Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه برف، شیوع کرونا و تعطیلات عید دست به دست هم داده و موجب طمع قاچاقچیان چوب شد، گفت: همه ساله در ایام تعطیلات شاهد افزایش فعالیت قاچاقچیان هستیم.

سرهنگ محمد قربانی لرد در گفت گو با ایسنا، با بیان اینکه برف بهمن ماه ۹۸، شیوع کرونا و تعطیلات عید دست به دست هم داده و موجب طمع قاچاقچیان چوب شده است، اظهار کرد: با توجه به اقدامات یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در راستای پیشگیری از قطع درخت، شاهد کاهش در این بخش بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برف سال گذشته موجب سرشکن شدن، کمرشکن شدن و ریشه کن شدن تعداد زیادی از درختان جنگلی شده است، افزود: قاچاقچیان چوب همواره درصدد سوءاستفاده از فرصت های این چنین هستند. همه ساله در ایام تعطیلات نیز شاهد افزایش فعالیت قاچاقچیان هستیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، از افزایش کشفیات و رفع تصرف اراضی ملی در سال ۹۸ خبر داد و گفت: سال گذشته در مجموع ۴۳ هزار و ۴۶۸ اصله درخت کشف شد. البته بخشی از این کشفیات مربوط به قطع و حمل بدون پروانه درختان جنگلی داخل مستثنیات بوده است.

قربانی لرد، با بیان اینکه گیلان ۵۰ درصد زراعت چوب کشور را بر عهده دارد، اضافه کرد: گونه های جنگلی در داخل مستثنیات نمی تواند بدون مجوز قطع و خارج شود.

وی از تشکیل ۱۴۴۰ پرونده قاچاق چوب در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: قاچاقچیان در حین قطع درخت دادگاهی شده و کشف محموله در حین حمل و در محل دپو به تعزیرات ارجاع داده می شود.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، با اشاره به کشف ۲۰ هزار و ۶۱ کیلوگرم ذغال و ۱۰۴۲ کیلوگرم استر هیزم، متذکر شد: سال گذشته ۱۲۲۸ نفر قاچاقچی را دستگیر و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه و ۲۲ دستگاه ابزار قطع درخت را توقیف کردیم که نشان دهنده رشد ۲۲ درصدی در تعداد پرونده و رشد ۳۸ درصدی در تعداد اصله چوب است.

وی حجم چوب آلات کشف شده در سال گذشته را ۲۳۴۲ مترمکعب دانست و عنوان کرد: در میزان قطع درختان کاهش داشتیم، اما اقدامات مقابله ای یگان حفاظت، موجب افزایش کشفیات شده است.

قربانی لرد، از کاهش ۲۰۰ درصدی تعداد پرونده های قطع درخت خبر داد و گفت: از ۵۲۵ فقره در سال ۹۷ به ۱۷۵ فقره در سال ۹۸ رسیدیم. همچنین شاهد کاهش ۷۲ درصدی تعداد درختان قطع شده و افزایش ۸۴ درصدی دستگیری و ۷۴ درصدی توقیف وسائل نقلیه قاچاقچیان در سال گذشته هستیم.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، از جذب ۴۱۹ قرق بان در راستای طرح تنفس خبر داد و متذکر شد: شاهد افزایش ۶۶.۵ درصدی رفع تصرفات در سال ۹۸ هستیم که شامل ۲۸۶۸ فقره پرونده رفع تصرف و آزادسازی ۳۴۱ هکتار از اراضی ملی می شود. رفع تصرفات در شهرستان های تالش، ماسال و رضوانشهر بیشتر بوده است.

وی با اشاره به وقوع پدیده باد گرم و افزایش دما طی دو مرحله در پاییز و زمستان سال گذشته، خاطرنشان کرد: متاسفانه ۲۵۶ فقره حریق در سال ۹۸ داشتیم که ۵۰۱ هکتار از اراضی جنگلی ما را درگیر کرد؛ البته حریق ها سطحی بود و آسیب جدی به درختان جنگلی وارد نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس قطع درختان فرمانده یگان حفاظت قاچاقچیان چوب منابع طبیعی سال گذشته سال ۹۸ قطع درخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل

حمید قویدل در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل با حضور نماینده ولی فقیه در هلال احمر ایران با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر اردبیل اظهار کرد: استان اردبیل دارای ۱۰ شهرستان جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

او خاطرنشان کرد: در این استان ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمد‌های استانی اشاره کرد و گفت: در بحث‌های عمرانی اقدامات خوبی در سال‌های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

قویدل با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد دارو خانه‌های استان ۱۱.۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه‌های استان اردبیل یکی از داروخانه‌های فعال کشور به شمار می‌رود.

او همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و بیان کرد: این افراد در سطح پایگاه‌های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به به تجهیز پایگاه‌ها و تیم‌های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

قویدل از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و ادامه داد: در سال گذشته در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • افزایش ابر و کاهش نسبی دما از چهارشنبه در گیلان
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان