک منبع لیزری و منعکس شده از هدف را تعیین کنند. آنها از صحنه‌هایی تصویربرداری کردند که ثبت آنها برای روش‌های تصویربرداری دیگر دشوار است.

پژوهشگران در نظر دارند که در آینده، عملکرد و وضوح دوربین خود را بهبود ببخشند و تجهیزات را در اندازه کوچکتری ارائه دهند تا کارآیی دوربین افزایش یابد.

این پژوهش، در مجله "Optica" به چاپ رسید.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دوربین جدید سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاه هوایی شهید ستاری، گفت: بحمدلله امروز مجموعه دانشگاه هوایی شهید ستاری یک مجموعه منظم پای کار و علمی است و در عملیاتی شدن نیروی هوایی نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی نقش نخبگان و پژوهشگران دانشگاه شهید ستاری را در رفع مسائل و مشکلات نیروی هوایی بی‌بدیلی دانست و از پژوهشگران و نخبگان خواست که در این عرصه به نیروی هوایی کمک کنند، زیرا مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خطاب به اساتید و نخبگان دانشگاه هوایی، با بیان اینکه نقش شما برای آموزش جوانان و دانشجویان نقش بسیار مهمی است و الگوپذیری را باید در دانشجویان اجرایی کنید، باید جوانان را به شکلی در مسیر انقلاب اسلامی سوق دهیم که بتوانیم پویایی، شادابی و ارتقا را در نیروی الهی ببینیم.

وی تصریح کرد: سه وظیفه اصلی باید در این دانشگاه در اولویت قرار بگیرد؛ اول پرورش افسر عالم، دوم تولید علم و مسئله سوم اینکه باید به تربیت عالم و تولید علم برای تحول در نیروی هوایی جهت دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا و وجود جوانانی متخصص و ولایی، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور عزیزمان ایران است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • میدان مغناطیسی زمین ۳.۷ میلیارد ساله است
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • ویژگی‌های اسکنر لابراتواری و اسکنر مدیت
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • مهار اجاره بها مسکن با مصوبه مجلس/ امکان ثبت غیرحضوری دارایی‌های مردم فراهم می‌شود
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است