Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سرهنگ موسی بزرگی رئیس پلیس راهور استان سمنان در جلسه شورای ترافیک استان بیان کرد : در سال ۹۸ در خصوص تصادفات معابر درون شهری، با کاهش تصافات فوتی به میزان ۱۴ درصد و کاهش تصادفات جرحی به میزان ۱۲ درصد مواجه بودیم.

وی ضمن بیان اینکه در بازه زمانی برنامه پنجم توسعهتعداد تصادفات معابر درون شهری در استان به کاهش ۳۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصدی تصادفات در سال ۹۵ نسبت به سال شروع برنامه دست یافتیم افزود: از ابتدای شروع برنامه ششم توسعه نیز در استان در خصوص تعداد تصادفات معابر درون شهری به کاهش ۴۹ درصدی دست یافتیم.

موسی بزرگی تصریح کرد: خوشبختانه در اکثریت شهرستان های استان، کاهش تعداد تصادفات در معابر درون شهری در سال ۹۸ را داشتیم.

وی یادآور شد: بعد از سواری ها، موتورسیکلت بیشترین فراوانی تصادفات معابر دورن شهری استان بر حسب نوع وسیله نقلیه را به خود اختصاص داده است و پس از آن، وانت بار، کامیون، تاکسی، مینی بوس و اتوبوس در رده های بعدی قرار دارند. 

رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: در سال ۹۸ بالغ بر ۴ هزار و ۶۱۴ موتورسیکلت و ۳ هزار و ۴۸۱ خودوری متخلف اعمال قانون و به پارکینگ منتقل شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی پیست موتورسیکلت و اتومبیل رانی در مهدیشهر، پارکینگ خودورهای سنگین، نصب دوربین ثبت تخلفات درون شهری در سمنان و شاهرود، ساماندهی بازار های روز شهرها، ایمن سازی حفاری ها در سطح شهرهای استان برای جلوگیری از تصادفات، اجرای پارک حاشیه معابر و پارکبان در شهرها، تسریع در راه اندازی مرکز مانیتورینگ مراکز شهرستان ها و ساماندهی تابلوهای راهنمای درون شهری در شهرها در دستور کار قرار داشته باشد.

موسی بزرگی اظهار داشت: اولویت بندی برای بهبود و ایمن سازی نقاط حادثه خیز راه های ارتباطی استان در دستور کار قرار دارد و تاکنون ۲۶ نقطه حادثه خیز اصلاح شده است.

رئیس پلیس راهور سمنان خاطر نشان ساخت: در اجرای طرح نوروزی سال ۹۹ با کاهش ۲۰۰ درصدی تصادفات فوتی،۴۳ درصدی تصادفات جرحی  و ۵۲ درصدی کل تصادفات در استان مواجه بودیم.

وی بیان کرد: در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان، ۲۰ نقطه و با حضور روزانه ۱۲۰ نیرو، مبادی ورودی و خروجی تحت کنترل قرار گرفت و بالغ بر ۹۹ هزار دستگاه خودرو کنترل و ۳۵۰۰ دستگاه از ورودی شهرها به مبداء برگشت داده شدند؛ همچنین در اجرای این طرح، ۲۴ فقره اعمال قانون صورت گرفت که ۷ دستگاه خودروی سواری توقیف شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تصادف پلیس راهور سمنان راکبین موتور سیکلت معابر درون شهری تصادفات معابر درون شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • داداش کلاه یادت نره 
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند