Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:44:54 GMT

کرونا و بی‌رونقی بازار ماهی

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۳۶۶۸

کرونا و بی‌رونقی بازار ماهی

ایسنا/زنجان مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: پس از شیوع ویروس کرونا درخواست بازار ماهی با کاهش بیشتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه شده است.

منصور حقی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با تاثیر ویروس کرونا بر فروش ماهی در استان، اظهار کرد: پس از شیوع ویروس کرونا در استان تقاضا برای خرید و فروش محصولات آبزی کاهش یافته است؛ به‌طوریکه درخواست بازار ماهی با کاهشی بیشتری نسبت به مدت مشابه سال پیش همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با افت قیمت محصولات آبزی در سال جدید، افزود: قیمت محصولات آبزی به‌صورت معمول در آغاز سال جدید، با افت قیمت همراه بوده ولی در سال‌جاری به دلیل شیوع بیماری کرونا با افت قیمت بیشتری نسبت به گذشته مواجه شده‌ایم؛ البته قابل ذکر است این افت قیمت مشکلی برای نگه‌داری از محصولات آبزی ایجاد نخواهد کرد.

این مسئول تصریح‌ کرد: محصولات آبزی را با پرداخت هزینه‌ای می‌توانیم نگه‌داری کرده و پس از مساعد شدن شرایط بازار نسبت به عرضه و فروش این محصولات اقدام کنند.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان در رابطه با تامین نهاده‌های مورد نیاز آبزیان، ادامه داد: در تامین نهاده‌های مورد نیاز آبزیان مشکلی وجود ندارد و این نهاده‌ها به‌صورت آزاد تامین می‌شوند، قابل ذکر است اولویت نخست تامین نهاده‌های مرغ بوده و ارز دولتی نیز به تامین سویا اختصاص داده می‌شود.

حقی‌راد در رابطه با میزان تولید آبزیان طی سال‌های ۹۷ و ۹۸، اظهار کرد: تولید آبزیان در سال ۹۷ حدود ۱۶ هزار تن و در سال ۹۸ به ۱۷ هزار و ۲۱۷ تن بوده است، قابل ذکر است روند تولید آبزیان سیر صعودی داشته است.

وی با بیان اینکه همچنان مجوز ورود تخم به سادگی صادر می‌شود، در واقع ویروس کرونا تاثیری بر واردات این محصول نشده و مشکلی در این راستا وجود ندارد، افزود: به کارخانه‌های فرآوری و بسته‌بندی محصولات آبزی توصیه شده تا برای دسترسی راحت همشهریان به این محصولات فروش اینترنتی محصولات خود را راه‌اندازی کنند.

این مسئول با بیان اینکه تاکنون یک واحد زندهفروشی موفق به کسب مجوز لازم برای عرضه و فروشی ماهی به‌صورت زنده و مستقیم و فروش اینترنتی از سوی سازمان شیلات و آبزیان استان شده است، تصریح کرد: این واحد زندهفروشی در حوالی روستای کوشکن شهرستان زنجان قرار دارد.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای راه‌اندازی واحد مذکور هزینه شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز فروش در محل در این واحد آغاز شده و افراد متقاضی می‌توانند اقدام به تمیز کردن و فیله کردن ماهی خود در محل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آبزيان ماهي زنجان شیلات و آبزیان استان محصولات آبزی افت قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۳۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با اشاره به اینکه از محل صادرات ۵۰۰ هزار تن محصول تولیدی در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰ هزار میلیون دلار ارزآوری برای کشور حاصل شده است، گفت: دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت برای تولید محصولات باکیفیت امسال به بهره‌برداری می‌رسد که نقشی مهم در تکمیل زنجیره ارزش و توسعه سبد صادراتی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار شانا، فرهاد امین‌دهقان در نشستی خبری که ظهر امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌ماه) با حضور اصحاب رسانه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شد، بیان کرد: این شرکت سال گذشته با ۱۰۰ درصد ظرفیت، ۷۴۶ هزار تن تولید محصول داشته که از این مقدار ۵۰۰ هزار تن آن به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار صادر شده است.

وی همچنین با اشاره به تمرکز این شرکت برای به‌دست آوردن بازار آفریقا گفت: این شرکت هم‌اکنون محصولات خود را به ۱۱ کشور دنیا از جمله هند، چین، امارات،‌ کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی صادر می‌کند.

مدیرعامل نفت سپاهان با تأکید بر اینکه تولید محصولات باکیفیت در نفت سپاهان در اولویت اصلی قرار دارد،‌ افزود: این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده روغن پایه در منطقه خاورمیانه، کیفیت را به جای تنوع محصولات سرلوحه کار خود قرار داده است.

امین‌دهقان در تشریح گزارش عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد: شرکت نفت سپاهان پارسال ۲۴۰ هزار تن محصول را در بازار داخل عرضه کرد.

پیشرفت ۹۰ درصدی ۲ پروژه مهم صادراتی نفت سپاهان

وی همچنین از بهره‌برداری از دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پروژه‌های FRW (پارافین‌های مدیکال گرید) و TDAE (تولید روغن فرآیند سبز) هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرعامل نفت سپاهان همچنین از تشکیل معاونت طرح و توسعه برای استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اعلام کرد: هدف از همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، افزون بر افزایش کیفیت محصولات، تولید محصول خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهینامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

به گزارش شانا، شرکت نفت سپاهان از زیرمجموعه‌های صندوق بازنشستگی صنعت نفت، بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده روغن پایه گروه یک در خاورمیانه است و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن روغن و انواع فرآورده مازاد بر نیاز کشور را به کشورهای شرق آسیا، هند، امارات و... صادر می‌کند.

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • اتفاق عجیب در بازار اجاره مغازه / ۵ متر راه پله ماهی ۵ میلیون!
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا