Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@10:32:59 GMT

تولید روزانه هزار عدد ماسک در کانون طفلان مسلم تبریز 

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۴۷۰۳

تولید روزانه هزار عدد ماسک در کانون طفلان مسلم تبریز 

مدیر مسوول کانون فرهنگی هنری طفلان مسلم گفت: کمبود ماسک به عنوان یکی از حیاتی‌ترین کالاهای دوران مبارزه با کورنا گرچه تلخ و تامل برانگیز است، اما به همت حرکتهای جهادی این تهدید نیز به فرصت تبدیل شد. 

«رضا ظهیری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با بیان اهمیت و ارزش نیروهای مسجدی در عبور از بحران‌ها، اظهار داشت: متاسفانه با خیانت دلالان بی‌انصاف و کم‌کاری نهادهای مسوول از اولین ساعات انتشار خبر شیوع ویروس کورنا در کشور، شاهد کمبود اقلام ضروری، چون مواد ضدعفونی کننده و ماسک در داروخانه‌ها بودیم که با تلاش شبانه روزی جهادگران در اقصاء نقاط کشور این کمبودها تا حد قابل قبولی رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسوول کانون فرهنگی هنری طفلان مسلم تبریز در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش پر رنگ کانون‌های مساجد در حرکت‌های جهادی افزود: این کانون‌ها به عنوان مراکزی مذهبی اجتماعی، توان بالایی در انسجام اقشار مردم در محلات و روستاها برای انجام فعالیت‌های اجتماعی دارند و چنانچه شاهد هستیم در مقابله با شیوع ویروس کورنا نیز با تشکیل کارگاه‌های جهادی تولید ماسک و ضدعفونی معابر عمومی مانند بحران‌های گذشته نقش اثرگذاری در تکمیل اقدامات سراسری نظام سلامت، ایفا کرده‌اند.

 

وی با تشکر از همکاری صمیمی بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از خیرین تبریز، گفت: از اولین روزهای سال جاری به همت بچه‌های کانون فرهنگی هنری طفلان مسلم بعد از تهیه اقلام مورد نیاز و مواد اولیه، اقدام به برپایی کارگاه جهادی تولید ماسک در محل کانون، کردیم که با فعالیت ۲۵ نفر از بانوان نمازگزار مسجد طفلان مسلم، روزانه حدود ۱۰۰۰ ماسک قابل شستشو، طی تدابیر بهداشتی تولید و بسته بندی و سپس بین نیازمندان توزیع می‌شود.

 

ظهیری در تکمیل توضیحات خود با ابراز خرسندی از روند تولید ماسک در این کارگاه اضافه کرد: هزینه این کارگاه روزانه بیش از ۲میلیون تومان است که تا کنون تماماً توسط خیرین و کمک‌های مردمی تأمین شده است؛ ولی امیدواریم با توجه به معلوم نبودن زمان قطعی ریشه‌کنی این ویروس منحوس و ضرورت ادامهء این تولیدات؛ هرچه سریع‌تر فکری به حال تأمین منابع مالی یا مواد اولیهء این کارگاه‌ها بشود.

 

او در پایان مصاحبه با اظهار امیدواری از عنایت خداوند تبارک و تعالی گفت: کشور عزیزمان ایران در طول تاریخ بحران‌ها و دشواری‌های بزرگی را به همت فرزندان غیور خویش پشت سر گذارده است و به امید خدا با جانفشانی مدافعان سلامت و تلاش‌های شبانه‌روزی گروه‌های جهادی؛ به زودی زود کورنا را شکست می‌دهیم و همچون گذشته در کنار هم برای سربلندی ایران اسلامی تلاش خواهیم کرد.

پایان پیام/697

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کورنا کورنا طفلان مسلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)